Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Okoska2
aktív tag
válasz
toxxxil
üzenetére
Probaltam mar. A NOD32-t is. Maguktol nem indulnak el. Mindig kell kattintgatni. Egyelore meg nem talaltam olyat amit ha beirok utvonalat magatol lefuttatja a tesztet csak arra a file-ra amit ep letoltottem. Ezert kerek segitseget hatha valaki hasznal ilyet ami mukodik is. Nincs a gepemen most virusirto mert nem talalom szuksegesnek. Tudom mit nem szabad megnyitni/letolteni. (elvileg) Eddig nem is volt gondom. Csak azert nem artana legalabb a letolteseket atnezni foleg ha automatan menne.
-
DeusHun
őstag
válasz
toxxxil
üzenetére
Re!
Mint írtuk nincs olyan program ami képes beazonosítani és összevetni más képekkel, hogy mi annak a tartalma. Program nem tud beazonosítani senkit seggről.
Ami képanalizálásra van az a Hopanda iexif, de ez is annyit ír ki, hogy milyen géppel készült, annak paramétereit, a kép paramétereit, színmélységet, ISO értéket.
Amiről hallottál. van olyan weblap ami ''képes'' ilyenre de sokat téved. Más szögből fotózva már más is az arca az illetőnek.
Olyan is van ahova feltöltöd a képed és megmondja kire hasonlítasz.
(Bundás): Emiatt kérdi: [link]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4593, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest