Hirdetés
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...1.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sonarr és Radarr
- enginev3.0: Torrent autodl beállítás
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- bambano: A sor végén
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicker
őstag
üdv
a winrarral tudom hogy lehet filet darabolni, de más programot nem tudnátok nekem ajánlani erre a célra??
ami csak darabokra osztja, nem tömörít... előre is THX -
Yooha
aktív tag
Milyen programmal lehet m4b audiofájlból mp3-at csinálni? Én a MediaCoderrel próbáltam, de nem sikerült. Ami lehet azért is persze, mert nem nagyon értek hozzá...
-
troland26
őstag
sziasztok
van olyan progi amivel faxot tudok küldeni? kábelnetem van -
Jarod1
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
de az ..
-
rlazol
veterán
sziasztok,
olyan progit keresek, amivel le tudom ellenőrizni, h a hardveres RAID1-em tényleg működik-e és a két winyó valóban egymás tükörképe-e, anélkül, h a tömböt megbontanám.
Tudtok ilyet?
köszi. -
tototos
addikt
Hello!
Tudnátok valami olyan programot mondani, amvel tablót lehet készíteni? Olyat kellene hogy pókerasztala háttér és rajta vannak kártyák és bennük képek. Tudtok ilyen progit? -
aluser
tag
Sziasztok, helpet kérek.
Egy olyan programot keresek, mely WinXP-n fut a háttérben, és videóként rögzít mindent amit csinálok, hogy később vissza lehessen nézni. -
Chili7
őstag
Van egy 150 oldalas pdf file-om. Ki lehet benne ''emelni'' szöveget, vagy lehet beletenni ''könyvjelzőt'', hogy később megtaláljam, vagy hogy feltűnő legyen? Acrobattal lehet? Vagy egyéb progival?
-
Ihshan
csendes tag
Sziasztok . Milyen program kell feliratégetéshez és honnan lehet letölteni?
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
Volt régen egy programom de eltűnt, a lényege az volt hogy minent kimutatott hogy mit lett olvasva és írva a winyón. Valaki tudna segíteni?
-
L!NK->Q3
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
gyorsabban segítesz/keresel nekem mint a keresők! köszi
-
L!NK->Q3
senior tag
Pár dalt szerettem volna szétbontani ( haverok zenéje), mert a sávok elvesztek, csak 1be van meg a zene.
Cubaset azért kérdeztem mert 1 másik haver mondta h avval lehet bontani.
Úgy gondoltam hogy ahogy a több sávot összekeverik, úgy szét is lehet vmi dekóderrel vagy progival választani.Sajnálom h nincs ilyen progi, nem vok elég művelt a hangrögzítés/keverés/hangszerkesztés körben ezért kérdezgetem a tájékozottabbakat! -
Eperfa
tag
válasz
L!NK->Q3
üzenetére
fizikailag lehetetlen amit kérsz, így program sincs rá.
cubase-t amúgy ismerem, és pont a másik irányba használom (mert arra való): sávonként felvett anyagból zenét készíteni.
amit te szeretnél az nem megy, és kis utánagondolással rájössz hogy miért.
max ilyen nagyonparaszt megoldásokkal tudsz szórakozni h bizonyos frekvenciánál kettévágod a zenét, dehát ez 0.
mire kéne? -
L!NK->Q3
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
thx

próbálkozom majd.
cubase-t nem ismered?
arról nem találtam semmit
[Szerkesztve] -
L!NK->Q3
senior tag
cubaseről letettem...
vmi ramteszt progi? memtest vagy prime95?
melyiket hogy kell használni? -
L!NK->Q3
senior tag
cubase sx-et továbbra sem ismeri senki?

-
Dr.Én
veterán
köszi mind kettötöknek

[Szerkesztve] -
Dr.Én
veterán
Hali
tudnátok nekem egy linket dobni ahol Internet explorer 6-ot lehet letölteni(full)?
Windows XP SP2 rendszerem van.valamiért nem jó azon explorer ami fent volt.
elöre is köszi -
L!NK->Q3
senior tag
cubase nevű progit ismeri vki?
-
ÉM
tag
Sziasztok!
Egy klipet szeretnék összevágni különböző videókből zenei aláfestéssel. Tudtok ajánlani erre a célra vmilyen egyszerűen kezelhető programot? -
RexpecT
addikt
Szoval letöltöttem a pjBmp2Avi programot aztan nem tudom hogy milyen codec beallitoasokkal csinaljak belolle minel jobb avit!
Kell választanom tömörítőt az annak gondolom az Xvid megfelel!De azon belul is vannak még beállítások:
Profile@Level(pl.:Simple@L1;Home Theatre Pal;MTK Pal meg van vagy 15 db ezen kivul)
Encoding Type(Singlepass,Twopass-1st pass, Twopass-2ndpass)
Gondolom a bitrátát minel magasabbra veszem annál jobb lesz! -
L!NK->Q3
senior tag
jah, meg vmi mappa titkostó vagy jelszavazó progi is kellene.
-
L!NK->Q3
senior tag
olyan progi létezik ami szétbontja sávokra a zenét?
-
RexpecT
addikt
Tga fájlformátumú képeket szeretnék aviba összeilleszteni de nem talalok programot hozzá!
-
DVD hangsávját szeretném lementeni mp3-ba, ehhez várnék megoldásokat
Előre is köszi. (Valahol láttam a megoldást, de most nem találom)
Illetve MOD: DVDAudio Extractor-t megnézem addig is
[Szerkesztve] -
cousin333
addikt
#1735 az #1721-re adott válasz volt (áttételesen).
A másik kérdésedre: nem tudom, hogyan lehet jelszavazni az indítást. Egy Windows felhasználóhoz csak egy Opera profilt tudsz beállítani (azt hiszem, a Netscape tud többet is). Valóban a már említett Opera Portable tűnik a legegyszerűbb megoldásnak: [link]. -
cousin333
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Biztos, hogy ez tud ilyet?

-
Tosee
őstag
Hello!
Olyan progi kellene, amivel a böngészőm /opera/ indítását tudom korlátozni, vagyis csak jelszó megadása után induljon. Mivel lehetne ezt megcsinálni? Olyan érdekelne, hogy amikor rákattintok az ikonjára akkor csak a jelszót kéri és beírás után indul... és semmi egyébet ne kelljen állítgatni. -
Zenebohoc
tag
válasz
Csapi007
üzenetére
Szia!
Bocsi a ''félinfóért'', de most nincs fent VirtualDub-om (volt egy géphalálom és sok minden elveszett), így nem tudom leellenőrízni amit írok. Az új verziókban lehet hogy van hangerő beállítására lehetőség, nem tudom. Biztos viszont, hogy a NAnDub-ban van. Bármelyik progit használod, egy biztos. Nem kell újra tömörítened a videót! Szét sem kell szedned videó és hangfájlra, mert utána szinkron gondod léphet fel az egyesítésnél.
Állítsd a vido részt ''direct strem'' módba és a hang részt ''full processing'' módba. Utóbbiban állítsd be a hangerőt a neked tetsző értékre, majd ''Sava as''.......... -
rlazol
veterán
válasz
Csapi007
üzenetére
VirtualDub - nem állítom, h gyors meg minden, de sajna ehhez mindenképp újra kell renderelned a videót.
Még ennyi jut eszembe, h vannak progik, amikkel szét tudod szedni az mpeg/avi-t m2v és wav részekre, a wav-ot SoundForge-ban behíva meg tudod emelni a hangerőt. De után újból össze kell renderelni őket, szóval annyival nem gyorsabb, sőt. talán a Dub egyszerűbb is. -
Csapi007
veterán
Hello
Egy olyan progit keresek amivel gyorsan és egyszerűen lehet növelni a viedón a hangerőt.
Tud valaki ilyet? -
Tosee
őstag
Hali!
Nekem olyan program kellene, amivel az időjárást és az előrejelzést tudom megnézni. Olyan kellene ami ismeri a magyar nagyvárosokat, és a várható heti időjárást mutassa.
Tudtok v.mit ajánlani
-
Korcsii
őstag
... .avi fájlból .wav / .mp3 / .ogg fájlt csinál?
(egy koncert videóját szeretném CD-re tenni) -
-
rlazol
veterán
válasz
hitman,
üzenetére
Inkább nem, mint igen...
Alapvetően a dolog relatív és minden a hordozó felbontásának és az elsődleges nézőkének a viszonyától függ.
Ha van egy analóg filmed (persze nem egy sima VHS-ről beszélek, hanem spciális, profi anyagról), annak a natív felbontása lényegesen nagyobb, mint amit az alapból kihoznak belőle. Így ott elképzelhető. Persze ehhez labor kell, és spec stúdió, de alapvetően igen. Amit a filmeken látsz ilyen esetben kb úgy kell elképzelni, h nem a szabvány 720*576-ban digitalizálták be hanem mit tudom én 5000*4000-ben. Hangsúlyozom, h ehhez az kell, h a kiindulási anyag natív felbontása ekkora legyen. Ha van egy VHS vagy Hi-8 anyagod, ott hiába állítod be a a hatalmas felbontást, abban plussz infó nem lesz. Ott ez csak interpoláció, mint a digitális fényképezőgépeken a digitális zoom. Vagyis gyakorlatilag ugyanazt a hatást éred el, ha azonos felbontású, de nagyobb fizikai méretű monitorral nézegeted.
TVből szintén nem megy, mert ott nekünk egy adott felbontásban küldik el, hiába tudna adott esetben többet a felvevőgép.
Ugyanez áll a digitális anyagra. Ha a felvételkor az érzékelő felbontása nagyobb, mint amiben alapvetően nézzük a filmet, akkor igen, rá lehet nagyítani. Ha nem - nem.
Egy program se tudja kitalálni, h mi van a rendszámtáblára írva, ha az érzékelő csak egy fehér pixel nagyságúként rögzíti. Ha viszont 1 Megapixel a rendelkezésre álló adat a rendszámtábláról, de a kijelzőnkön csak 1 fehér pixel világít, akkor értelemszerűen le lehet kérni a teljes anyagot. -
truba
tag
Hi
Olyan oldalt vagy progit keresek ami megmondja hogy egy youtube-on levő videót honnan lehet letölthető formában elérni. -
-
hitman,
őstag
Szerintetek van olyan progi mint a filmekben,hogy kijavítja a képkockákat?
Amikor nagyítanak a képre és a gép meg kitisztázza a képet. -
sss
őstag
Hi!
Tudtok vmi progit mp4 lejátszására? Mpegable nem akrja lejátszani valamiért. -
Battleaxe
tag

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

ami csak darabokra osztja, nem tömörít... előre is THX