Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Na, mit hoz a húsvéti nyuszi?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
bluemirage
üzenetére
Új gépen kezdetben én is lelkesen használtam az Intel iGPU-gyorsítást, videolejátszáshoz és tunerhasználathoz. Tetszett, hogy alig jár közben a CPU, full HD műsornál is.
Később jött az üröm, némelyik videó foltosodik, tuner képe idővel akadozni kezd, Firefoxban a Silverlight szintén. Úgyhogy le is álltam vele, anélkül is bírja a gép. Silverlight videót meg csak Chrome-ban tudok nézni, mert az nem használja ezt a gyorsítást (Firefoxban is lehetne tiltani, csak az viszont egyéb hátránnyal jár, kikapcsolja a fontsimítást is.)
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Eredeti játékok OFF topik
- Nagyon is lát fantáziát a Socket AM4-ben az ASRock
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung kuponkunyeráló
- Crimson Desert
- DUNE médialejátszók topicja
- Futás, futópályák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27% - Samsung ViewFinity S70D Monitor 3840x2160 / 5ms / 60hz
- Microsoft Surface Laptop 4 i7 / 16GB / Prémium ultrabook Jó áron! Érintőkijelző
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- GAMER PC! Ryzen 3900X / RX 6800 Gaming X / 32GB DDR4 / 500GB NVMe / 850W! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest