- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Amazon Kindle JailBreak
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyurman
tag
válasz
GrandeP #4082 üzenetére
csak mobilos megoldást tudok, vagy nézz körbe a http://www.scanr.com/-on
-
gyurman
tag
válasz
Sickboy25 #4072 üzenetére
Állítólag ilyen problémára való a AVI FourCC Changer 1.00
Annyit tudok róla hogy kódot cserél, és így xvid lejtszóban a divx és fordítva lajátszható. Ezt már a néró is tudja. -
gyurman
tag
Szervusztok Srácok!
Keresek valami jól beállítható, de egyszerű kezelésű CMS rendszert. Mit ajánlotok illetve hol találhatok valami jó ajánlást?
-
gyurman
tag
Srácok valaki be tudta állítani, hogy a KMplayer az mp3 audiót az ac3filterrel játsza?
Ez hogyan megy? -
gyurman
tag
válasz
attyspocak #3959 üzenetére
Jól látom, hogy csak a Remora USB Disk Guard ami ingyenes?
Kár, azt hittem, több van. Én a Truecrypt -et használom. Az van linuxon is. Ez virtuális tárolót csinál a drivera.Tényleg ha pen drájvolunk, akkor valaki tud mesélni, hogyan lehet azokba a gépekbe ilyen eszközt dugni, ahol valahogy letiltották szoftveresen?
Milyen védelmi rendszerek vannak? -
gyurman
tag
válasz
dr_strange #3946 üzenetére
Jónak néz ki úgy látom, jól tudja is a mobil syncronizációt. Ráhasaltam, hogy kipróbáljam. Nektek jól megy?
-
gyurman
tag
Valaki tudja, hogy egy multi card readerrel hogyan lehet bootolni usbről?
Tudtok ilyen topikot? -
gyurman
tag
válasz
attyspocak #3757 üzenetére
Azért te is biztos találtkoztál olyannal, hogy meg akartad neki magyarázni, és azt mondták, á bonyolult lehet, mert 3 sort írtál, inkább nem is érdekel.
Látjátok, ezért van a windows bebiztosítva az örök időkig.
De van egy megoldás: ftp://username:password@ftpsite.com/letoltenivaló
akkor egy klikkel letölti a böngészője. Talán ez a legbolondbiztosabb.
jobbat nem találtam. -
gyurman
tag
Szervusztok! Vannak teljesen amatör barátaim és nekik kellene ftp-n küldeni fájlokat.
Hogyan tudok küldeni?
Valami bolondoknak való valami kellene.
Olyan mint az sfx kicsomagoló program.
Tehát egy exe, amit megnyom és megkérdezi, hova töltsön le. Tudtok ilyet? -
gyurman
tag
válasz
attyspocak #3727 üzenetére
Warez userrel levédte az állományt.
Amivel mindent meg lehet oldani a 3,25 verzió. Részletesebb infóért kérdezz. -
gyurman
tag
WhereIsIt helyett tudtok mást ajánlani? A lényeg ne csak begyűjtse az adatokat, hanem flag és kategóriába lehessen rendezni, sorszámozza a lemezeket stb.
Sajnos az egyik repeszett verzió elintézte az egyik katalógus fájlom.
Protection feltörő is érdekelne hozzá, mert így kalap az egész. Mi van helyette? Mivel birom feltörni? -
gyurman
tag
válasz
Stalker-2572 #3659 üzenetére
Van egy progi amivel jpeggé alakítható, majd szövegfelismertethető. és megint pdf.be menthető, s máris nyomtatható. Avagy Valami password megfejtő. Én az 1. verzióval gyógyítottam ki pdf-et.
-
gyurman
tag
válasz
_stick_ #3594 üzenetére
JkDefrag Egy maximalista töredezettségmentesítő. Ingyenes, képernyővédős mentesítéssel, parancssori konfigurálással, így ütemezhető. PAuse nincs, de X-el egy kis várakozás után leáll.
DirMS és Buzsaw páros. Kiváló menet közbeni defrag. Ingyenes. Tehát másolsz egy fájlt és míg mást csinálsz kitöredezi, így kevesebbet kell töredezettségmentesítőzni. A Buzsaw tudja ezt. A DirMS helyett én inkább az ultradefragot használom. Ugyanazt csinálja, csak az ultra szebb és jobb a felülete. Dirms.com-ról kell havonta licencet kérni, de egy idő után rutin lesz.
A perfect disk nekem csúnyább töredezettségmentesítést csinált, mint az Ultra.
-
gyurman
tag
Hali! Milyen program képes repülő ékezeteketet előállítani, vagy konvertálni?
-
gyurman
tag
válasz
Winner_hun #3550 üzenetére
Köszi, a probléma, az, hogy hozzászoktam, hogy az évi max 10-15 faxom így küldöm el. Lusta vagyok postán sorbaállni, hogy feladjam, és előtte, még nyomtatni is kell valahol. A faxgép és telefonvonal fenttartása nagyon drága. Nyomtatóm is kis mennyiség miatt nincs.
Ezért keresek netes megoldást, vagy valami konvertert, ami tif képet elküld.
Köszi a fórum linket. -
gyurman
tag
válasz
Winner_hun #3548 üzenetére
á hülyeség, biztos van weboldal ilyen, vagy symbian 9.2-re program, csak még nem találtam.
-
gyurman
tag
válasz
Winner_hun #3546 üzenetére
Srácok, faxot hogyan lehet küldeni? Modemem nincs, de biztos van valami szolgáltatás, ahol kép fájlt faxként küld. Van ötletetek?
Vagy modem emulátor? -
gyurman
tag
válasz
molngab #3537 üzenetére
Ingyeneset? Nem jó ötlet szerintem a titkosítás. Miért nem csinálsz egy konténer fájlt és abba teszed a cuccaid? Az ilyen eltüntetős módszerekkel a töredezettségmentesítő és lemeszkezelők kinyírhatják a fájlod, avagy értelmezhető marad.
Ajánlom az AES free-t jól titkosít fájlokat, nem visszanyerhető a tartalma. De minden esetben ki kell kódolnod. Majd jön rá a tüntető, ami csak akkor van eltüntetve, ha a te géped van bebootolva. Tehát ez a módszer van elterjedve, de látható a szemét a vinyón, és időigényes a kikódolás. Kisebb fájloknál működik, akkor megéri. De neked mekkora mennyiséget kell kódolni?
Amit neked ajánlok:
[link]
[link] -
gyurman
tag
válasz
RexpecT #3517 üzenetére
Szerintem Hiren's BootCD 9.3
-
gyurman
tag
Dosban, vc commanderrel igen. Tehát a lépések:
Fogsz egy dos-os boot imaget. Vagy win98 lemezkészítőjével megcsinálod, vagy lemásolod a boot cdről spec programmal, vagy kérsz egy imaget valakitől.
Ebbe az imageb beleteszel egy fájlkezelőt, ami tetszik, vagy dosbol direzel.
Ezt az imaget beadod a neróba, és nem állítasz rajta semmit, csak annyit, hogy boot cd-d írjon.
És megy. ja, és a win98 imageje látja a cd-d dvd-t. De kézzel is lehet buhizni ilyen image fájlt.
Nekem mióta nincs flopy meghajtóm azóta egy könyvtárban van ilyen image filek.
Ja, szerkeszteni az imaget winimagevel tudod. -
gyurman
tag
Na, akkor itt vannak a te oldalaid:
How to convert .flv (flash video) to .avi or .mpg
MediaCoder is a free universal batch media transcoderBocsi, magyarul nem akarom írni. Tetszik?
-
gyurman
tag
Phising egy olyan oldal, ami úgy viselkedik, mint a te általad felkeresett oldal, és ürlapot kínál fel kitöltsére, és félő, hogy az úrlap nem az adott oldalra megy hanem egy kém szerverre.
De nem kell miatta aggódni, mert a freemailnál is jelez a programod.
Keress másik spywaret. Ajánlani nem tudok.
-
gyurman
tag
Srácok, kérdésem az, hogyan tudnám a számítógépem bekapcsolni úgy, hogy nem vagyok itthon?
Probálkoztam a Wake On Lan-nal, de dinamikus IP-m, van. S néha a dyn.hu frissíti az IP-met, de néha nem, illetve van amikor be tudom, és van olyan amikor már nem tudom kapcsolni.
Ti milyen megoldást tudtok? Akár bekapcsolásokért 30 Ft-ot is fizetnék. Gondoltam mobilra, de sim karim sincs másik, telóm az van.
Ötlet? -
gyurman
tag
válasz
Nikitaa7 #3429 üzenetére
Ajánlom neked a Safety.net tűzfalat, beállítható minden, igaz angol nyelvű, s nem biztos, hogy minden magyar oldaltól is fog tudni védeni.
Amit ajánlani merek, van a T-online Security programja. Nem tudom pontosan a nevét, de felhívod őket, segítenek. Én úgy tudom, abban van ilyen szolgáltatás. Igaz pénzért. Ennek a programnak van nem T-onlines változata. Az azt hiszem a Panda Secuity. Nézz körül. majd a többiek segítenek. -
gyurman
tag
válasz
hopimix #3406 üzenetére
Start menü/ futtatás:
cmd
és enter
az új ablakba:
CONVERT c: /FS:NTFS /V /NoSecurity
és enter
a c: az ahova menteni akarod a fájlokat.
Kérdez, akkor igent ell nyomni és várni, hogy had dolgozzom.
majd újra kicsomagolás próbálkozás, és végül elújságolni itt, hogy haladtál, és megköszönni. -
gyurman
tag
Miért nyomod az asztal megjenítése ikont? Én nem nyomom, mióta rájöttem, fontos párbeszédpaneleket úgy eltüntet, hogy nem találom meg még alt+tab-bal sem.
1. Én ajánlanám helyette a kis méret parancsot a bezáró x mellett 2-ővel,
2. Avagy használj egy gyorsindítás menüt "quiclaunch managert" pl: Free Launch Bar
Én ezt használom, oda teszek minden ikont és sohasem látom az aszatlom, sőt állítgatnom sem kell, mert újratelepítésnél is megjegyzi beállításaimat.
3. Keress googlen "minimize all windows" szóra. -
gyurman
tag
válasz
as_Rock #3365 üzenetére
A safety.net biztos tudja. Most telepítettem, és meglepődtem, milyen nagy tudás van 4 MB-ban. A pró verziója még gatewayként is megy. Holnap kipróbálom a másik hálón lévő gépbe netet visz-e.
De ez tényleg állítható az használhatósági idő, a bitrate, a tartalomszűrés én minden ami kell.
Nekem ez mind felesleges, de a comodo kizabálta a gépem így kikapcsoltam és ezt találtam helyette. Nézd meg! -
gyurman
tag
válasz
Winner_hun #3355 üzenetére
Prohardveren nics kombinált. MEgnézem a logoutot.
-
gyurman
tag
válasz
Winner_hun #3349 üzenetére
Tudom, de itt csak annyi van hogy a fórum hozzászólásai, csak időrendben módosíthatóak, és hozzászólás szerint nem.
Pl, elvárnám, hogy az én mostani hozzászólásom a tied alatt legyen, de nem.
Sokaké alatt van.Azért itt kérdeztem, mert gondoltam egyszerű a kérdésem...
Köszi -
gyurman
tag
Hogyan lehet beállítani a prohardvert hogy ne időrendbe, haname téma szerint listázzon?
-
gyurman
tag
Szevasztok!
Mi az a program, amivel hard disk image boot -olható? S hogyan? Úgy mint a virtuális gépekben, csak virtualitás elindítása nélkül.
Iso indítását már láttam, de az nem érdekel, mert az csak read only. Láttam iso memóriában is, de ahhoz sok mem kell.
-
gyurman
tag
válasz
gandras #3195 üzenetére
1 megoldást láttam:
Azoknál a szervizeseknél, akik a mikrohullámú internetet szerelik:
Program méri, melyik vevő milyen erős, és ha nekik is van whois szolgáltatásuk, mint a dns-eknek, akkor akár a pontos címük is lekérhető, ahoz meg már csak google map kell, meg egy gps és máris tudod, hova kell menni.Avagy autózol, és a mitfahrered mondja, hogy merre nő avagy csökken a jel erőssége.
Már csak a szervízprogi kell. Ahoz meg torrent:wifiKell még valami?
-
gyurman
tag
Királyság! Tudom mire gondolsz, érzem, mit érzel, tudom mit szeretnél. De ingyen program nincs ilyen.
Perfect Keylogger -t ajánlanám. De a tűzfal és a vírusírtó sírni fog. Sőt a spy kereső is. De képernyőképet csinál, billentyűt, vágólapot és msn-t figyel, rejtőzködik, ha kéred figyelmeztet.
MSN nálam nem megy, mert akkor kifagy.
S kiderül minden. Még az is, hogy az én nőm könnyed szálakat ápolt.
Készülj fel mindenre.
Továbbiakban PÜ vagyok.
Hali! -
gyurman
tag
Szervusztok!
Szerintetek melyik az a mail szerver, amelyik megy dinamikus ip cím beregisztrációval, és ingyenes?
-
gyurman
tag
Én megfigyeléssel mértem. Unatkoztam, és lementem a fogyasztásmérőhöz, és elkezdtem nézegetni a villanyóra nyelvét.Az jelent 0,001-et ha jól emlékszem. Vagy mégsem?
S a vastag osztás rajta az egész a vékony a fél. Így megállapítottam alap fogyasztáson 45 w/óra Vagyis lehet hogy csak 3-4 forint? Vagy hogy is számolhattam? -
gyurman
tag
válasz
zvaragabor #2978 üzenetére
Linux alatt van rescue disk. Keress rá. Az ingyenes.
-
gyurman
tag
Hali mindenkinek!
MSG fájlt hogyan tudok megnyitni? Nincs Outlookom. Próbálnám átkonvertálni EML-re de eddig nem találtam megoldást. Szerintetek van valami?
Érdekel linuxos megoldás is, de csak ingyenes.
Köszi! Hali -
gyurman
tag
Húha nem tudom, de az ACEpack-ban volt külön subakármi nevű program ami mediaplayerhez csinált feliratot.
Megvan VobSub. Na ez feliratot csinál. Ebbe betöltöd az egyiket, majd a bs-ben a másikat. Bepozícionálod, és máris kettő van.
De mire kell? Életemben nem hallottam ilyenről. -
gyurman
tag
válasz
attyspocak #2851 üzenetére
Legtöbb videólejátszó képes visszafele játszani. Úgy tudom, hozzá csak az R gombot kell nyomni.
-
gyurman
tag
Van egy WMV videó streaming-em. Azt szeretném a weboldalról felvenni.
Van ötletetek, hogyan tudnám?
Köszike! -
gyurman
tag
válasz
DeusHun #2756 üzenetére
Régen találtam hacker kézikönyvet. Abban volt leírva. Disassemler, meg hexaeditor, meg egyébb érdekes programok kellettek hozzá. Ha asszembliben megy a programozás, akkor a dll-vől vagy az exe-ből egyes utvnalakat tudsz kihagyni, vagy másfele ágaztatni. A crackok töbsége így működik.
De többet én sem tudok.
Nem is érdekel. -
gyurman
tag
válasz
Macilaci457 #2732 üzenetére
EXSTORA, érdekes, még nem hallottam róla. Jó pofi,csak a fizetőse ér valamit sajna.
Mozilla Sunbird, jó, de nincs hozzá notes. NAgy kár.
Talán Evolution kellene SyncEvolution-nal. De nincs linux a gépemen. Nagy helyet foglal.
De köszike! -
gyurman
tag
Hali mindenkinek!
Valaki tud olyan programot ami outlookot utánaozza, csak levelező nélkül? Engem a PIM része érdekelne. -
gyurman
tag
válasz
Macilaci457 #2727 üzenetére
Én az ingyenes DVD2AVI-t használtam erre. A doom9.net-en lehet róla olvasni.
-
gyurman
tag
Helló!
Nem egy ördöngősség. Pár alap képlettel össze lehet hozni Open office-ben. A forms-ot meg megírod hozzá te basicban. Jó?
Tényleg az OO basichoz tudtok jó és magyar leírást?
1. Adatbáziskezelőben felveszed a szövegeket, és csoportosítod relációzod stb.
2. Nyitsz egy calcot, majd Adatelérést, vagy minek hívják. Kiválasztod a neked tetsző kategóriákat. 1 gombbal beszúrod.
3. Beteszel ez mellé oszlopot ahova 1-eseket írsz.
4. Egy másik táblát csinálsz calc-ban, oda beképletezed if-el. Tehát ha van 1 akkor a mellette lévő szöveget mutassal.
5. Használsz összefűző képletet. A neve nem jut eszembe, és így a sok szöveget 1-be fűzöd.
Te meg mesélj róla hogyan csinálok neki basic felületet! -
gyurman
tag
Helló!
Tudtok olyan programot, amivel képet szöveggé, és táblázatot rácsozott szöveggé tudok alakítani?
Inkább az utolsó kellene.
Köszike!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen routert?
- Diablo IV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest