Hirdetés
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vottokar
üzenetére
Az IPTV miatt én ebben nem tudok tanácsot adni, annyit viszont általánosan, tehát mindenkinek megjegyeznék, hogy ez szerintem egy olyan hosszabb távú beruházás, ami mondjuk 4-5 évre szól. Ennek megfelelően a kezdeti spórolás nagyon könnyen bizonyulhat nagyon drágának. Havi 1-2 gombóc fagylalt árán spórolva szerintem nem érdemes prolongálni egy csomó bosszúságot és egy garantáltan költségesebb második beszerzést.
És persze 14 nap... Wifinél fokozottan kötelező!
MaCS
-
Rambovits
senior tag
válasz
vottokar
üzenetére
Félre ne érts, tudok vele játszadozni, nem áll távol tőlem az Inssider használata. Csak ha az ember ilyet lát, hogy egy szobán kívül mást nem tud beteríteni wifivel az eszköz, akkor alapvetően kérdőjeleződik meg benne a doboz használhatóságát.
Muteréknál van egy wr1043nd, az majd jön velem az új lakásba amint váltok UPC-ről digire. A telefonon kívül úgyis mindent UTP-vel csatlakoztatok.
Viszont a szenvedés már most is megy, akkora az interferencia a házban, hogy húgomnak 10/0.2 mega jön át a netből.. Vagy újra tesztelem és akkor meg 5/22
Tegnap este talán sikerült megtalálni azt az antenna állást, hogy működőképes lesz a dolog, stabilan mérünk 55/45 megát nála (100/50es Digi).Egyelőre nem sürgős a dolog, csak most láttam aqua-ban olcsón, és gondoltam rákérdezek. Vadászom az akciókat, azt ha lesz valami akkor beruházok rá.
-
válasz
vottokar
üzenetére
Erre én nem tudok válaszolni, lehet kifut, de lehet csak átmeneti a készlethiány. Az RT-AC56U is eltűnt egy időben, aztán később még visszatért, bár nem sokáig, ez kétségtelen. Minden esetre ha eldöntötted, hogy azt szeretnéd, akkor én inkább megvenném a helyedben, amíg van.
-
válasz
vottokar
üzenetére
25-26k környékén van az Asus AC55U, a TP-Link Archer C5v2 nincsen gond.
#51966 Tikakukac
Ajánlott eszközök 20k-s határral:
Csak 2,4 GHz-s wifi-vel: Asus N18U vagy TP-Link 1043NDv2/v3/v4 (panelos/társasházi környezetben a 2,4 GHz-s sáv telítettsége okán nem annyira ideális)
Dual band wifivel: Asus N56U, TP-Link 3600/4300 (erősen kifutó modellek)
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Huawei E5785Lh-22c hordozható Wi-fi Router, 4G/LTE
- Eredeti Canon BG-E11 Elemtartó Markolat (5D III, 5DS, 5DS R)
- Nikon D810 Full-frame, 36MP Workhorse Magas expószám, rendkívül alacsony ár!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Canon EOS 5DS R váz (50MP felbontás, AA szűrő mentes) - Stúdió minőség a legkedvezőbb áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tegnap este talán sikerült megtalálni azt az antenna állást, hogy működőképes lesz a dolog, stabilan mérünk 55/45 megát nála (100/50es Digi).
Gubek-Einste
Dr.NX