- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
Sziasztok,
Szeretnék egy videó alá zenét berakni. Milyen egyszerű programot tudtok ajánlani? Csak ez az opció kell és hogy le tudja menteni a filet.
-
törölt tag
Sziasztok,
Van olyan free avi to mp4 konvertáló, ami nem korlátos? Tehát nem 5 percet konvertál, nem vízjelez, stb.
Vagy ezek mind fizetősek? -
törölt tag
Sziasztok,
Van olyan nagyon egyszerű videoszerkesztő, ahol a hangsáv hangerejét lehet állítani?
Win10 alatt van olyan opció játékok alatt, hogy felveszi az adott gameplayt, viszont nagyon halk, főleg DD sáv esetén, pedig a végeredmény sztereó. -
törölt tag
Próbálkoztam a Youtube videoszerkesztőjével, de ott valamiért nem enged új videót és hangot hozzáadni a szerkesztőablakban, csak a már előre definiált minták érhetőek el.
Nekem nincsen még videofile-om, de ez lenne a végeredmény egy mp3 és egy kép házasítása után: [link]
A képminőség annyiból nem zavar, hogy csak sima statikus kép lenne a videó kép része, a hang része pedig egy 320kbps mp3 mix lenne, mint az előbbi linken is.
TEncoderben láttam olyan opciót, hogy Image&Audito to video, most éppen azt próbálom a youtube-os ajánlás alapján. Nagyon lassú, de kíváncsi leszek mekkora lesz a mérete.
-
törölt tag
Sziasztok,
Szeretnék youtubera videókat feltölteni, amik igazából zenék, és statikus kép lenne maga a video. Freemake video convertert próbáltam, de a legkisebb végeredmény az majdnem 3 giga lenne mp4 formátumban.
A youtube opciót nem használtam, mert nem szeretném egyből feltölteni.
Van olyan lehetőleg ingyenes converter, ami nem nagy méretben konvertál és nem vízjelez?
Youtube saját képfeltöltője nem megy valamiért. -
törölt tag
Maxthonban és Chromeban sincs olyan RSS olvasó, ez lenne a lényeg. FF-ben a beépített olvasó úgy működik, hogy egy RSS feedet hozzá tudsz adni a Könyvjelző eszköztárhoz és csak simán lenyitod a listát, nem pedig külön oldalra mész, kiválasztod a feedet és még 3 kattintás, mire el tudod olvasni.
Így néz ki, ez kell nekem másik böngészőben, ha van: -
törölt tag
Sziasztok,
Eszembe jutott, hogy talán tudnátok ajánlani Firefox helyett egy böngészőt, ami kevesebb memóriát használ és nem fagy le több nyitott lapnál. A legfontosabb az lenne, hogy egy ugyanolyan RSS olvasó legyen benne + a Sync funkció, és lehessen alatta használni reklámblokkolót.
Van ilyen böngésző még, amit rendszeresen frissítenek és megfelel ezeknek az igényeknek? -
törölt tag
válasz
Fire/SOUL/CD #32826 üzenetére
Hmm, nem tudom, hogy mi lehet a különbség a trial és a fizetős között, de lehet megér egy próbát.
A másik, amit használtam az az UltraISO volt, abból is van trial verzió.
Bár nem tudom pontosan mire használnátok, lehet érdemes megnézni.
A Win 8 is tudja kezelni az iso fileokat, bár nem tudom van-e benne szerkesztési lehetőség?Közben eszembe jutott még a MagicISO és a WinISO is, utóbbiból is van free verzió.
-
törölt tag
válasz
Fire/SOUL/CD #32817 üzenetére
PowerISO?
Régebben használtam, úgy emlékszem lehet szerkeszteni is és BD ISO-kat is lehet gyártani vele.Volt más hasonló progi is, de már nem emlékszem a nevére.
Talán ez segít?
-
törölt tag
válasz
DrojDtroll #32805 üzenetére
Köszönöm
-
törölt tag
Sziasztok,
Szeretnék egy történetet "megjeleníteni", de igazából az idővonalat és a folyamatábrát kellene ötvöznöm ahhoz, hogy egy kicsit kusza történetet vizuálisan jobban átlássak. Hasonlóan ahhoz, amikor valamelyik film/könyv sztori és idővonalát infografikás módon megjelenítik.
Tudtok ajánlani valami programot ehhez?
Nem feltétel a nagyszerű design, de előny, ha a szemnek is tetszetős. -
törölt tag
Sziasztok,
Léteznek ingyenes Internet Security programok?
-
törölt tag
Sziasztok,
Kellene egy profi program, akár több is jöhet. Igazából valami 3D tervező szerűség kellene.(?)
A feladatom az lenne, hogy egy telket kell megszerkesztenem, házzal, fákkal, növényekkel, szélerőmű, napelem, ilyesmi. Viszont kellene benne mozogni 3D-ben, hogy több szögből is lássuk hogy néz ki + tudnunk kellene képeket kimenteni így, mint egy látványterv.
Milyen programok vannak? Mennyire bonyolult kezelni egy ilyet?Előre is köszi
-
törölt tag
Sziasztok,
Szeretnék egy weboldalt lementeni. Nagyjából úgy épül fel, mint egy könyv, van egy tartalomjegyzék, de a linkek alatt vannak további linkek és így tovább, elég sok anyag.
Találtam egy HTTrack nevezetű progit, de az 20 KB-al szedi az adatokat.
Ez a sebesség függ valamitől?
Tudtok ajánlani más programokat? -
törölt tag
Sziasztok,
AVI fileok AC3 hangsávját szeretném MP3-ra változtatni a legegyszerűbb és leggyorsabb módon. Milyen programot ajánlotok erre? Gondolom teljes újrakódolás kell, csak simán a hangot nem lehet?
-
törölt tag
Sziasztok,
Tudtok olyan ingyenes malware eltávolító progit, ami real time-ban is képes ellenőrizni?
-
törölt tag
Sziasztok,
Házi videót szeretnék szerkeszteni, nem eredeti hanggal, néhány kép és hangeffekt elég maximum picit feldobni az egészet. Melyik ami egyszerű és jó is?
-
törölt tag
Sziasztok,
Valami olyasmi program kellene, amivel logót tudok szerkeszteni. Szeretném a hátteret és a szöveget is változtatni, hatásokat berakni, esetleg effekteket hozzárakni.
Érthető ez így? -
törölt tag
Sziasztok,
milyen programokkal lehet retusálni?
-
törölt tag
válasz
sfdrakex #11417 üzenetére
Közben találtam egy olyat, hogy media player codecs (alap codecek vannak benne), így a kedvenc konvertálóprogimmal sikerült megcsinálni
-
törölt tag
sziasztok,
vannak ts filejaim, amiket a nero vision sikeresen átkonvertált DVD formátumba, viszont nincs hang
mi lehet a probléma?
van olyan program, ami gond nélkül (és nem hang nélkül) konvertálna DVD formátumba?
free, fizetős, minden jöheta ts fileok 720p-sek és ac3 5.1-hanggal vannak
gomplayer gond nélkül lejátssza őket, a wmplayer nem boldogul velük...kivéve windows 7 alatt a wmplayer 12
matroska és coreaac codec fent van
kell még esetleg valami? -
törölt tag
Sziasztok,
egy laptopban lévő vinyó bad sectoros lett, az asztali gép is lassan ismeri fel, viszont sok (személyes) adat van rajta (képek, prezentációk, jegyzetek, egyetemi/főiskolai anyagok), amit vissza kellene nyerni valahogyan.
A képek és a dokumentumok lennének fontosak.
A filerendszer NTFS, a gépem felismeri a vinyót, de elérni már nem tudom a rajta lévő adatokat.
Tudnátok valami ingyenes adatmentő progit ajánlani?
Gugliztam és van jó pár program, de pl mint a getdataback is fizetős, a demo pedig nem tudom mennyire használható?
Válaszokat, tippeket előre is köszi -
törölt tag
sziasztok,
olyan program kellene, ami hasonló, mint a gom encoder
sajna nem ismeri fel a quicktime codecet, így nem tudok mov fileból mp4-et varázsolni...
viszont jó a program, gyors és van benne olyan lehetőség, hogy pl a kép szélessége 400 pixel és ehhez igazítja a magasságot, ami így nekem a telómon tökéletes minőség lesz
van ehhez hasonló program esetleg? nem akarok konkrétan 400x224 felbontást adni a videóknak, mert így eldeformálja őket a többi progi -
törölt tag
válasz
Csakénvagyok #7993 üzenetére
hat nem talaltam olyan topicot, amit ugy hivnak, hogy: milyen BIOS, ami...?
-
törölt tag
sziasztok,
meg lehet azt oldani, hogy a gép egy bizonyos időpontban elinduljon?
este kikapcsolom a gépet és mondjuk reggel 6kor bekapcsol?válaszokat előre is köszi
-
törölt tag
sziasztok,
van olyan progi, amivel avi filet lehet szerkeszteni, es a vegen mpeg2-be vagy dvd formatumba at lehet konvertalni?
olyan progi kene, ami egyszeru es fut siman 64 bit xp-n
virtualdub-ot ismerem, de nem tudom, hogy lehet-e vele mpeg formatumba konvertalni?
kene vmi mas
ulead progik tudnak ilyet? esetleg a vista movie makere? nero? -
törölt tag
...amivel latom az internetforgalmat - le es feltoltes - es mivel wi-fis router van, az is jo lenne, ha latnam, hogy kik vannak felcsatlakozva
-
törölt tag
...amivel le tudom szedni az apple trailers oldalarol a trailereket?
a quicktime alternative progira kiirja, hogy frissitsem a lejatszot, es el sem kezdi a fuilmet
feltettem a quicktimeopt, de azzal meg csak pro-val tudnam leszedni fileokat
van vmi mopv downloader?
amig jonnek a valaszok, megyek guglizni -
törölt tag
válasz
KilgoreTrout #5584 üzenetére
aaah, nevrol nem ugrik be, de ez mar hasonlo grafika
koszi -
törölt tag
-
törölt tag
sziasztok,
lehet rossz topic, de egy probat meger
lassan kijon a wipeout hd
nah, szoval regen meg a kezdeti 3d-s idokben volt egy ehhez hasonlo arkad jellegu jatek
nem emlexik vki ennek a nevere? vagy barmilyen ehhez hasonlo jatek nevere?valaszokat elore is koszi
-
törölt tag
sziasztok,
nem tudok temakat tolteni xp-hez...
kiprobaltam a windowsblinds progit, de nem valtoztat meg semit, sot, a megjelenest visszaallitja klasszikus windowsra
vagy
a vinyorol folyamatosan tolt vmi, csak a tekero hangot hallom egyfolytabana vistamizer nagyon instabil es aranytalan, tobbszor fagyott a rendszer, es lassu
a thoosje sidebar nem mukodik, total instabil
a stylxp kozli velem, hogy a windowsom vmi 19010050 verzioszamu es nem hajlando futni rajta...pedig eredeti xp-m van
az uxtheme sem mukodik, el sem indul
tudnatok ajanlani vmi jo kis progit vagy linkeket, ahol xp temak vannak...?
-
törölt tag
válasz
Winner_hun #5064 üzenetére
esetleg dvd lab
-
törölt tag
sziasztok,
kellene egy hasonlo progi, mint a bsplaíer, ami kulon ablakban nyuitja meg a videokat, de normalisan kezeli a keparanyokat
a 16:9-es aranynal nem megfelelo az oldalarany, a video vagy tul nyomott vagy tul nyujtotta baj az, hogy nem szeretnem mindig allitgatni a keparanyt
a tv 16:-9es de felbontasa 4:3as -
törölt tag
sziasztok,
mondjatok nekem lecci lakastervezo progikat, ahova lehet butorokat / berendezeseket bepakolni es a vegen akar 3D-ben megtekinteni
valaszokat elore is koszi -
törölt tag
sziasztok,
tudnatok ajanlani hasonlo progit, mint a magix music maker?
-
törölt tag
válasz
RoyalFlush #4374 üzenetére
de igen, de sokan osszekevrtek minket Tibiajax-szal, foleg, ha egymas postjaira valaszoltunk
ezert visszatettem a regi avataromat
jol emlexel -
törölt tag
válasz
RoyalFlush #4372 üzenetére
sajna le van tiltva jutub a melohelyen, de ha elmondod mit csinalnak, megmondjuk, hogy kell
-
törölt tag
válasz
RoyalFlush #4339 üzenetére
meg egy kerdes: ez nem latszik gepen, hogy fut, ugye?
-
törölt tag
válasz
RoyalFlush #4339 üzenetére
uuuh, szuper, ez kell nekem
koszi -
törölt tag
sziasztok,
nezegettem par webkamerat, nehanynak van biztonsagi kamera funkcioja is - gondolom szoftveresen
kineztem magamnak egy microsoft livecam nx-3000-et es egy genius vlook 313 mediat-t
van ezekhez vmi szoftver, hogy bizonyos idokozonkent keszitsenek kepet, vagy biztonsagi kamera szinten folyamatos felvetelt? -
törölt tag
válasz
Zalaymate #4046 üzenetére
ez nem igy mukodik...
a vista hozza letre a bootmenut es a beallitasokat, es ha azt eltunteted, akkor osszeomlik az xp is...
nekem is ajanlottak erre a problemara a fixmbr-t meg tobb hasonlo dolgot, de egyikkel sem tudtam helyreallitani a bootolast...
szoval csak ovatosan...
vagy esetleg kerdezd meg a vista topicban is -
törölt tag
sziasztok,
van egy mixem trackekben, es lejatszaskor azert hallani egy kicsit, hogy doccen a szamvaltas
van olyan progi, amivel ossze tudom fuzni egybe a sok tracket? -
törölt tag
válasz
[pod]Diablo #3613 üzenetére
webzip? flashget? getright?
-
törölt tag
válasz
[pod]Diablo #3435 üzenetére
windowsblinds oldalan a progik kozott van ilyen
most hirtelen nem jut eszembe a neve
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest