- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasza_1
senior tag
Milyen progival lehetne megnézni Windows alatt, hogy éppen melyik file van olvasás alatt? Mert olyan gondom van, hogy a winXP csak úgy elkezd tekerni, akár fél órán át, és annyira megfogja a gépet, hogy akad az egér.
-
Loretto
veterán
Freeware progi kellene ami ppt-ből mpg/mpegt készít. Presentation To Video Converter nem jó mert ott a logo...
-
kiskegyed
aktív tag
... tab-os böngésző, amihez tabonként adható meg külön proxy.
+ opcionális igényeim:
nem bánnám, ha firefox-szal lenne megoldható valami extensionnel
jó lenne, ha az új tabon megnyitott lapok örökölnék a beállítást
jó lenne, ha pl a toolbaron egy gomb megnyomásával válthatnék proxik között. -
Whaskes
senior tag
Mivel sok winyóval rendelkezem, kéne nekem egy olyan progi amivel megtudnám oldani ha hoszabb ideig kb 30 percig nem használom az egyik winyót akkor állítsa le. persze miután elkezdek benne böngészni, filmet indítok akkor indítsa el. fontos lenne hogy csak a kijelölt merevlemezeken csinálja, és ne az összesen és ne válassza le a meghajtót, csak állítsa le a motort.
van ilyen?
[Szerkesztve] -
(Bundás)
addikt
válasz
littleNorbi #689 üzenetére
Olvasd el figyelmesen: [link]
-
littleNorbi
aktív tag
Kellene egy precíz egér érzékenység szabályzó program, tehát a windows-é nem megfelelő, mert ott két fokozat között túl nagy az ugrás! Létezik ilyen?
-
Pho3bus
tag
#679-re választ valki lécci,segitsetek!!próbáltam dhcp-vel de az sp3om nem talált ip-t magának!!kellene valami program!!kinek mi az ötlete?
-
Pho3bus
tag
hy all!!nekem meg olyan progi kellene amivel 2gépen könnyedén meglehet osztani a netet!!a probléma ott van,hogy nem egy verzios windows van a gépeken és már 2 napja szenvedek az ip-k beállitásával,de sehogy se megy!!köszi előre is a segitséget!
[Szerkesztve] -
válasz
T. Almeida #673 üzenetére
elég rossz minőségben méretez
-
Processzor
tag
KÖSZÖNÖM!
-
Blackmate
őstag
Nekem is szükségem lenne egy jó kis progira, amivel a DVD filmeket lehet katalogizálni.
Jó lenne, ha tudna képet lopni a filmből, és kiírná legalább az idejét. Ha még azt is meg tudná mondani (mondjuk az IFO fájlból), hogy van-e rajta menü, milyen hangsávok, feliratok vannak a korongon az egyenesen mennyei lenne. -
Whaskes
senior tag
sziasztok! olyan program kéne ami figyeli hogy milyen billentyűzetet ütök le pl fire foxban és explorerben és azt megjegyzi. jelszavak/felhasználónevek stb... van ilyen?
-
T. Almeida
senior tag
válasz
Processzor #665 üzenetére
Mihov's Image Resizer...übershiráj progi, Google-zd meg...
Teljesen free (ellentétben az IrfanView-vel, ami csak Personal Use Free). -
törölt tag
válasz
Processzor #669 üzenetére
File (Fájl)-> Batch Conversion/Rename (Csoportos konvertálás/átnevezés). A feljövő ablakban a Batch conversion settings: (Csoportos konvertálás-beállítások) keretben Use advanced options (Speciális beállítások használata) négyzetbe dobsz egy pipát, és akkor rákattintasz a Set advanced options (Speciális beállítások) gombra...
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Processzor #669 üzenetére
file -> batch conversion
-
törölt tag
válasz
IrfanView.
-
Whaskes
senior tag
sziasztok! van egy dat fájlom amibe átkéne írni 1-2 dolgot. mivel tudnám megnyitni? tc, és barátai nem jók. wordpad semmi mert nem emberi nyelven írják le a dolgokat. mivel tudnám megnyitni és átírni?
-
doc
nagyúr
válasz
imagemagick csomagból a convert pont erre van kitalálva
-
Processzor
tag
Helló!
Olyan program kellene, ami több - ~20-100 - db. képfájlt - jpg, tiff - le tud kicsinyíteni - 50% vagy meg6ározott méret - és nem egyenként kell szöszmötölni. -
doc
nagyúr
ilyet tud a mencoder is ([link]), ha nem idegenkedsz a parancssortól, nem is kell jobb!
automatikusan vagy kézzel akarod? utóbbira Linux alatt pl. egy sima ssh is tökéletes (minden Linuxnak része), vindóznál pont erre való programról nem tudok, de mondjuk VNC-vel vagy remote desktopon keresztül bejelentkezve megoldható -
Kona
csendes tag
Sziasztok!
Milyen programmal lehet megoldani, hogy szerverről a kliens gépeket lehessen újraindítani? Válaszaitokat köszönöm! -
Zpepe
tag
Üdv, mondjatok programot nekem légyszi amivel szöveget tudok égetni a videófájlokra!
-
WOW27
tag
válasz
JustMusicFm #653 üzenetére
Easy CD DA extractor!
-
Hujikolp
őstag
ide is beírom, hátha,
tud valaki olyan progit ami a képernyő oldalán helyezkedik el és figyeli a vágólapot, és akár több elemet is tud tárolni a vágólapon (kép, file, text, egyéb). és nekem csak kikell választanom h épp mi legyen a vágólapon. van ilyen progi? -
littleNorbi
aktív tag
Utolsó kérdésem, Sound Forge-ben, hogy kell hangszűrést csinálni ?
-
ssolitude
őstag
válasz
littleNorbi #652 üzenetére
1.VirtualDubMod Stream/Streamlist . Megnyomod az Add gombot, és itt kijelölöd a betölteni kívánt mp3-at,vagy mpeg audiót.(Csak olyan hangformátumot tudsz így betölteni, amit az avi konténer tárolni tud!) Majd Save as... és elmented a hangos avi-t.
2.NanDub-al megnyitod a hangnélküli filmet Video/DirectStreamCopy bepipál. Ezután az Audio fülön megadod a hangot (wav,ogm,ac3,stb...) Ugyanitt bejelölöd a Full processing opciót, így a Compression menü aktív lesz. Itt megadod a tömörítés kodekjét, és bitrátáját (csak haladóknak,és csak akinek a megfelelő kodekek telepítve vannak!) Ezután Save as... és mented a filmet.
3. Egy külső grabbelő vagy tömörítő programmal (ajánlom a CDDA Extractort)a javított hangból mp3-at konvertálsz és az 1. lépésben leírtak alapján beteszed az aviba. -
littleNorbi
aktív tag
válasz
JustMusicFm #653 üzenetére
Mondjuk Sound Forge, vagy Blaze Media Pro.
[Szerkesztve] -
JustMusicFm
csendes tag
Hi all!
Milyen program ami...?amivel meg tudom azt csinálni, hogy a változó bitsűrűségű mp3-at ''átkonvertáljam'' mondjuk állandó 256kb/s-ra?
Válaszotokat előre is köszi! -
ssolitude
őstag
válasz
littleNorbi #650 üzenetére
''Szétválasztás'' nem igazán jó kifejezés.
1.VirtualDubMod Stream/Streamlist itt látod a videostreamen lévő audio stream-eket.Amelyik nem kell, azt kijelölöd (ha több van, akár mindet) nyomsz egy Disable-t, majd a File menüben Save as... és elmented a hang nélküli avit.
2.VirtualDubMod Stream/Streamlist, itt kijelölöd a menteni kívánt hangot. Ha Demux-ot használsz, akkor az eredeti formátumban menti a stream-et. Ha Save wav-ot használsz, akkor .wav kiterjesztésű lesz a fájl.(Az eredeti videoban mindkét esetben benn marad a hang.)
[Szerkesztve] -
tototos
addikt
válasz
littleNorbi #648 üzenetére
Virtualdub vagy virtualdubmod
-
littleNorbi
aktív tag
Melyik proggal lehet szétválasztani a videot a hangtól?
-
-
Eperfa
tag
válasz
littleNorbi #644 üzenetére
ennyi erővel letöltheted az egész filmet egyben és megspórolsz magadnak pár óra szarakodást. kevés hülye teszi letölthetővé egy filmnek csak a hangsávját
[Szerkesztve] -
ssolitude
őstag
válasz
littleNorbi #642 üzenetére
Ez nagyban függ attól, hogy mi is ez a ''hang''.
-
ssolitude
őstag
válasz
littleNorbi #640 üzenetére
Miután a VHS-ről bevitted a filmet ,annak a hangja egy stream(bár két különböző hang).A stream-et le lehet emelni gyak bármilyen formában(célszerű wav-ban)aztán ezt mindenféle keverő meg mixelő programokkal lehet boncolgatni. Ehhez sok sikert és kitartást kívánok.
Vagy a már előttem említett lehetőség, a hangot megszerezni digitális formában és alátenni a képnek. -
törölt tag
volt egy film a videokazin, ravett egy masikat, de az eloszor ravett film hangja halkan hallatszik...ez a nagy problema...megoldast en nem tudok
vagyis probald megszerezni a hangot vmilyen mpeg formatumban mp3 vagy mp2 es akkor ra tudod szerkeszteni virtualdubbal...asszem
[Szerkesztve] -
ssolitude
őstag
válasz
littleNorbi #637 üzenetére
Ezt én sem egészen értem.... most akkor mi az eredeti?
-
válasz
littleNorbi #635 üzenetére
Ha avi a film, akkor virtualdubbal egyszerűen lementheted a filmet hang nélkül.
-
littleNorbi
aktív tag
Felvettem a számítógépre egy filmet VHS-ről de a VHS kicsit öreg volt már, ezért az előző felvételnek a hangja halkan hallatszik azon amit átvettem.Na szóval olyan progi kellene ami ezt a halk hangot megszüntetni.
-
Grandi
aktív tag
válasz
Gergo_pet #625 üzenetére
Sajnos azt a fajta ftp okosságot nem ismerem.
Én amikor elkezdtem ezekkel az FTP-el foglalkozni ( 4 éve ) akkor egy nagyon egyszerüen kezelhető, magyar nyelvü software-t használtam mégpedig a TYPSoft-ot. Kicsi, de a célnak megfelelő progi.
Nem nagyon sőt nem szoktam saját ftp címet csinálni/használni, így ez a program maradt ha mégis.
Ebben tudok segíteni.
[Szerkesztve] -
Zpepe
tag
Van valami program amivel a rm formátumú videókat avi-vá lehet konvertálni?
-
Gergo_pet
aktív tag
A gép be van kapcsolva az nem érdekes, viszont nem vagyok egy FTP agytröszt, hogyan lehetne ezt megvalósitani. Mondjuk SMART FTP-t nagyjából ismerem, meg az ingyenes, ha abban el tudnád mondani hogyan kell ezt megoldani nagyon megköszönném. Az ip cimem megadom az addig oké, de hogyan állitom be hova érkezzen és milyen filokat lásson? Persze itt végülis nem a gyorsaságon van a hangsuly, sokkal inkább a tárhelyek kikerülésén és azon, hogy több filet tudjon másolni egy kijelöléssel ne kelljen minden filet kulon elinditani és ne legyen file méret korlát.
-
Grandi
aktív tag
válasz
Gergo_pet #620 üzenetére
Ácsi.. minek töltessz fel?
add meg elérésnek a saját ip-címedet és arra csatlakozzon ( ftp ), állítsd be, hogy ha csatlakozik az iphez( gépedhez ) akkor hova érkezzen, honnét töltsön.
Nem kell feltöltögetni.
Mondjuk tény, ahhoz be kell, hogy legyen kapcsolva a géped, ha ez megvalósítható, akkor ez a legegyszerübb megoldás.
persze nem hátrány ha a feltöltési sebesség(ed) (hogy ő jó gyorsan tudjon tőled tölteni, ill Te tőle) magas. -
válasz
Gergo_pet #620 üzenetére
Az ftp lassu? Miből gondolod, hogy bármilyen más megoldás gyorsabb lesz?
A direkt feltöltés a leggyorsabb, azzal teljesen ki tudod használni a max feltöltési sávszélességed. Még küldheted a file-t mondjuk msn messengeren keresztül is, de azzal sem lesz gyorsabb. Végül is tök mindegy milyen módszert használsz, nem lesz gyorsabb. A p2p-nek meg mi értelme van 2 gép között?
Most újra elolvastam a hozzászólásod. Messengeren keresztül ki lehet kerülni a tárhelyeket, de ez sem lesz gyorsabb.
[Szerkesztve] -
Gergo_pet
aktív tag
Sziasztok
Egy olyan programra volna szükségem amivel mint per to per filecserelő megosztást létesithetnék két gép között.
Elmondom mire kellene, hogy könnyebben erthető legyen. Van egy haverom angliában akivel szeretnénk filokat cserélgetni. Eleddig az FTP-s megoldást használtuk, feltöltöm letöltöm módszerrel, de azon felül hogy ez elég lassú, sok vele a gond, meghát a tárhely szolgáltatók nem igazán szeretik ezt. Tehát erre a problémára kellene valami hasznos kis megoldás. Esetleg az sem baj, ha mást is, persze csak általunk választott személyt, bevonhatunk a dologba. Tehát egy kis zárt hálozatot tudunk kialakitani.
Segitségeket előre is köszi. -
littleNorbi
aktív tag
válasz
littleNorbi #616 üzenetére
Neincs ilyen ???
-
zork212
csendes tag
Egy olyan programot keresek, amivel a dj pultom kiváltható. Pontosabban olyan mp3-lejátszó programot, amivel egyszerre lehet hallgatni a jobb pultot a hangszóróból, a balt pedig használhatom közben számok keresésére, amit fejhallgatóval hallhatok. Illetve a kettőt bármikor felcserélhetem. Egy Terratec DMX 6.fire hangkártyám van. Előre is köszönöm a válaszokat.
-
littleNorbi
aktív tag
Létezik olyan program, amely mindent leír amit a gépen műveltem?
Tehát leírja, hogy ez ls ezt ide helyeztem, amazt letöröltem,... -
Zpepe
tag
Kössz srácok!
-
törölt tag
-
Zpepe
tag
Tudtok valami jó kis programot amivel a videókat lehet vagdosni? Ami nem túl bonyi, ha lehet magyar (nem baj ha nem az de jó lenne), a lényeg hogy könnyen kezelhető legyen (máramennyire ez lehetséges).
-
alitak
senior tag
válasz
JustMusicFm #608 üzenetére
Próbáld ki az Audacity-t. Szerintem segíthet. [link]
-
JustMusicFm
csendes tag
Hellosztok!
Olyan progi kéne,amivel tudom javítani a meglévő zenéim minőségét. Olyan cool edit féle. Fontos lenne, hogy legyen hozzá magyarítás. Ha valakinek van vmi jó ötlete, előre is köszi.
pápá -
slapec
tag
Sziasztok!
Olyan gondal fordulok hozzátok, hogy kéne nekem egy olyan program, amivel be tudom állítani, hogy a gépemen 1 nap hány mb-ot lehessen letölteni.
Korlátos netem van, 3gb, és azért 1mbit-el eléggé gyorsan elmegy.
Szóval olyanra gondoltm, hogy beállítom hogy minden nap letölthessek 100mb-ot. netezek netezek, majd egyszercsak megáll, netán figyelmeztet, hogy lassítsak, mert vészesen fognyak a megák. Sajnos nem egyszer léptem már át a korlátot
Létezik megoldás?
Válszokat előre is köszi! -
Big
csendes tag
Hali Népek!
Meg tudna nekem nevezni valaki egy progit, ami képes naplózni, hogy a gépen mikor, milyen progi lett elindítva, és mikor lett lelőve? (98-xp) (google nem igazán adott használható linkeket...)
Köszi! -
róland
veterán
Ez körübelül olyan, mint egy süteményt az alapanyagaira bontani. Könnyű belátni, hogy az nem egy könnyű mutatvány.
Igazából az összekevert, összetett zenei fájlokat soh nem tudod alap összetevőire bontani. Ellenben ha hozzájutnál a stúdió soksávos hanganyagához, akkor csak ki kellene kapcsolni az ének sávjait és maradna a tiszta zene. De akkor miből élnének a stúdiók? -
PaleeGy
tag
Köszi az infókat...
Igen próbálkoztam nagyon sokat az elmúlt napokban, amit szerettem volna nem sikerült.
Meghát rengeteg fórumot is elolvastam és ugyan ezt írták amit te...
És ugy döntöttem lemondok erről a karaoke zene készítésről... Majd esetleg 10 év mulva lesz olyan szoftver ami képes lesz rá
Még egyszer köszönöm az infódat! -
róland
veterán
Az az igazság, hogy összetett hangfájlból már soha nem csinálsz tiszta karaoke fájlt, mert csak szűrőkkel operálhatsz, magát az énekhang sávjait nem tudod kikapcsolni, csak szűrni azokra a frekvencia tartományokra, ahol az énekhang van. Így viszont nagyon rossz minőséget kapsz, mert pont a lényeget fogod kiszűrni. Sajnos nem csak az énekheng esik azon biozonyos frekvenciatartományba.
-
alitak
senior tag
Kéne egy progi, ami ha rászúrom a gitáromat a gépre, megmondja, hogy milyen tempóban pengetem. Ha esetleg létezik ilyen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest