Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Okoska2
aktív tag
válasz
toxxxil
üzenetére
Probaltam mar. A NOD32-t is. Maguktol nem indulnak el. Mindig kell kattintgatni. Egyelore meg nem talaltam olyat amit ha beirok utvonalat magatol lefuttatja a tesztet csak arra a file-ra amit ep letoltottem. Ezert kerek segitseget hatha valaki hasznal ilyet ami mukodik is. Nincs a gepemen most virusirto mert nem talalom szuksegesnek. Tudom mit nem szabad megnyitni/letolteni. (elvileg) Eddig nem is volt gondom. Csak azert nem artana legalabb a letolteseket atnezni foleg ha automatan menne.
-
DeusHun
őstag
válasz
toxxxil
üzenetére
Re!
Mint írtuk nincs olyan program ami képes beazonosítani és összevetni más képekkel, hogy mi annak a tartalma. Program nem tud beazonosítani senkit seggről.
Ami képanalizálásra van az a Hopanda iexif, de ez is annyit ír ki, hogy milyen géppel készült, annak paramétereit, a kép paramétereit, színmélységet, ISO értéket.
Amiről hallottál. van olyan weblap ami ''képes'' ilyenre de sokat téved. Más szögből fotózva már más is az arca az illetőnek.
Olyan is van ahova feltöltöd a képed és megmondja kire hasonlítasz.
(Bundás): Emiatt kérdi: [link]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7 14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - MAGYAR
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest