- btz: Internet fejlesztés országosan!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Hirdetés
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
k4mill4
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki olyan programot, amely a diktafonnal, vagy mikrofonnal felvett beszédet szöveggé alakítja?
Thx -
C@rbon
senior tag
Hali!
Nem tuti h jo helyre irok de fontos lenne h segitsen vki.
Nem tom ismeri e vki a SUPER nevü video konvertálo progit.
Én ezt használom.Nagyon jo, gyors, sokat lehet állitani de egy 170-180mb-nál nagyobb videot rakok be akkor hibát jelez és megáll.
Tud nekem vki segiteni?
Kösz elöre is! -
DVD-s kamerával felvett anyagokat (több DVD, DVD-ként több rész ) hogyan tudnám könnyedén egy DVD-re összemásolni.
Bonyolúltan úgy gondoltam, hogy bemásolom aviba a DVD-ket ezeket összefűzöm, majd újra DVD formátumúra alakítom, de ez a legvégső eset, amit szeretnék. -
SlashMate
csendes tag
Sziasztok!
Már régóta keresek egy könnyen használható, több sáv felvételére, hangszín, hangerőarányok beállítására képes programot, aminek segítségével fel tudnánk venni egy demó cd-t a zenekarral.
Nagyon örülnék ha névvel esetleg linkkel tudnátok segíteni.
Előre is köszi. -
törölt tag
sziasztok, tud vki olyan progit, amivel egy dvd-rol dual audios avit lehet kesziteni?
regota kereek mar ilyen progit, de sajna meg nem talaltam, pedig gugliztam rengeteget... -
MasOyama
őstag
Létezik olyan program ami a magyar domain neveket kilistázza nekem?
-
Zooka
tag
Üdv!
1080p VC-1-es filmeket milyen progival lehet lejátszani, ill. milyen kodekek kellenek hozzájuk?
Köszi: Zooka -
Sátán44
addikt
Tudtok olyan programról,amibe ha beírom vkinek az IP címét megmutatja egy térképen hol található a gép?
-
Xantomas
őstag
Olyan programot keresek, amivel egy dvd hanganyagát tudom lementeni. Egy koncert dvd az alany.
Több megoldás is felkerült ide, de nekem olyan kellene, amivel csak a hangot szedi ki a Vobokból
[Szerkesztve] -
Yooha
aktív tag
Olyan program érdekelen, amivel lehet a ház ventijének fordulatszámát szabályozni. A SpeedFan kézenfekvő ötlet volt, de azzal csak látom, szabályozni nem tudom.
-
toxxxil
csendes tag
Oké, szóval nekem kell megcsinálni ha ilyet akarok
Thanks! -
zoltanz
nagyúr
Hi toxxxil
Amiről te beszélsz olyasmit tesztelnek most beépíteni a fájlcserélőkbe ami képes lesz valamilyen trükk alapján beazonosítani és keresni az interneten (hash darabok), állítólag 10-20 * is de egy 5 * biztos gyorsabb lesz így, feltéve ha nyilvános DHT protokolt is támogat a szóban forgó álomány vagy inf fájl vagy mi... A nevére nem emlékszek ha érdekel de valamelyik számítástechnikai újság írta, ez nem a reklám helye.
Szerintem nincs ilyen, de lehet írni technikailag rá valamilyen script -et vagy progit.
[Szerkesztve] -
DeusHun
őstag
válasz
toxxxil #2673 üzenetére
Re!
Mint írtuk nincs olyan program ami képes beazonosítani és összevetni más képekkel, hogy mi annak a tartalma. Program nem tud beazonosítani senkit seggről.
Ami képanalizálásra van az a Hopanda iexif, de ez is annyit ír ki, hogy milyen géppel készült, annak paramétereit, a kép paramétereit, színmélységet, ISO értéket.
Amiről hallottál. van olyan weblap ami ''képes'' ilyenre de sokat téved. Más szögből fotózva már más is az arca az illetőnek.
Olyan is van ahova feltöltöd a képed és megmondja kire hasonlítasz.
(Bundás): Emiatt kérdi: [link]
[Szerkesztve] -
toxxxil
csendes tag
Hi!
Olyan nincs, hogy mondjuk mint a google de nem beírom, hogy ''alma'' hanem feltöltök egy képet egy almáról és az kilistázza, hogy az adott kép mely weboldalakon lelhető fel?
A másik meg, hogy hallottam valamit, hogy híres emberekre már működik valami progi, ami ha beadsz neki egy képet megmondja, hogy kit ábrázol. Van ilyen? -
Paulo81
aktív tag
válasz
gyurman #2669 üzenetére
Igen, akartam is írni, hogy egy ősrégi roxio easy cd creator-t adtak az ősrégi lg cd írómhoz, és ha azt feltelepítettem, akkor wibdows alatt is ki lehetett választani a látható session-öket.
Szóval működött win alatt is.(Modnjuk az még '98 volt...)
Azt mondod, hogy most is van ilyen, és session selector a neve?
Köszi! -
Paulo81
aktív tag
Sziasztok!
Olyan progi kéne, ami egy többszekciós lemeznél kiválaszthatóvá teszi, hogy melyiknek a tartalmát mutassa éppen.
Köszi a segítséget! -
gyurman
tag
Helló!
Tudtok olyan programot, amivel képet szöveggé, és táblázatot rácsozott szöveggé tudok alakítani?
Inkább az utolsó kellene.
Köszike! -
Szab02
aktív tag
Hali!
Olyan progit keresek, ami mpeget tömörít kisebb méretbe (kódol) 10gb-rol szeretnek 4,3- at készíteni. Ha lehetne vmi olyan, ami kihasználja a P4D procit is még jobb lenne.Valaki tud ajanlani valamit? -
ReJim
őstag
Milyen program ami ...
a kijelölt képekre sablonszerűen rárak egy logót. tehát kijelölök többszáz képet, megmondom hogy hova kerüljön, milyen logó(kép) és azt rányomja mindegyikre.
(tudom szövegfeliratot lehetne rá rakni IrfanView-el is, de nekem egy másik logó-kép ráhelyezésére van szükségem.) -
xlaci
senior tag
Hello emberek!
Olyan zenszerkesztő programot keresnék, amivel ki tudok vágni részeket egy mp3 fájlból, és új mp3 fájlba elmenteni. Már próbálgattam több programot, de eddig még semmi. Ha valaki használ ilyet, vagy csak tud róla, akkor legyenszives ossza meg velem! Köszi! -
Vicoo
senior tag
Már csak aza baj hogy használni nem tudom...Ezernyi hibaüzenete van...
-
Vicoo
senior tag
Hello!
Van olyan program mint az nLite ,Win98-hoz? -
troland26
őstag
sziasztok
nekem egy olyan progi kéne amivel a legkönnyebben /legkevesebb munkával át tudnám variálni egy filmnek a feliratát elég sokat csúszik -
törölt tag
válasz
axel_foley #2637 üzenetére
Movie Maker
-
DeusHun
őstag
válasz
axel_foley #2637 üzenetére
Milyen kiterjesztéső az eredeti file?
-
axel_foley
tag
helo
tud valaki olyan programot, amivel egy videofájlt át lehet konvertálni olyanra, hogy egy mezei WMP 9-es (codecek nélkül) is le tudjon játszani?
elöre is kösz -
rittzo
tag
Ja és még 1 kérdés. Az ISO fájlt, hogy lehet levédeni?
-
rittzo
tag
Sziasztok!
Olyan progi kellene nekem ami DVD-ből és ha lehet 2rétegüből ISO fájlt csinál. -
Kekmen
senior tag
Olyan programot keresek ami a szabad vagy felhasznált tárhelyet logolja egy adott partíción. Legjobb ha mindegyiken.
-
DeusHun
őstag
válasz
Avalon2007 #2622 üzenetére
Windows movie maker-rel szerintem meg tudod oldani.
Máskor is. -
DeusHun
őstag
válasz
Avalon2007 #2620 üzenetére
A Colorful DVD Creator 3.1-t ajánlják sok helyen, a Video DVD Duplicator 3.05 pedig avi-ba tudja átmenteni.
-
Avalon2007
tag
Helló
Abban kérnék segítséget, hogy tud-e valaki olyan programot ajánlani, amivel egy DVD-filmből lehet részeket kivágni, és lehetőleg szerkeszthető formátumban el is menteni.
Előre is kösz a segítséget. -
maru
aktív tag
Hali!
Olyan progira lenne szükségem mellyel a felhasználói jogosultságokat (program hozzáférés) tudom szabályozni XP-ben. -
GrandeP
addikt
válasz
Sátán44 #2615 üzenetére
Üdv!
Ez egy csomagolt lemezképfájl!
javaslom a power isot, amit utálok, helyette az ultraisot ami legjobb!
''A ''daa'' kiterjesztésű filek image file-ok. Olyanok, mint az iso, bin, mdf, stb... csak plusz még tömörítve is vannak, ezért kisebb a méretük általában. A problémádra a megoldás a PowerISO programocska, amely készíti ezeket a .daa file-okat. Találsz benne egy Image Drive-ot, amellyel be tudod mount-olni.'' -
Sátán44
addikt
3D_Home_Architect_Design_Suite_Deluxe_v8_0.daa Letöltöttem ezt a programot és a azt írták,mogy mountoljam be,de a daemon nem tudja kezelni,valaki ismeri ezt a kiterjesztést?
-
kltz
tag
Hello!Valaki tudna ajánlani egy olyan progit amivel könyen meglehet oldani a bootolásnál azt h melyik rendszert szeretnéd betölteni?
-
damatic
tag
Hali!
Tudom, hogy van egy kis pipamocsok free progi, ami kiszedi egy szövegfájlból az összes kézi emtert. Melyik az, tudja vki? -
Sickboy25
addikt
Sziasztok!
Én egy dvd író- és egy alaplap tesztelő progit keresek!!
tudtok vmit ajánlani? -
csövi
tag
Helló,
Meik progi tudja lejátszani az .rm kiterjesztésű videófájlt? -
Sziasztok!
Létezik olyan levelező progi, ami pontosan úgy tudja csoportosítani és megjeleníteni a leveleket, mint a Gmail, vagyis beszélgetés-szerűen?
köszi! -
törölt tag
ajanlom mindenki figyelmebe es mar zarhatjuk is a topicot
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest