- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sesomaru1989 #85411 üzenetére
A Digi ebből él, tudniillik, hogy csak olyan helyekre köt be, ahol az olcsón megoldható és minél több előfizetés csatlakoztatható.
Én kaptam tőlük felhívást, be is mentem az irodájukba, ahol udvariasan körberöhögtek. Meg is mutatta az ügyintéző a térképüket, amelyen kizárólag az utcafronthoz közeli társasházak voltak feltüntetve.
Mondjuk igaz, hogy az elmúlt években rajtunk kívül szinte az összes családi házat eldózerolták és soklakásos társasházakat nyomorítottak be a helyükre, de annál könnyebb volt beazonosítani, hogy egyetlen családi ház sem szerepelt a térképen és a nyeles telken épült társasházak sem.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- MSI MEG Infinite X 10th Intel Core i9 10900k/RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó
- Intel Core i9 10900K/GeForce RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó normális áron
- DeepCool Watercooling CPU LT720 Fehér (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- ASUS ROG Strix G15
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest