- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Battleaxe
tag
Nem tudja valaki mi okozza zt a jelenséget,hogy egyes szavak alá vannak húzva a szövegben és reklám ha a kurzort ráviszem .Ezt akarom kiiktatni mert idegesitö mivel lehet megszüntetni ezt?
[Szerkesztve] -
vampire17
addikt
hali egy olyan prorit keresek ami arra jo hogyha mondjuk van 2 tuzfal mogotti gepem, meg 1 ami teljesen nyitott a netre, arra felrakok egy adminisztracios progit (mint pl amit az msn is hasznal) es osszefesuli aket gepet persze ugy hogy az adatok a 3. gepen ne menjenek at. (mint mondtam az csak az osszehangolast vegezze)
-
mAtech
aktív tag
Milyen videoszerkesztőt progit tudtok mondani, ami megjelenésében hasonló, mint a Sound Forge audioszerkesztő és olyan sávosan hozza be a videot?
Valahogy a Premiert használatára nem tudtam rájönni. Biztos én vagyok a láma, de magas. -
Yooha
aktív tag
1683 még mindig..
-
troland26
őstag
sziasztok
Van egy kb 6gb -os image file-om szeretném ki írni csak nem fér el egy dvd-n ,hogy tudnám legegyszerűbben szétdarabolni a filet hogy ráférjen 2 lemezre
bocsi ha nem a jó totyikba írtam
[Szerkesztve] -
cucka
addikt
válasz
molngab #1682 üzenetére
figy, ha este nagyon unatkozok, akkor megírom neked.
ugyanakkor nem vagyok benne biztos, hogy vajon belegondoltál, fogod-e tudni bármire is használni ezt? ha az angol abc 26 betűjéből szeretnéd megkapni egy szövegfileba az összes 8 betűs ''szót'', akkor azt egy 2000 gigabájtos file-t eredményezne, amelyben benne van a 208 milliárd lehetséges kombináció. (igen, jól olvastad, kétezer gigabájt).
tehát a kérdés, hogy szükséged van egyáltalán erre? csak mert maga a kód kb. 1 oldal, nem nagy cucc.
[Szerkesztve] -
verser233
senior tag
Sziasztok!
Van nekem egy oldalam, ahonnan mostanában valami miatt a letöltés megszakad és a userek nem tudják teljes méretben letölteni a fájlt ha a böngésző letöltőjével töltenek. Ha letöltés managerrel töltenek akkor minden okés. Az a gondom, hogy a nekem olyan programra volna szükségem, amely nem a jobb egérgomb paranccsal kezdi letölteni a fájlt, hanem mint mikor normálisan bal egérgombbal valaki rákattint hogy letöltés akkor az explorer automatikusan ezt a bizonyos letöltő programot hozza be és ne az internet explorer-be beépített letöltőt! Jobb egérgomb nálam tiltva van, ezért kéne bal gombos megoldás. Flashgetben ugyan be van rakva nekem hogy internet explorer-rel történő töltéskor is automatikusan indítsa el a flashgetet, de neálam nem működik, hiába van beállítva. Ja és persze ingyenes letöltő kée explorer-hez. Remélem érthetően írtam le, köszi! -
Yooha
aktív tag
Ajánlanátok egy-egy ingyenes, legális programot az alábbiakra?
1. Lightscribe borító írása.
2. DVD lejátszó számára fogyasztható, menüs DVD készítése. (pl. Nero Vision express, de az fizetős)
[Szerkesztve] -
Ihshan
csendes tag
Ok, értem most már hogy kell. Köszi a tippet
-
Brutforsz
senior tag
Eddig jól csináltad, felosztottad két részre, tehát felmegy a lemezekre. Nincs más dolgod, mint odaadni a tagnak, aki felmásolja a vincseszterére, majd ugyanezzel a programmal egyesíti őket, és indulhat a mozi.
A létrejött részek önmagukban nem életkepéseket, ezért írtam, hogy ez akkor megoldás, ha nem szeretnéd őket közvetlenül a lemezekről lejátszani.
[Szerkesztve] -
Ihshan
csendes tag
A múltkorjába már írtam, de sajnos nem írtam le elég részletesen a problémám. Nos az volna az volna a gond, hogy adatott egy 855 megabájtos filmem amit cdre szeretnék megírni, de úgybár ez így egy cdre nem fér fel. Tehát szükségem lenne egy olyan programra amivel ezt a 855 megát kettőbe osztanám úgy hogy felmenjen két cd-re. A tag akinek a filmet oda akarom adni nincs dvd lejátszója ezért nem írom meg dvd lemezre. Kipróbáltam a HJ Split 2.3 amit Brutforsz ajánlott. Utólag is köszi de sajnos nem működött, felosztotta ugyan de már nem tudtam lejátszani, mi lehet az oka és hogy tudnám megoldani a problemot. Mire lenne még szükségem, vagy mit nem csináltam jól.
[Szerkesztve] -
Brutforsz
senior tag
Sajnos valamiért kimaradt, hogy egy 850 megás mit szeretnél felosztani 2 CD-re.
Ha nem filmről van szó (illetve akár arról is lehet, ha nem akarod közvetlenül a lemezekről visszanézni), akkor az alábbi programot ajánlom: HJ-Split 2.3
Ingyenes, kicsi és telepítést sem igényel.
Bővebb információ és letöltés: [link]
[Szerkesztve] -
Ihshan
csendes tag
A következő a problémám, nos egy kissé szokatlan is talán. Van egy 850 mbs szeretnék úgy felosztani hogy két cdre megírhassam, létezik-e egyáltalán ilyen program vagy a neroval is meglehet ezt oldani.
-
o.g.
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki olyan programot, amivel:
Egy pdf-fájlból át tudok másolni egy táblázatot excel-be. (ahol tovább szerkeszthetem) -
dni
őstag
Hali!
Meglévő rendszerpartíciómat (XP-vel együtt) szeretném átrakni egy másik vinyóra, mi lenne a legegyszerűbb megoldás? -
sekli
addikt
válasz
Fehérsólyom #1657 üzenetére
vannak olyan programok, amik egy virtuális nyomtatót telepítenek, és bármilyen programból pdf-be ''nyomtatnak'' néhány éve én ezt használtam: [link]
-
sszever
őstag
válasz
Google-ban millió egy találat van a PDF converterre, választ ki a neked megfelelőt.
De az ingyeneseknél legtöbb esetben van benne vízjel, vagy egyéb reklám! -
Fehérsólyom
aktív tag
válasz
dr_strange #1658 üzenetére
Az túlságosan robosztus ehhez a feladathoz.
-
dr_strange
senior tag
válasz
Openoffice.org?
-
Fehérsólyom
aktív tag
Tud valaki olyan ingyenes bevált programot mondani, aminek segítségével Word-ből pdf-be tudok menteni (tehát nem csak *.doc-ba).
-
mahatma
aktív tag
sziasztok,
tudom, hülye kérdés, de hátha....tud valaki olyan egyszerű progit, amibe neveket, telszámokat, címeket, e-maileket tárolhatok, és ezt még listázni is tudja? van outlookom, meg ilyenek, de annak a tizedét sem használom ki. Valami tök egyszerű kéne.
-
SlashMate
csendes tag
Hy all. Tudom, hogy egy kicsit offtopic, de milyen paranccsal lehet egy parancsikonnal való programindítás esetén egy képernyővédőt elindítani. Esetemben egy kékhalált szimuláló képernyővédőről van szó. A parancsnál pedig olyanra gondolok, mint a Counter Srike-nél a + és a - az elérési útnál. Vagy ha esetleg van jobb megoldás is, akkor várom. Köcce ha valaki válaszol.
A képernyővédőt innen tudjátok leszedni, ha esetleg kellene: [link]
[Szerkesztve] -
Chili7
őstag
Több pdf-esített ''lapot'' össze lehet fűzni egy pdf file-ba?
thx -
(Bundás)
addikt
válasz
Renegade88 #1639 üzenetére
Hát a másolt helyről ki kellett volna menteni a regeket, régebben ez működött... Írni is lehet a registry-t, csak tudni kell mit kell hova.
skoos: vannak jelszófejtő programok, de szerintem egy médium hamarabb mondja meg, mit azok. Advanced Password Recovery, Google : fficial" target="_blank">[link], de én saját tapasztalatból mondom nincs sok esélyed rá -
skoos
őstag
van egy 700 megabájtos, jelszóval védett rar állományom. DE NEM TUDOM A JELSZÓT!!!
Hogy a f****ba tudom kicsomagolni?
-
Renegade88
tag
Lenne egy program, amit meg kéne patch-elni, de mivel a progit kicsomagoltam s nem installáltam, nem írta be magát a registry-be...egyszerűen kidob egy hibát, hogy nem kapja...
Nincs vmi olyan registry progi amivel be lehet ezt írni a registry-be?? -
pukee
csendes tag
lassan 2 éve már, hogy egyben van a gép.
kellene nekem valami takarító progi, ami rendbetenné a rendszert, és kitakatrítaná a régi programok maradványait stb. Semmi kedvem újratelepíteni, de már kezd egy kicsit problémázni néha a cucc.
jó legyenn, nem ártana, ha ingyenes.
Van most Hard Drive Washer, ami ingyenes, de netes regisztráció szükséges hozzá. Viszont otthon nincs netem. -
Balázs75
tag
Sziaszto!Egy jó rendszerhömérséklet érzékelö progit tud ajánlani vki?
-
Balleva
tag
Hello!
.avi videofilet szeretnék feldarabolni. Konkrétabban az első 10mp-et szeretném kivenni egy ilyen videoból. Milyen programmal lehet ezt megcsinálni?
Előre is köszönöm a segítséget. -
kraftxld
félisten
válasz
Fehérsólyom #1610 üzenetére
DU meter
-
sekli
addikt
válasz
cfos speed, még egy kicsit gyorsítja is...
-
föccer
nagyúr
válasz
Asszem a netlimiter is tud ilyet, de nem 100...
-
Fehérsólyom
aktív tag
Tudna nekem valaki olyan ingyenes programot mondani, ami monditorozza fel és letöltési sebességet? (Mondjuk kis ikon az óra mellett, és ha felé viszem az egeret megjelenik egy ábra...)
-
föccer
nagyúr
Ave.
Honylap buildert tudna nekem ajánlani valaki? Kb olyan szintűt mint a Borland delphije van a programozáshoz.
thx -
hangyatojás
csendes tag
olyan progit keresek, ami emlékeztető szövegeket dob ki a képernyőre beállított időpontokban
-
sekli
addikt
válasz
WonderCSabo #1604 üzenetére
-
WonderCSabo
félisten
Vki ismeri a Ghost-ot? Állítólag segít windows újrarakásban. Vagy vmi ilyesmi...
-
sszever
őstag
válasz
Stalker-2572 #1597 üzenetére
Visszanyerés: R-Studio
Partícionálás: PM8 teljesen jó, ha helyesen használod. Előtte biztonsági mentés alapfeltétel, bármit is használsz! -
WonderCSabo
félisten
válasz
Stalker-2572 #1597 üzenetére
particionálásra? Én windows parancssorba beírom, hogy diskpart. Meg kell tamulni egy pár parancsot a használatéhoz, de sztem teljesen megfelel. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3104
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest