Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
Egy billentyűzet konfiguráló programot keresnék, de ingyeneset! Olyan kellene, mint az ATNSoft Key Manager fizetős program. Több félével próbálkoztam, de valahol mindig megbuktak a programok. Hol nem tudtam a Win11 alap beállításait felülírni (pl. Win + C egy programot indítson, stb.), vagy nem tudom a hangerő növelése/csökkentését billentyűhöz rendelni.
Ennyit kellene tudnia az adott programnak:

Köszi!

-
Sonja
nagyúr
Én csak most találtam, hátha másnak is hasznos lesz.

YouTube-os önálló zenelejátszó program (Linux, macOS, Windows).
-
Sonja
nagyúr
-
Sonja
nagyúr
-
Sonja
nagyúr
-
Sonja
nagyúr
válasz
Hajdu.1
üzenetére
Pedig ezt is simán le lehet tölteni. Én legalábbis le tudom a 4K Downloader-rel, amit használok.

-
Sonja
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Most te vétettél, mert ha pl. a "Ratkó Retró Party Január 22" linkre nyomsz, akkor alul feljön a lejátszó. Viszont, ha másik tabon vagy ablakban próbálod, akkor jön az általad írt hiba.

-
Sonja
nagyúr
válasz
MaxxDamage
üzenetére
-
Sonja
nagyúr
-
Sonja
nagyúr
-
Sonja
nagyúr
válasz
bluemirage
üzenetére
Te mit töltöttél le?!
A linkelt oldalon ott van a piros boríték, amivel le tudod tölteni a programot egy zip file-ba. Ebben van egy License.txt file, amiben benne van a regisztrációs kód. -
Sonja
nagyúr
válasz
macilaci78
üzenetére
Én a GetThemAll Downloader-t használom, mint Chrome bővítmény.
-
Sonja
nagyúr
Én is keresnék egy programot.
Weboldal lementésére kellene. Pontosabban az azokon található képek érdekelnének főleg, de egy weboldal lementő programmal talán könnyebb lenne. A régi CoV újságokat akarom leszedni innen, amik oldalon belüli oldalakon vannak képenként. Tudtok valamit ajánlani rá?
A SurfOffline jó lenne, csak a trial verzió max 200 file-t szed le.
Szóval jó lenne egy használható free program. Sokat kipróbáltam már, de egy se volt jó.
Előre is köszönöm! -
Sonja
nagyúr
-
Sonja
nagyúr
válasz
samugalaxys
üzenetére
-
Sonja
nagyúr
-
Sonja
nagyúr
-
Sonja
nagyúr
Régen, mikor még a Firefox-ot használtam, volt egy olyan külön program, amivel a könyvjelzőket tudtam rendbe tenni. Minden könyvjelzőt egyesével ellenőrzött, hogy működik-e még, illetve, hogy szerepel-e többször ugyan az, csak más néven. Melyik program lehetett az?
Illetve tud-e valaki ilyen programot Chrome könyvjelzőihez? 
Jelen pillanatban 7306 könyvjelzőm van, jó lenne kicsit szelektálni.

-
Sonja
nagyúr
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Acoustica CD/DVD Label Maker Fizetős!

Vagy nem ilyenre gondoltál?!

Szerk.: Ha Audio CD-t akarsz kiírni, akkor CDBurnerXP. Ez ingyenes, és jó.
-
-
Sonja
nagyúr
válasz
ledgeri
üzenetére
Én mindig a Format Factory-t használtam Win alatt.
Nekem ez vált be a legjobban. 
Szerk.: Hopp, ez csak videóra érvényes.
Mindegy, már marad, bocs! 
-
Sonja
nagyúr
válasz
percival64
üzenetére
Köszönöm.
Közben én is megtaláltam pont ezt az FF Multi Converter-t.
Linux topikban írtam is. 
-
Sonja
nagyúr
Tudtok ajánlani nekem Linux-ra olyan videó konvertert, mint pl. Format Factory?
Tehát olyan, ami mindenről mindenre konvertál, illetve magam is tudok létrehozni benne profilt.
Handbrake-et már próbáltam, de az nagyon nem jó.
Köszönöm! 
-
Sonja
nagyúr
válasz
V.Stryker
üzenetére
Mármint ebben a programban?
Mert az pofon egyszerű!
Kijelölöd az összes mp3-at a jobb oldalon, és beírod balra az előadót, majd mentés a kis floppy ikonnal. 
(#25350) scope2007: Köszönöm ezt az ingyenes író programot, már rég kerestem egy normális ingyenest a Nero helyett!

-
Sonja
nagyúr
válasz
scope2007
üzenetére
A legújabb van fent, és akkor is csinálja.
Végülis nem olyan nagy probléma, van másik ramdisk progi. Viszont ez a Dataram féle nem lesz jó, mert NTFS-t használok, és ez az ingyenesben nincs, így az unformatted-et választom. Sajnos ilyenkor minden indításnál létre kell hoznom a partíciót a lemezkezelőben, és formattálnom kell, ami nem az igazi.
Keresek mást. 
-
Sonja
nagyúr
Köszi a választ!
Én 1GB-os ramdrive-ot használtam a SoftPerfect-el, csak a Chrome cache-nek. A V betűt rendeltem a ramdisk-hez, elvileg ezzel csak nem lehet problémája.
A pagefile nálam is 1GB, és HDD-re tettem. Menteni nem szoktam a tartalmat kikapcsoláskor, felesleges nekem. Bootoláskor dob BSOD-t, a ramdisk driverére hivatkozva, ezért töröltem.
Maradtam a Dataram féle ramdisk-nél, jó lesz az nekem, ha nem okoz problémát. 
-
Sonja
nagyúr
Tudtok nekem ajánlani egy jó RAMdisk programot?
Olyan kellene ami ingyenes (Max. 1GB NTFS partíció kell nekem.), és gyors! Próbáltam 1 napig a Softperfect RAMDisk-et, ami egyszerű, ingyenes, és gyors (~11000MB olvasás, 13000MB írás), csak sajnos időnként BSOD-t okoz Win indításánál. Beleolvasva a hivatalos fórumba, sajnos ez sokaknál előfordul, így töröltem.
Szóval ilyen olvasással rendelkező, ingyenes RAMdisk kellene nekem. Párat már kipróbáltam (pl. Dataram ramdisk, OSFMount, stb.), de lassabb mind, és legalább ilyen gyorsat szeretnék!
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Lehet a php-s képmegjelenítés miatt?!
Előre is köszönöm!