- Fórumok
- Hálózat, szolgáltatók
- Milyen routert?
- (kiemelt téma)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- leslieke
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-04-19 09:15 Téma összefoglaló
▼▼▼ MILYEN ROUTERT VEGYEK? Topik összefoglaló▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2026. április
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
● Márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk a számodra legmegfelelőbb router kiválasztásában, a hozzászólásod mindenképpen tartalmazza az alábbi kérdésekre a választ:
■ Milyen környezetben (falak száma/anyaga, távolságok, szintek, szomszédok) lenne használva?
■ Milyen netsebesség mellé kellene az eszköz?
■ Mennyi pénzt szánsz a beszerzésre? Lehetőleg pontos összeget írj!
■ Mennyi és milyen kliens eszköz/adapter használná?
■ Milyen egyéb igények vannak a routerrel szemben?
Új hozzászólás Aktív témák
-
johnnyvsr
tag
-
MaCS_70
félisten
-
Morris
veterán
-
Morris
veterán
-
Gubek-Einste
Topikgazda
-
KrAt
veterán
Köszi, valóban tiszta lett
Tegnap este betettem a helyére, most úgy tűnik (koppkoppkopp), hogy minden wifis eszköz hihetetlen reszponzív lett
De nyilván <24h alatt még semmi se dőlt el, de eddig tetszik

Köszi a csatornás és frekis ötleteket is, applikáltam (bár egyelőre egy AP van, és elégnek is tűnik bőven)
-
KrAt
veterán
Az oké, hogy az AP csak annyit csinál, hogy a "vezeték nélkülit átalakítja vezetékesre", de pl telefonnal sokszor ledobál a wifi hálózatról, ahhoz is a HGW lenne a baj?
(nem kötekszem, sőt, tanulok, csak ez nekem új. szentül hittem, hogy mivel kábelen mindig minden jó, és csak a wifivel van bajom, és az új AP-val javult is egy ideig, az AP-vel van a baj...)
-
KrAt
veterán
-
KrAt
veterán
Szia!
Köszi a kimerítő választ
Az a helyzet, hogy magára a HGW-re nincs panaszom. Amikor ideköltöztünk, akkor az oszlopon voltak elosztók, amik eső környékén / után szarok voltak, akkor eltűnt a sávszél, SNR és dB a földön / egekben, de azt eszközök cseréjével minden megjavult. Kábelen elmondhatom, hogy mindig tökéletes a net.
A topológia úgy néz ki, hogy HGW - 4 portjából mennek az elosztó eszközök felé (AP, 3 switch (egy a kameráknak, egy az IT eszközöknél, és egy a lakás végpontokra).
Amikor ide költöztünk, pár eszköz volt csak, akkor a HGW osztotta a wifit, de ahogy okosotthon lett (és sajnos sok wifis eszköz, amiről már átálltam zigbee-re, de nem cseréltem le mindent anyagi megfontolásból
), akkor lett instabil a HGW. Utána átálltam saját AP-ra (ami egy ~10 éves DLink, nem is TPLink) akkor minden rendben lett, de mióta a kamera becsúszott, mint újabb wifis, és "nagyfogyasztású" eszköz, azóta ismét instabil. Előtte is voltak eltűnő eszközök, random telefon nem csatlakozások, de kevés, havi pár alkalom.
Próbáltam csatornát váltani, semmi eredménnyel. Az tuti, hogy a zigbee eszközökkel is kapcsolatban van, mert pl egy zigbee és egy wifis végpont egymás mellett volt, és a wifist folyton elvesztettem, amióta odébb tettem, azóta jó.
Szóval most megvettem az MR37BE-t, amit fent ajánlottak (Alza reggelre meg is hozta..
), és kíváncsi leszek, mire jutok vele. -
Gubek-Einste
Topikgazda
-
Bodor
veterán
Hát persze, mondod ezt úgy hogy fogalmad sincs arról, hogy nálam mi hogyan van beállítva, és mi a célom, vagy felhasználási szokásom, csak feltételezgetésekből kiindulva osztod az észt...
Torrentenkénti 8 kapcsolat és globális 100 az sok ugye?
Sajnos egyre többet tapasztalom itt a fórumon, hogy nagyarcú egóbajnokok, megmondóemberkék - ahelyett, hogy a kérdésre válaszolnának, segítenének a probléma megoldásában - kioktató, lekezelő hangnemben közlik, hogy a kérdezőnek milyen igényei, legyenek, vagy ne legyenek...
Szomorú...juhaszmarci: Neked viszont nagyon köszönöm a részletes, és a témában nem járatosnak embernek szánt segítő hozzászólásod!
Közben gK_ kollégától is kaptam segítséget, és a ChatGPT-t is használom.
UCG-Fiber, egy SFP+-RJ45 modullal jó megoldásnak látszik, de gondolkodom még egy
MikroTik CCR2004-1G-12S+2XS + 2× S+RJ10 megoldáson is, bár ide már kell egy switch is, mert az 1 db 1 Gbps LAN kevés lesz. Wifi-t egyelőre a Kaon adná, bár nem tetszik, hogy így két hálózatom lenne, de ez talán egy későbbi beruházás kérdése is. Nem mindegy, hogy az AP milyen képességekkel bír, tudja-e azt minimum, amit a Kaon.#109735: Alex91: Igazad van, ebben kicsit tévedtem, pontosítok: Az ASUS hivatalos specifikációja szerint pontosan ez van:
RJ45 for 10Gbps BaseT for WAN/LAN x1, melletteRJ45 for 1Gbps BaseT for WAN x1, pluszSFP+ x1.
Tehát natív 10G RJ45-ből csak egy darab van, az is közös WAN/LAN port. -
ovics
senior tag
Ez esztétikai érzékenység kérdése is, nálunk nincsenek feleslegesen vezetett kábelek, hosszabbítók (ellenben hiába átgondoltak a dolgok, elő-elő fordul 1-1 hiányosság).
Én pl. azt nem értem, hogy ez mért fáj másoknak, ha mondjuk egy kábelcsatorna nem szép és nem akarja látni az ember mondjuk egy tapétázott falon keresztülvezetve (mert nyilván nem tudod, hogy honnan hova tudnám vezetni a kábeleket). De ez már erősen off.
A segítséget ettől függetlenül köszönöm!
-
ovics
senior tag
A benne lévő anyagok miatt vagy az üzemeltetés közbeni frekvenciák miatt? Azért fontos a kérdés, mert alapvetően mikor a külterületen használatban kell lennie ennek a routernek, akkor a tv nem fog menni (egyébként is elég ritkán megy). A tv mögött lesz ugyan, de a fali konzolon lenne az új router, így kb a tv tetejétől annyival lenne lejjebb, hogy azt éppen takarja, de oldalirányba és felülről nyitott pozícióban van, az udvar pedig oldal irányban van a tv-hez képest. Illetve ami még jelentősen csökkentheti a jelerősséget, az az összesorolt külső üveg teljes magasságban. Alkalmas lehet így az ajánlott router, vagy ha még ki is tudom vinni ezzel a jelet, akkor se biztos hogy lesz az udvar végében jel?
-
Bence83
újonc
-
Bence83
újonc
Szia Essejó!
Köszönöm!
Nincs IPTV-m.
Az adatlap szerint 0-40 fokig működik az eszköz. Egy lemeztető alatt nyáron lehet több 40 foknál, télen is lesz 0 alatt jócskán. Ez beltérben tökéletes lenne, és tudnám is oda tenni, de akkor a falon keresztül már nagy valószínűséggel nem tudná a 100 métert a kert végéig lefedni.Vagy a fentiektől függetlenül lehet ezt ilyen kvázi-kültérre tenni?
-
L4D1K
őstag
Köszi mégegyszer a segítséget, Telekom délután kicserélte a modemet a Sagemcomra.
Portforward, plex távoli elérés stb egyből működött.
Nappaliban 800+ mbits 5ghz-en. Leszedtem a wifi analysert is.
2.4GHz-en tényleg nagy az ordibálás bár még itt is akadt Good channel. 5GHz-en viszont minden channel excellent volt.
Szóval nem kell egyenlőre a külső router, max ha szeretnék dmz-t.
-
L4D1K
őstag
-
rviktor
aktív tag
Ha ilyen félelemeid vannak, akkor csinálj saját NVR-t VLAN-ba téve IP kamerákkal.
Ajánlott a provision-isr kamerák széles választéka
Kevésbé jó megoldás, itt már meg kell bízni egy cégben, a Ubiquiti Cloud Gateway Max ezt ugye nem tiltod le a netről, de a képeket ez se küldi felhőbe és a G6-os kamerákkal az AI-ról se kell lemondani, mert lokálisan tudja.
Egyik se két forintos megoldás, de ha fontos a biztonság, akkor nyílnia kell a pénztárcának. Ha nem felhőbe ment valami, akkor neked kell az infrastruktúrát alátenni, hogy rögzítsen, elérhető legyen távolról és védd a saját adataid, de sorolhatnám miket old még meg a TP-Link helyetted.
-
Dr.NX
Topikgazda
Nem tudom, mennyi az esélye? Mert mi lesz, ha ráállítják a botot? Mire állítják rá? A secure connectionre?
Nem tisztem védeni a TP-Linket, de ne mossuk már össze a full noname kínai kamerákkal. Aztán valaki csak ezt olvassa és terjeszti.
Tehát még egyszer:
A TP-Link Systems Inc. Californiában van és a Kínán kívüli országokat látja el.
A cég állítása szerint független a tevékenységük a kínai belpiacot ellátó TP-LINK Technologies Co., Ltd-től, valamint egyetlen kormánynak sincs hozzáférése (se USA, se PRC).
A gyártás valószínűleg persze Kínában van, de a szerverek meg nyilván datacenterekben szerte a világban, nem Kínában.Ettől még persze nem ők a világ legjobb cége, sőt!
Én routerből már Asusra váltottam, mondjuk nem a security concernek miatt.
Neked még Archer C5-od van? Nem aggódsz?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kamerából Tapom van, de jobban bízom a biztonságában, mint egy Xiaomiban. -
Gyurka6
őstag
-
Dr.NX
Topikgazda
-
Noxy
veterán
-
Gyurka6
őstag
-
fery02
addikt
Olyanra is gondolok közben, hogy hátha tud olyat ez az ONT, hogy ha úgy gondolja, hogy router csatlakozik rá (lehet az Ethernet adaptert tévedésből annak gondolja), akkor át tudja tenni magát bridge módba.
Ez most lehet nagy hülyeség persze, az is lehet hogy nem is létezik ilyen funkció.Viszont közben itt van már az ASUS AX52 is, csak nem volt még időm vele foglalkozni.
Kíváncsi leszek, hogy annál is ugyanezt fogja-e csinálni, hogy mennyire fog igazolódni az elméletem.De végülis ez az egész lényegtelenné is válik, mert onnantól csak a router működése fog érdekelni.
-
fery02
addikt
Igen, ebben a TV-ben is 100 megás az Ethernet, viszont van hozzá egy USB-s Gigabit Ethernet adapterem.
Ezt az adaptert most valamiért ki sem tudom próbálni, mert amíg a TV csak natúrban van összekötve kábellel a Huawei ONT-tal, addig nincsen anomália, viszont ennek az adapternek a közbeiktatásával valamiért elszáll a Wi-Fi szórása az ONT-nak és csak kizárólag a TV kapja a netet az adapteren keresztül.
Ha ledugom az adapterről, a Wi-Fi is visszajön.Lehet hardveresen eléri a határait az ONT, amikor Gigabit-es klienst kap hirtelen kábelesen.
-
4Grider
félisten
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
-
tha_answer
őstag
-
Shokkolo
addikt
-
Khaosz55
addikt
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Igen, ez így van. De nem árt róla tudni, hogy egy gyengébb QualComm SoC-al van szerelve, ami 500MHz-el lassabb mint a Flint 2-ben lévő MediaTek, és ez meg is látszik, például a VPN sebességén, de gondolom ugyanúgy az USB-s file-műveleteken is. Ezen kívül van benne egy brutál gyors 6GHz-es WiFi, amihez csak elvétve vannak még kliensek, cserébe lassú a 2.4 és az 5GHz is. Flint routerek összehasonlítása
Aztán mivel ez a QualComm SoC átlagban 12-20 C fokkal melegebb mint a tesóban lévő MediaTek, így a Flint 3 aktív, ventilátoros hűtésű. Na ezt kössz, de nem!

És arra még Tomato fw sincs. Bár ez nem mindenkinek gond, de nálam szempont. Plusz a gyári adatok szerint elég sokat is fogyaszt, 20-37W, a Flint 2 ennek a töredékével elmegy.
A portok száma pedig helyesen: 1 x 2.5G WAN;1 x 2.5G WAN/LAN; és 3 x 2.5G LAN
-
etokesc
csendes tag
-
Graphics
Jómunkásember
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
tototos
addikt
-
4Grider
félisten
-
Alex91
félisten
-
Dr.NX
Topikgazda
-
bgaborj
csendes tag
Igen, tudom, hogy a koax sokat fel tud zabálni a jelből, de itt úgy saccolom, hogy kb. 4 méter elég lenne. Azért is tettem fel a kérdést, hogy hátha valakinek volt már tapasztalata hasonló kiépítéssel. Azt hiszem, hogy mégis meg fogom próbálni, és ha nem jön be, akkor az antennát visszaküldöm, és jön a Mikrotik.
-
MaCS_70
félisten
-
Imi1981
veterán
-
Meizubee
tag
-
blakey
titán
-
Toomy
támogató
-
Toomy
támogató
Igazad van!
Azt elfelejtettem leírni.
Tehát 4-5 méterre a routertől egy betonfallal elválasztva WIFI 5-el LE/FEL:
P40pro 850-900 / 310
ASUS PCE AXE5400 800 / 305
A PCE kártyán egy antenna meg van hosszabítva így. Majd egy temu-s kábellel
bevezetem a szekrénybe a fal sarkához, mert ott a P40 pro 940/320-at mutat. -
Toomy
támogató
-
Dr.NX
Topikgazda
-
hungromit
csendes tag
-
4Grider
félisten
-
MaCS_70
félisten
Simán. Ha lehetséges, tényleg jobb kerülni, de éppen tegnap írtam az otthoni hálózatos topicba:
Pár saját példa:
Itthon kb. 15 évig ment kb. 40 méteren az Ethernet kábelem konkrétan rácsavarva a 230-ra.
Jelenleg van egy kb. 130 méteres szakaszom, ahol egy csőben utaznak.
Volt egy irodaház, ahol Cat5e helyett Cat5-öt húztak be, de azt aztán mindenhol a 230 csövében.
Volt egy üzem, ahol a három fázisú, 400 V 25 kW-os betápvezeték mellett futó árnyékolt kábelt cserélték le UTP-re.
Egyik esetben sem volt gond.MaCS
-
Noxy
veterán
Nem próbáltam, mert ha letudnám hozni a kábelt a középső szintre, akkor Mesh sem kellene.
Most csak a pincébe gyenge a net, meg az egyik kamerának a teraszon.
A többi eszköz hibátlanul megy egy Cudy-l is a házban.
A villanyszerelő elfelejtette, vagy nem akarta berakni a csövet a telefonnak, ezért a meglévő vill.. cső mellé simán berakta a tel..kábelt gipszel a falba.
2db tel.. csatl..dugaljt kibontottam, mindenhol a vill..cső mellé volt gipszelve és bevakolva. Pedig az gondoltam hogy tel..kábellel beuhuzom az UTP kábelt, és minden faxa. Hát nem.
-
Isikamika
tag
-
ElColonel
csendes tag
Persze, a router évek óta jó helyen van, a távolabbi eszközök kábellel csatlakoznak de sajnos amikor eldobja a netet akkor hiába állok 1m-re a routertől, akkor sem jó.link A PCworldnél van most előfizetési akció, de meg is rendeltem - 26k-ért nem hiszem, hogy kapnék jobbat. Csak így már 2 előfizetés lesz a családban 😂
-
Stealth
őstag
-
kw3v865
senior tag
-
kw3v865
senior tag
-
szürke
tag
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
-
Vegha
senior tag
Jelenleg szinte hibatlan a kulteri lefedettsegem emiatt nem szempont most kulon arra fokuszalni. Viszont nem tudom hogy a tavasz bekovetkeztevel ez mennyiben fog valtozni.
Ha most elketyeg a rendszer 2 routerrel (kulterben tok jol) akkor ertelemszeruen nem az az elsodleges, hogy kulteri AP-t installalok. -
Vegha
senior tag
Nekem meg nemigen doglott meg routerem. Sot, megkockaztatom, hogy kommersz muszaki cuccok kozul szerintem ezek a celeszkozok elettartamban tovabb elketyegnek, mint ami manapsag elvaras lenne. Ha most mondok egy szamot 50k-bol van 10 ev nyugalmam ugy, hogy kb. csak le kell emelnem a polcrol is betenni a kosarba az nekem teljesen megeri. De masok vagyunk.
Essejo: az nem en voltam.
-
Vegha
senior tag
Nem rossz a kulteri lefedettseg most, egyaltalan. A gondom az, hogy nem tudom elore mennyire lesz gyengebb kesobb amikor mar minden kizoldult (nyaron koltoztem ide). Attol tartok, hogy az egy routeres megoldas - legyen az akarmilyen jol optimalizalt antennakkal - a telek/haz valamely pontja(i)n kompromisszumot fog kerni.
-
Dani0504
tag
-
Patice
nagyúr
-
Fall-N
veterán
A Mi Box S szintén csak 100-as LAN-t tud, de Wifi-n keresztül többet tud, így van csatlakoztatva. Egy normális routerrel semmi gond nincs, ha vezeték nélkül van csatlakoztatva. Nekem 3 box (és stick) van összesen, mind WiFin van csatlakoztatva, sosem volt gond, pedig rengeteg okos eszköz van (18 db Sonoff okosotthon kütyü).
-
juhaszmarci
tag
-
MaCS_70
félisten
-
hunaqua
addikt
-
MaCS_70
félisten
-
Gubek-Einste
Topikgazda
-
ViZion
félisten
-
koxkids
őstag
-
twine
veterán
-
koxkids
őstag
-
Dr.NX
Topikgazda
-
Lmh
őstag
Azért valami haszna biztos van, mert szüleimnél a nappaliba beraktak egyet és azóta nem akadnak a TV-n a streaming szolgáltatások. Előtte használhatatlan volt, mert a kis dolgozóban volt a router, jóval arrébb a házban.
De köszi memorix és Essejó a tippet, lehet nézek egy ilyen Cudy-t, bár a mobilnetes osztás most baromi jól működik
30-40ms-es pinget produkál, a router meg 130-180 között
-
dudika10
veterán
-
MaCS_70
félisten
Elviekben igazad van. Ezért is írtam, hogy ebben azért a minőség is nagy kérdés.
A másik pedig a csatlakoztatás, ahol óhatatlanul is sérül maga a réz bevonat -- ez pedig azt eredményezi, hogy a levegő érintkezik a réz és az alumínium határfelületével. Ekkor pedig ezek már reakcióba lépnek egymással.
Én eddig olyan réz kábellel még nem találkoztam, amelyik ne hozta volna a kötelezőt (általában annál sokkal többet). CCA-ból viszont arányaiban elég sok gyengén teljesítő vagy egyenesen megbízhatatlan vacakkal futottam már össze, és nem új korukban.
Tömör érre egyébként semmilyen krimpelt dugó nem ajánlott, ha az mozgatásnak lesz kitéve. A három érintkezős megoldás is csak addig megbízható, amíg viszonylag mozdulatlan marad a kábel.
MaCS
-
hunaqua
addikt
-
csanee
tag
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
op9
aktív tag
-
tasiadam
veterán
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Multibit
nagyúr
-
op9
aktív tag
-
op9
aktív tag
-
MaCS_70
félisten
Mennyire vicces az a vicc? Jártam már úgy, hogy a hozzám vágott eszköz kétszer annyit fogyasztott, mint amelyet a fogyasztása miatt le akartam váltani.
A router ilyen szempontból mondjuk verhetetlen, de NAS-ként / egyéb szerverként nyilván nagyon komoly kompromisszumokkal. De ha van Entware, és hozzá erőforrás, akkor kevésbé fájdalmas kompromisszumra is lehetőség nyílhat.
MaCS
-
MaCS_70
félisten
Mindez szerintem igények kérdése. A DIY NAS-ok nálam mindig a fogyasztási értékeiknél hasaltak el (elvi kérdés, bár egy jó megoldásra nagyon vevő lennék).
Ha valakinek eleve router kell, ÉS emellett egy nem túl nagy forgalmú torrenteszköz, akkor szerintem egy közepes Asus router (50e Ft-os szint) pont nagyon jó lehet. Elég sok barátom, ismerősöm csinálja így. Régen AC87-esek menten többen is, mostanában AX86S/U/pro, AX68, AX58. Egyszerre 5-10 aktív menetet röhögve bírnak a napi teendőik mellett.
MaCS
-
mcll
senior tag
-
mcll
senior tag
Ma beszereztem egy Asus AX4200-es routert. Simán ment a beállítás, semmi gondom vele, csak egy. Dyndns.org accountom van, beállítottam, a router szerint sikeres volt a kapcsolat, azonban a dyndns oldalom a hostjaim alatt nem frissült be az IP. Az ottani logban sincs semmi bejegyzés, azaz nem is próbálkozott a router. Routerben próbaképp a login user/pass helyére beírtam egy random nevet jelszót, arra is azt mondta hogy success.. Tehát meg se próbálta. Mi a fenét kell és hogy beállítani hogy menjen? Nekem nagyon fontos hogy elérhessem a hálózatom egyes részeit kívülről a dyndns.org-os domainemen.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Hálózat, szolgáltatók
- Milyen routert?
- (kiemelt téma)
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- BMW topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bestbuy játékok
- Apple MacBook
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Windows 11
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Jelszókezelők
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z790 i9 13900KF 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XT 20GB be quiet DARK BASE 701 850W
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB be quiet! Pure Base 500 Chieftec 700W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 10900KF 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung T7 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B00300)
- ASUS TUF RTX 5090 OC 32GB GDDR7 TUF-RTX5090-32G-GAMING Videokártya! BeszámítOK
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), akkor lett instabil a HGW.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

30-40ms-es pinget produkál, a router meg 130-180 között
Gubek-Einste
Dr.NX