Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Télapó1564

    csendes tag

    Sziasztok!

    Megtetszett ez a projektor téma és szeretném én is élvezni az ebben rejlő élményeket..:)
    3,90m-ről néznénk a mennyezet vagy oldalfalra felszerelt vetítő képét, amit a vászonnal pont szemben (függ. tengely) fel is tudnám majd szerelni. Beszereztem már egy vásznat abból is a 240 széleset, mert ahogy itt a javaslatok is mondják az a szélesség kell (1,5...1,6 os szorzó)
    A kábelekkel lesz a legnagyobb problémám. A hálózati csatlakozó aljzatot még ki tudom építeni a falon egy közeli dobozból kivezetve..de a számítógép, TV, UPC beltéri összeköttetés nagyon problémás. A számítógép még csak csak..mert ugyanannál a falnál van..de a többi..na azok pont szemben.:-( (nagyon nem szeretnék festést bolygatni ..parkettát felszedni..)

    Elsősorban filmnézésre használnám a vetítőt ezért szeretném kérdezni tőletek, hogy ezen típusok közül melyikre lehet közvetlen csatlakoztatni külső merevlemezt (hiszen azt gond nélkül rá tudnám tenni a gépre), amiről egyből tudom vetíteni a rajta tárolt filmeket. Tehát melyikben van médialejátszó? Vagy ezen a szinten nincs egyikben sem?
    -Optoma HD142x
    -Benq W1070
    -Epson EH-TW5300
    Ahogy olvasgattam a hozzászólásaitokat ezek a típusok eléggé kedveltek, ezért gondolkodom ezek közül valamelyikben. Ja és hogy kell e nekem ez egyáltalán HD filmek nézésére..(azt sem tudom még kell e a 3D nekem..de nem szeretném megbánni ha esetleg mégis jó dolog de a gép mégsem tudja.
    Valamint milyen lehetőségek vannak arra hogy a UPC (Amiko-HD 8150 beltéri) beltérit is rákötném.
    Úgy látom elég sok itt a profi:)..segítsetek nekem légyszi..
    Tudom..sokat kérdeztem:-/

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés