Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vangelis
félisten
válasz LógaGéza #10037 üzenetére
Ha magyar számal van kint akkor a fogadásért fizetnie kell. Neked (flottán belül ingyenes) a normál belföldi díjat számlázzák.
Ha te innen hívsz külföldi számot, akkor csak neked kell fizetni a megfelelő percdíjjal.[ Szerkesztve ]
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
nagyúr
válasz LógaGéza #10678 üzenetére
engem az érdekelne, hogy melyik flotta az, mert nincs kedvem 10000 kifizetni
Árak nettók!:
MT2
Hűségidő nincs
Nettó havi előfizetési díj 1 300 Ft
Kötelező csoporton belüli opció 600 Ft
Lebeszélhetőség (belföldi, nem emelt díjas irányba) 1 300 Ft
Flottán belüli hívások díja 0 Ft
Havidíjban foglalt Internet nincs
Internet csomag rendelhető lásd lentebb
Számlázási egység 1 mp
Hálózaton belüli percdíj 9,5 Ft
Hálózaton kívüli percdíj 13 Ft
Vezetékes percdíj 9,5 Ft
Hangposta hívásának percdíja H-P, 07-16h: 12 Ft, ezen kívül 0 Ft
Havidíjban foglalt SMS 50 db, csak hálózaton belül!
SMS 13 Ft/db
Internet 100 Mbyte 787 Ft (első 2 hónapban 150 Ft)
Internet 500 Mbyte 1 575 Ft (első 2 hónapban 386 Ft)
Internet 1 Gbyte 1 575 Ft (első 2 hónapban 780 Ft)
Internet 7 Gbyte 2 920 Ft
Internet 12 Gbyte 4 520 Ft
Internet 25 Gbyte 6 720 Ft
Túlforgalmazás esetén Túlszámlázás nincs, a maximális elérhető sávszélesség leés
feltöltés esetén: 128 kbit/sec.
Készülékár-kedvezmény Közel br. 18 ezer Ft kedv. a publikus készülékárakbólÁrak nettók!:
MT1
Hűségidő nincs
Nettó havi előfizetési díj 1 900 Ft
Kötelező csoporton belüli opció 600 Ft
Lebeszélhetőség (belföldi, nem emelt díjas irányba) 1 900 Ft
Flottán belüli hívások díja 0 Ft
Havidíjban foglalt Internet nincs
Internet csomag rendelhető lásd lentebb
Számlázási egység 1 mp.
Hálózaton belüli percdíj 9,5 Ft
Hálózaton kívüli percdíj 9,5 Ft
Vezetékes percdíj 9,5 Ft
Hangposta hívásának percdíja H-P, 07-16h: 12 Ft, ezen kívül 0 Ft
Havidíjban foglalt SMS 50 db, csak hálózaton belül!
SMS 13 Ft/db
Internet 100 Mbyte 787 Ft (első 2 hónapban 150 Ft)
Internet 500 Mbyte 1 575 Ft (első 2 hónapban 386 Ft)
Internet 1 Gbyte 1 575 Ft (első 2 hónapban 780 Ft)
Internet 7 Gbyte 2 920 Ft
Internet 12 Gbyte 4 520 Ft
Internet 25 Gbyte 6 720 Ft
Túlforgalmazás esetén Túlszámlázás nincs, a maximális elérhető sávszélesség leés
feltöltés esetén: 128 kbit/sec.
Készülékár-kedvezmény Közel br. 18 ezer Ft kedv. a publikus készülékárakból[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
nagyúr
válasz LógaGéza #10683 üzenetére
T-s , azért MT1 és MT2 a hívatkozás (Magyar Telekom)
nimfás: az pont 1,5× több mint amennyit költenék telefonra, szerencsére nem beszélek 100 percet havonta másodperc alapon.Tehát inkább 15000Ft-tal kevesebbet adok ki telefonra évente.
[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
cekkk
veterán
válasz LógaGéza #10814 üzenetére
LEhet nem 7*10et hanem 7*5 de semmiképpen nem egyszer 10 lesz belőle
Akkor arra vigyázz, mert okt 1től módosulások vannak, és nehogy becsapjanak. Én már mindenkiből mindent kinézek(persze én vagyok a rosszindulatú tudom), de ezeknek ebből sok pénzük van, az az érdekük, hogy minél többen menjenek oda. -
SárkánySzív
aktív tag
válasz LógaGéza #10841 üzenetére
... jahhh!!!
Lehet ugyan az, mint ez itt... http://www.gofone.hu/
Hangzatos ígéretek, s aztán meg semmi!
a gofone is készül már legalább egy hónapja, vagy talán több is... nem is igen lesz belőlük semmi sem...
Szerintem megvették őket aztán annyi...Az a feladatunk, hogy segítsük és támogassuk, nem pedig, hogy elítéljük egymást. / Danielle Steel /
-
andatti
senior tag
válasz LógaGéza #10930 üzenetére
Melyik flotta? Az MTA-s ami sajna megszűnik az volna nekem a jó, ha nem csak az MFA kapott volna olyat, az T-mobilos, (volt)
A Generál flották pedig Vodások, de nem akartam reklámozni egyiket sem, és nem is tudom igazán, hogy lehet, vagy nem leírni, vagy csak privátban... -
Drenadar
veterán
válasz LógaGéza #11241 üzenetére
és .... ki mondta hogy ez nincs?
és..... ki mondta hogy ha valaki csinál egy százezres számlát és nem fizeti be, akkor ki fogja helyette befizetni?
és... egyáltalán ezt mire írtad?(A flotta intézkedése csak utólagos kárenyhítés, semmi több.)
Amúgy jogszabály ellenes, mivel ahhoz, hogy korlátozz egy szolgáltatást, postai fizetési felszólító levélnek kell kimennie, ilyen nincs, hogy fizetési határidőig nem teljesített szolgáltatást kikapcsolunk.
De ne menjünk el jogi fórumba ha kérhetem... inkább kerüljük el a butaságok közlését.
(#11243) cekkk: nyilván nem ő, különben tudná hogy itt nem 10-20 ezer ft a lehetséges kár amit ki kell fizetni.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest