- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Artemisy
csendes tag
Hali!
Ismer valaki olyan progit, ami felvett szöveget, vagy például diktágitálást begépelne helyettem?
Ezer köszi. -
klepto
addikt
Sziasztok!
Milyen progi az, amivel a kis felbontású DivX filmeket fel tudom konvertálni szabványos PAL felbontásuvá?
DVD-re konvertáló progim van, de azt nem szeretem, mert egy dvd-n 11-12 DivX film is elfér, de dvd minőségben csak 2
Elsősórban ingyenes, magyar nyelvű progit keresek -
Apollyon
Korrektor
Sziasztok!
Olyan program kellene, ami kikapcsolja a számítógépet az én általam megadott időpontban, amellett hogy a futó alkalmazásokat bezárja. Tudtok ilyet? A Shutdown Monster nem jó, nálam az nem működik, valami más kell...
Előre is köszi! -
whiskey
tag
Hali...
Tud valaki segiteni nekem abban, hogy milyen progival lehet egyszerűen egy floppy lemezről valamilyen ISO-fájlt csinálni?
Köszi ... -
ALI_G
veterán
válasz
(Bundás) #1376 üzenetére
igen ott hibás is. Refreshlock belőve, nemtom miért nem ment, pedig aktívra volt állítva, mégsem töltődött be. Abban 100 Hz-re van rakva 1024-ben, meg 800-ban is. CS alatt is jó volt most, 100on ment.
Amúgy én kb. egy éve tudom, h megy 100on 1024ben.
Szóval akkor lehet tenni vmit? Everest szerint 90 Hz? Ezt megnézem. -
(Bundás)
addikt
Azt írja az Everest, hogy 1152x864 90 Hz. Nem nyírod ki, ha átrakod 100 Hz-re. Ha nem bírja akkor is 100-on fog menni, csak idővel lehet megunja...
Miben több ez, mint a 105 Hz-es 1024x768?
Néha bebolondul a reflesh lock driver telepítgetéssel, miegymással. Sokszor meggyült vele a bajom, hiába állítottam 100 Hz-re az Istenért nem akart annyin menni. Jó ideje nem cserélgetem a driver-eket, azóta nincs semmi bajom vele.
A Belinea driver-e meg hibásan van szerkesztve, ott 1024x758-ra 85 Hz-et ad. -
nolika
senior tag
Halisztok!
Mondjatok olyan programot, amit azt tudja, h .cue file alapján feldarabolni egy adott mp3 file-t.
Torrenten ha töltök le egy mixet, általában mindig így adja meg...
Létezik ilyenhez ilyen feldaraboló progi?!
[Szerkesztve] -
Ly-sha
csendes tag
Hi,
tudnátok segíteni hol tudom a gépen megnézni,hogy mikor lett bekapcsolva. Úgy tudom van olyan progi ami ezt rögzíti?
thx előre isz. -
ALI_G
veterán
válasz
(Bundás) #1347 üzenetére
dede. pont arról van szó. De nekem 85-ben xar. Főleg jobb alul.
Egyébként amennyire én tudom arról van tényleg szó, hogy csak egy sík lap van elől, és sima ''görbe'' monitor van mögötte.
1152-ben nem bírja a 100-at? Mivan ha ártakom, és véletlen nem bírja? Kinyírhatom?
Nekem még van fent egy refresh-lock nevű progi, ami mindig a drivernek megfelelően a legmagasabb Hz-be rakja a CS 1.5 miatt, mert ott folyton levette 60 Hz-re ami gusztustalan manapság, meg nem is bírom (régen még jó volt az mikor nem volt jobb). Viszont most, hogy átraktam 1152-be 1 hónapja kb. a refreshlock ellenére is 60 Hz-ben megy a CS.
Felraktam a Belinea driverét, amit alig mernék annak nevezni, inkább manuálisan állítanám be, hogy melyik felbontásban mennyin járassa, és bár a refreshlock ezt tudja, még sem csinálja mostmár.
Most nézem vmiért nem is fut a refreshlock...hmm. Pedig már kezdtem aggódni, hogy az a ludas. -
(Bundás)
addikt
Az Mplayer belelát Torrent fájlba is, de azon időre azt hiszem le kell állítani a film letöltését, de ez nem biztos, mármint, hogy le kell állítani. Viszont a film egy bizonyos részének meg kell lennie, mert pl. ha pont az eleje hiányzik a fájlnak, akkor nem életképes. Torrent-nél biztos így működik, DC++-nál nem tudom hogy szedi a filmet, elejétől fogva, vagy úgy mint a Torrent esetén, össze-vissza ahol épp van feltöltés...
[Szerkesztve] -
jagada
addikt
Hi!
Olyan progi kéne amivel be tudok tekinteni a .avi filekbe mikor még folyamatban van a letöltés. -
(Bundás)
addikt
Hypercam rögzít asztali munkáról is, csak érdekes lesz a mérete, ha legalább 1024x768-ban dolgozol.
Akármilyen felvevő programmal (ala Nero Wave Editor) tudsz rádióból felvenni, csak át kell állítani a hangtulajdonságoknál a felvételi csatornát MIC-ről a kimenőre (Stereo keverő, Kimenő jel, stb néven fut). Ekkor az Output-ból kimenő jelet veszi fel a felvevő, érdemes egyéb hangkibocsájtókat (MSN, klikk-klakk...) deaktiválni. -
Zaji
őstag
Sziasztok!
Olyan progit keresek amivel tudok videót készíteni az aktuális munkáról amit végzek a gépen, ill. egy másik amivel online rádióadást lehet rögzíteni.
thx! -
robekri
addikt
Hi!
Ide is beírom!
Akinek sikerült Pendrive-ról akár MiniPE v. live XP-t felrakni ossza meg velem PLS!
FlashBootWizard-ot ne írjátok, mert az linux alapú!
Üdv.. Robe -
ALI_G
veterán
Nem tudom, hogy egyéltalán létezik e ilyen progi, de nekem olyan kéne ami...:
Beállítja nekem a monitort, hogy saroktól-sarokig derékszöget zárva, kanyargások nélkül lássam a képet.
Valahogy az ati driver, vagy a monitor, vagy a vidkari beállítja magának, ha 100 Hz-en megy, de mivel kell a nagyobb felbontás, az 1152, itt csak 85 Hz-et bír, és akárhogy állítgatom, mindig vmi rosz a képen, vagy alul sarkoban van kanyar, vagy bal oldalt, de vhol mindig.
mr_knight: Ezt kifejtenéd? Sehol nem találok ilyet. -
(Bundás)
addikt
válasz
Winner_hun #1343 üzenetére
Mennyi baj...
No ha nem akarsz vacakolni a kijelölgetéssel és vagdossál a kényes életbe bele, akkor próbáld ki a Snagit-et [link]. 30 napos trial, de ebben van speciel MS-DOS opció (Profile settings -> Input -> Screen -> Advenced -> Full Screen MS-DOS) -
Grandi
aktív tag
válasz
Winner_hun #1343 üzenetére
Csináld azt, hogy indítsd el, majd windows gombbal lépj ki, utána klikkelj rá jobb egérrel a tulajdonságokra és ott jelöld be,hogy ''ablakban'' és okézd le. Majd tedd ki nagyra.
utána - én Fastsone Capture képlopót haszánlok [link] -
jelöld ki mit akarsz screenelni és azzal a lendülettel mikor ez megvan ne mentsd el egyböl, hanem elötte méretezd át ugyanezzel programmal és utána mentsd el.
[Szerkesztve] -
(Bundás)
addikt
válasz
Winner_hun #1341 üzenetére
No ez ott problémázik, hogy DOS-os mivoltja végett nincsen ez olyan hűdenagy felbontásban.
Annyit tehetsz, hogy ablakméretnél balfelső sarkoba kattintva megnyitot a tulajdonságok opciót és a betűtípus méretezésével nagyobb lesz az ablak. Ennél nagyobb képet DOS-ban sem produkál. No ezt kimented és pl. Paint-be kivágod belőle az ablak fekete sávját és kész a fulszkrín. -
(Bundás)
addikt
válasz
Winner_hun #1338 üzenetére
ARGH! Akkó nálame mé megye? [link]
Átpluszentee azé ke, ho nee tejes kepernyo menje, ígye ám a priszkri érzékenye reagá a doloora, e a nyittja néki. -
PazsitZ
addikt
válasz
Winner_hun #1338 üzenetére
-
Winner_hun
félisten
válasz
(Bundás) #1336 üzenetére
alt+enter nem kell, alapból full screenben megy, a pritn screenre nem reagál, nem lesz a vágólapon semmi
a hotkeyek-nél F12 van, azt megnyomom, akkor ad ki fényképezős hangot de nem megyek vele semmire mert ha paintbe beillesztem a képet akkor egy fehér képet kapok bal felső sarokban egy felirattal. A programba meg fogalmam sincs, hogy hogyan kell beilleszteni a képet amit vele szedtem ki
-
(Bundás)
addikt
válasz
Winner_hun #1335 üzenetére
Elindítod a programot, ALT+ENTER és Print Screen gomb!
-
Troy.
addikt
Olyan progesz kellene, ami képes +1 feliratot megjeleníteni a videó alatt. Vobsub nem érdekel. Köszi
-
(Bundás)
addikt
válasz
Winner_hun #1331 üzenetére
WinXP alatt ügyeskedsz? Milyen játékból? F12-re nem reagál.
Vannak memóriabetöltős DOS-os képlopók, a Screen Thief is ilyen volt 10 évvel ezelőtt, de WinXP alatt már egyik se működne, szerintem.
Ez lehet jó, bár ez se ingyenes, nem tudom mi van benne korlátozva : [link]
Esetleg a gugli-ban ''dos screen capture'' varázsszó, ha türelmetlen vagy. -
(Bundás)
addikt
válasz
Winner_hun #1329 üzenetére
Screen Thief. 10 éve még működött.
63.8 KB
-
Winner_hun
félisten
Kéne nekem egy program, amivel DOS-os alkalmazásból tudok képet lopni. PrintScreen nem jó, csak fekete képet kapok, kipróbáltam már egy csomó programot de még egyik sem volt jó.
-
ALI_G
veterán
Nem tudom, hogy egyéltalán létezik e ilyen progi, de nekem olyan kéne ami...:
Beállítja nekem a monitort, hogy saroktól-sarokig derékszöget zárva, kanyargások nélkül lássam a képet.
Valahogy az ati driver, vagy a monitor, vagy a vidkari beállítja magának, ha 100 Hz-en megy, de mivel kell a nagyobb felbontás, az 1152, itt csak 85 Hz-et bír, és akárhogy állítgatom, mindig vmi rosz a képen, vagy alul sarkoban van kanyar, vagy bal oldalt, de vhol mindig. -
04ahgy
nagyúr
Hello!
Nekem két programra lenne szükségem.
1.) Figyeli, hogy adott felhasználó mennyit volt bejelentkezve egy adott naptári napon, és beállítható idő letelte után kilépteti, aznap már belépni sem engedi. Másnap újra gépezhet X ideig...
2.) Program, vagy elég csak maga a codec is, ami a *.flac zenei fájlokat dekódolja. Át akarnám tömöríteni, normális mp3-ba...
Köszönöm a segítséget előre is!
HGyu -
Pici-x
csendes tag
sziasztok öntapadós tapétára nyomtatnék és úgy kellene hogy a kivágás után tökéletes szöveget kapjak ne fordítva legyen van ilyen Író progi ha tudtok segítsetek előre is köszi
Sürgős lenne!!!!!!!! -
SPF
senior tag
Olyan programot keresnék, ami méri, hogy egy nap alatt mennyi volt a le és feltöltésem?!
-
Pici-x
csendes tag
Az a legnagyobb baj hogy sehol nem találok ilyen progit ezért kérném a segítségeteket
-
mr_knight
senior tag
Nem hiszem, mivel az adott program bárhova hivatkozhat DLL fájlokért vagy más egyéb állományért. Szóval, ha mondjuk a System32-ben van egy olyan DLL fájla (például), amit a program használ, akkor azt eléggé nehéz kideríteni.
Ui.: Gondolom én, hogy ezért nem lehet megcsinálni.
MOD: Registry-ről még nem is beszéltem...
[Szerkesztve] -
Pici-x
csendes tag
sziasztok öntapadós tapétára nyomtatnék és úgy kellene hogy a kivágás után tökéletes szöveget kapjak ne fordítva legyen van ilyen Író progi ha tudtok segítsetek előre is köszi
-
Márton
nagyúr
Photoshop helyett keresek egy ingyenes képszerkesztő progit xp alá, ami a következő alapdolgokat tudja:
-kép (bmp, jpg..) betöltése
-átméretezése (640x480)
-szöveg írása (TTF support), körvonallal, árnyékkal
-egyszerü színátmenet készítése
-kép mentése (bmp, jpg)
Gondolom van ilyen a free kategóriában! -
Chili7
őstag
válasz
mr_knight #1296 üzenetére
Ezzel a norton ghoost-al azt is meg lehet csinálni, hogy egy adott telepített programot mentünk le, és állítjuk majd máshová vissza?
Van egy, a pc-hez adott progi, ami csak a win-nel együtt installálható, azt pedig nem akarom. Most per pillanat fent van a rendszerpartíciómon.
Köszi -
mr_knight
senior tag
válasz
firewolf #1303 üzenetére
Nem windows alatt kell elvégezni a Ghost-ot. Kiírod az iso fájlt egy sima CD lemezre például Alcohol-al, ha te ezt használod. Majd be BOOT-olsz a CD-vel és elvégzed a Ghost-olást. A végén kapsz egy ''.GHO'' és egy ''.GHS'' kiterjesztésű fájlt. Amiben benne van annak a partíciónak a tartalma, amit le Ghost-oltál.
MOD: Jó lenne, ha használnátok a Google-t is, azért van.
[Szerkesztve] -
mr_knight
senior tag
válasz
firewolf #1301 üzenetére
Minek akarod megnyitni Alcohol-ba ? Nem az volt a célod, hogy egy Ghost-olást elvégezz az egyik partíciódon, és ha késöbb vissza szeretnéd állítani a partíció tartalmát akkor legyen egy lemezképfájlod rólla ? Az egy másik téma, hogy az Alcohol, vagy a Daemon-tools esetleg más emuláló program be tudja-e emulálni.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Horgász topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Opel topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest