Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yooha
aktív tag
válasz
GrandeP
üzenetére
Secunia Personal Software Inspector Szerintem ez ilyesmit csinál.
-
Yooha
aktív tag
Létezik olyan szoftver, amivel egy Tv-tuner távirányítójával lehetne kezelni pl. a PowerDVD-t? Mert amit ismerek, azzal csak a winampot/Windows Media playert lehet. Hja, és olyat, amivel a divx filmekben lehetne gyorsan előre/hátra tekerni? Az lenne jó, ha a távirányítóval nem csak megállítani/indítani lehetne divx filmeket, hanem beletekerni is, és nem kellene elmászni az egérig, hogy arrébb húzzam a csúszkát.
-
Yooha
aktív tag
Létezik, olyan program, amivel xp alatt lehetne valahogy "szimulálni2 windows mobile-t, ti. megnézni, kipróbálni milyen is az?
-
Yooha
aktív tag
Olyan program létezik, ami levadássza a gépen lévő firefox/thunderbird/skype, mindenféle jelszót, és egy mesterjelszóval védi őket? Hogy ne kelljen ezeket egyesével meglelnem, sőt ott, ahol automatikusan lép be (pl. messenger) már nem is tudom a jelszót...
-
Yooha
aktív tag
Olyan program érdekelen, amivel lehet a ház ventijének fordulatszámát szabályozni. A SpeedFan kézenfekvő ötlet volt, de azzal csak látom, szabályozni nem tudom.
-
Yooha
aktív tag
Olyan program érdekelen, amivel lehet a ház ventijének fordulatszámát szabályozni. A SpeedFan kézenfekvő ötlet volt, de azzal csak látom, szabályozni nem tudom.
-
Yooha
aktív tag
Mivel lehet letölteni pl. egy galéria képeit gyorsan, úgy hogy ne kelljen egyesével a képekre jobbkattintani és ''kép mentése más néven''? Nekem pl. a flashgettel nem sikerült...
-
Yooha
aktív tag
Milyen programmal lehet m4b audiofájlból mp3-at csinálni? Én a MediaCoderrel próbáltam, de nem sikerült. Ami lehet azért is persze, mert nem nagyon értek hozzá...
-
Yooha
aktív tag
1683 még mindig..
-
Yooha
aktív tag
Ajánlanátok egy-egy ingyenes, legális programot az alábbiakra?
1. Lightscribe borító írása.
2. DVD lejátszó számára fogyasztható, menüs DVD készítése. (pl. Nero Vision express, de az fizetős)
[Szerkesztve] -
Yooha
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném tudni, hogy lehet-e több image fájlt kiírni egy DVD-re - pl. több CD-nyi játék install CD-t egy DVD-re írni? Lehet hogy nem ide való kérdés, de jobbat nem találtam. -
Yooha
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném tudni, hogy a BIOS által kiírt hőmérsékletadatok mennyire megbízhatóak, és van-e olyan program, ami mindezt windows alatt lláthatóvá teszi? Állítólag az everest adatai nem pontosak.
És ha visszaolvasnék 1 hozzászólást, meg sem kellene kérdeznem.
Bocsi...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hálózatokról alaposan
- Apple MacBook
- Steam topic
- További aktív témák...
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8G I 8GB I 256SSD I NVIDIA I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Csak mert egy DVD kevesebb helyet foglalna, mint több CD.