- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sbazsi
veterán
Tud valaki olyan programot, ami nem igényel telepítést, és képeket lehet vele vágni. (a széléből akarok levágni egy keveset)
-
törölt tag
Sega Sonic mindenkinek!
Szeretném ha segítenétek egy olyan progit találni, amivel a zenei DVD-ről letudnám szedni csak a hangot, hogy az autóban is tudjam hallgatni!
Előre is köszi! -
doc
nagyúr
válasz
leslie.hun #890 üzenetére
első lépésben szerintem szedd ki a divx-ből a hangot, mondjuk wav-ba, azt legalább biztos minden megeszi
aztán kell a dvd-ből a videoanyag, ha ez megvan már csak össze kell rakni egybe
szerintem tud ilyet pl. a virtualdub is, én mplayer/mencoder párossal csinálnám:
hang kiszedése az aviból:
mplayer x.avi -ao pcm
ez megcsinálja a hangot wav-ba
a video leszedését dvd-ről még nem csináltam, de szerintem elvileg így kéne mennie:
mplayer dvd:// -dumpstream -dumpfile x.mpg
aztán összerakni a kettőt:
mencoder -oac copy -ovc copy x.mpg -audiofile <wavfile neve> -o kesz.mpg -
tkazmer
addikt
Tudtok esetleg vmi olyan böngészőről, aminél mondjuk a szervernek visszaküldendő lap forrását szerkeszthetem? Szal mondjuk egy regisztrációnál nem a normál űrlapelemekbe írom be az adataimat, és azt küldöm el a szervernek, hanem az oldal forrását látom, szerkeszthetem, és küldhetem a szervernek?
-
Ramius
őstag
válasz
leslie.hun #890 üzenetére
A divx az nem tömörtett dvd?
hogylehet, hogy azt leszinkronizálták? -
leslie.hun
csendes tag
Nekem olyan progi(k)ra lenne szükségem amivel a dvd-t tudnám megszerkeszteni a következők szerint:
Az egyik audio sáv helyébe szeretném behelyezni az azonos film divx-es változatának hanganyagát. Értsd: divx-ben van magyarul, dvd-n nem adták ki magyarul, csak felirattal.
Ha valaki tud segíteni, annak előre is köszi! -
ZR92
tag
Van olyan program ami kiadja a számítógép adatait?
Gondolok itt a videokari tipusára,prociéra stb. -
(Bundás)
addikt
válasz
Daudi Baldr #885 üzenetére
Goldwave-vel is lehet így torzítani...
-
Sátán44
addikt
válasz
Daudi Baldr #882 üzenetére
-
Daudi Baldr
tag
Sziasztok!
Nem tudja vki annak a programnak a nevét, ami a mikrofonba érkező hangokat átalakítja különböző effektezett hangokká (pl Darth Vader) ? -
Sátán44
addikt
válasz
Jetpilot #875 üzenetére
Ajánlották a különböző hangkártyák által adott lehetőségeket (a Realtek chipek, és a Sound Blaster Live kártyák biztosan rendelkeznek valamilyen torzítási lehetőséggel); ajánlottam a Funnyvoice nevü programot;ajánlották az AV Voice Changer Software Diamond v4.0.54 szoftver warez változatát; illetve a Google számára is ajánlottam keresőszavakat: real time effect software, vagy real time pitch shifting software.
-
HolyDay
tag
sziasztok!
tudna valaki mondani nekem egy ingyenes (nem shareware) avi to mpeg2 convertert? előre is köszi -
Jetpilot
csendes tag
keresek egy programot ami az integrált hangkártyán átfutó mikrofon jelet kifelé menet képes realtime effektezni.
köszi
.:JP:. -
Sátán44
addikt
Hogyan lehet egyénre szabott bootos XP-t csinálni? Olyat,amibe bele lehet integrálni a programokat és az XP telepítésénél a beintegrált program is feltelepül.
-
Zpepe
tag
OGM-ből szeretnék AVI videófájlt készíteni. Ezt meg is tudom csinálni az ''OGM to AVI'' nevü programmal. Mielőtt átírom a Videót átteszem az audio sávot Japánra (angol és japán, ez a kettő van), de mikor átkonvertálja a program a fájlt AVI-ra, Angol lesz. Mit tehetek?
-
troland26
őstag
tényleg sikerült bakker (ráadásúl egy szar videó volt)
kössze
(google a barátom,google a barátom,google a barátom ) -
sbazsi
veterán
válasz
troland26 #867 üzenetére
Én is iróniának szántam.
Egyébként a google még mindig a barátod.
[link]
Ott egy link:
[link]
ZoneAlarm's MailSafe feature detects e-mail attachments and alerts the user to their presence. When a potentially dangerous attachment is detected (POP3 and IMAP protocols), ZoneAlarm quarantines it by changing the extension so that it cannot be executed accidentally. For example, a file called SERVER.EXE will be renamed SERVER.ZL9 if you have chosen to quarantine files with the .EXE extension.
zm9 = ZIP
Szóval nevezd át .zip-re és megkapod a file-od. -
Sátán44
addikt
Sony acid music studio 5.0 ha ezt a progit ismered ezzel meg tudod csinálni.Nehézkes,de meg lehet csinálni.Felnagyítod a hangsávot és ahol a másik szám kezdődik letörölöd az utána lévő hangsávot,majd lemented így.Ezután kiválasztod azt a pontot ahol az előbb töröltél........Inkább nem is mondom. Na mégis, ha így érdekel priviben leírom
Csak jelezd!
Próbáld inkább a netről letölteni darabolva.
[Szerkesztve] -
troland26
őstag
Hát akkor sem tom megnyitni ,mellesleg a googlet iróniának szántam ,de most már kilettem művelve teljesen ebben a témában. Azért kössz
-
sbazsi
veterán
válasz
troland26 #865 üzenetére
megnézted egyáltalán a linket amit írtam?
főleg a másodikat?
ott van még egy lehetőség rá: ZSNES Movie #9
convert video... *.zm9 to wmv, mpg, avi ... [link]
Google kereső
A Google egy internetes keresőrendszer neve. Különlegességei közé tartozik a PageRank osztályozási módszer, a groups keresés, a képkeresés, valamint számos innovatív internetes adatkinyerési rendszer. A projektet Larry Page és Sergey Brin alapította, mindketten a Stanfordi Egyetemen végeztek...
[link]
A vállalatról pedig: [link] -
troland26
őstag
örülök neked a zonealarm az szerintem egy internetes bizonsági progi ,tüzfal meg anivírus stb stb nem hiszem hogy ezt keresem de a google-ről mesélhetnél még ugyanis sosem hallottam még róla
-
troland26
őstag
Szasztok lenne egy kérdésem kaptam egy file-t aminek olyan kiterjesztése van hogy ''zm9'' ,az lenne a kérdésem ,hogy milyen progi kell az elindításához? (én nem tudtam rájönni)
-
Sátán44
addikt
Tudnátok nekem ajánlani egy jó Screen Recorder progit?Aviba mentse a felvételeimet és a felbontása is elfogadható legyen!
-
törölt tag
válasz
ekrisztian #847 üzenetére
tc-ben fileokat kijelolod es a file menuben csoportos atnevezes vagy batch conversion es ott meg tudod oldani
szerk: csak ovatosan, en egyszer a kotojelet tuntettem el 2000 db mp3-bol
[Szerkesztve] -
Zpepe
tag
Mivel tudom az OGM fájlokat avi-ba konvertálni? Winavi-val megpróbáltam de nem lesz hang hozzá.
-
Tocsi
csendes tag
Szóval senki nem használ ilyen (#846) software-t?
-
WOW27
tag
ÜDV!
Milyen progival lehetne egy egyveleget (pl:JUVENTUS MIX) mp3,vagy cd meg trackkalni?
Magyrul,hogy lehessen léptetni a számokat bár szünet nincs köztük.
Aki tud segíteni sztem érti mire gondolok! -
sbazsi
veterán
válasz
kijelölöf total commanderben az összes filet,
ctrl+m
és ott a search&replace -
Tocsi
csendes tag
Senki nem használ ''munkás'' softot?
Ébresztő -
akasp
senior tag
válasz
asszem total commanderrel meglehet valahogy. irj a total commander topicba
-
ekrisztian
őstag
Sziasztok!
Nem tudtok olyan programról ami kicseréli vagy eltünteti az ékezetes betűket a file nevekből?
pl így:
Nem tudtok olyan programrol ami kicsereli vagy eltunteti az ekezetes betuket a file nevekbol?
van millió képem és mp3 tele faxa ékezetekkel...nincs kedvem manuálias kiírtani az ékezeteket...
THX
Üdv. K -
Tocsi
csendes tag
Sziasztok!
Nem találtam itt semmilyen arra utaló jelet, hogy a napi munkát lehessen adminisztrálniprogramot keresne valaki. (csak így szép magyarosan
)
Tehát keresek és ebben kérem a segítségeteket, hogy hogyan, mivel tudnám internet/intraneten vagy csak simán a gépemen futtatni, azt a programiot amiben tudom adminisztrálni a napi munkáimat. (Pl. hol, mit, kinek, lezárva, folyamatban, elvégezve)
Régebben használtam valamilyen programot, de az sajna régen volt
Köszi
P. -
kovsol
titán
törölt fájlok visszaállításához kellene valami progi, mert öcsém szépen kiírtotta az egyik meghajtómon lévő cuccokat
ha megtudodom menteni akkor talán nem verem meg szóval... help me pls -
sekli
addikt
Olyan programra lenne szükségem, amivel a kazettán lévő számokat egymás után külön külöm mp3-ba felveszi, szoval beállítom, hogy mondjuk 2sec a szünet a számok között, és ott szétvágja...
-
-
D_r_u
tag
Hello!
Vmi egyszerüen kezelhető hangfelvevő és szerkesztő progit keresek. Némafilm alá kéne tolni vmi szinkront, és ahhoz kéne
Tudom, hogy google, de én a Ti véleményetekre is kíváncsi vagyok
Thx && Üdv -
ketyosz
csendes tag
Szervusztok,
Végre egy jó topic!
Egy teljesen idevágó kérdésem lenne, de hátha tudtok segíteni...
Nálunk az iskolában készítettem egy info-standot. Egy ős-Olivetti cucc, benne ''új'' számítógéppel, stb. Általános információkat jelenít meg, a suli térképét, órarendet lehet rajta nézni, korlátozottan meail-ezni és web-ezni. Innen jött az ötlet, hogy mi lenne, ha lehetne vele képet készíteni (egy webkamerával) és azt el lehetne küldeni email-ben. Ez eddig nem is nagy kunszt, simán megoldható. Igen ám, de akkor már bonyolítsunk!
Egy olyan programra lenne szükségem, ami keretet/logót/előteret tud rátenni a webkamera képére és úgy menti a kész képet. Egészen pontosan valami olyan dologra lenne szükségem, mint ami például a SE k700i/750i-k ben van benne. Kiválasztod a témát (például börtönrácsok) és amikor megnyomod az exponáló gombot úgy készül a kép, hogy börtönben vagy.
Ha esetleg nem tudtok ilyen szoftvert, de tudtok olyan webkamerát, amihez mellékelnek ilyesmit, akkor ne az is nagyon jól jönne.
Elég sok mindent megcsináltam már a géphez, nemsokára kész egy 3d-s épületbejárás, nincs már energiám nekiállni még egy ilyesminek programozni, hiszen egy ilyesmit már biztosan készített valaki.
A cél egy minél egyszerűbb rendszer lenne (elkészítek egy keretet, esetleg van már előre készítve valami, meg van egy exponálás gomb és kész...), de bármi érdekel.
Előre is köszönöm a segítséget! -
geree@bl
senior tag
Esetleg, ha ugyanolyan chipsetes giga lap plugin-jét használom?
nforce4-4x (van ilyen 939-esben is) -
geree@bl
senior tag
Hali!
Van olyan program, amivel windows alól lehet szabályozni a procihűtő sebességét?
Gigabyte K8N-E alaplapom van, SpeedFan pl nem támogatja! -
Sátán44
addikt
All In One Keylogger 2.5 ---> [link]
Ha kiváncsiak vagyunk rá, hogy gépünkön kivel csetel feleségünk/gyerekünk, az All In One Keylogger lehetővé teszi a beszélgetés megfigyelését, levelei elolvasását, és láthatjuk, hogy milyen oldalakat néz meg számítógépünkön. A program mindent megfigyel, rögzíti a leütött karaktereket, jelszavakat, leveleket, vágólapra másolt dolgokat, a mikrofon hangjait, a Print Screen gombbal lopott screenshotokat és az internetes aktivitást. -
HIJ
őstag
Igen, akkor nemjól fejeztem ki magam. Tehát nekem olyasmi kéne, mint a leütést naplózó programok. Ami a lényeg lenne, hogy metudjam nézni, hogy mikor mit és hol csinált valaki a gépen. Tehát ki tudjam szűrni hogy ha esetleg másolt valaki valamit, akkor azt mikor és hova tette, illetve mit másolt.
Egyszóval nem a hálózati ténykedés lenne a főbb szempont, hanem a PC -n való adatmentések logolása.
HIJ
[Szerkesztve] -
HIJ
őstag
Üdv!
Létezik olyan program, ami egy oprendszeren logol dolgokat? Többnyire adatforgalmat.
Ha van akkor egy kiindulási pontot vagy egy nevet pls.
THX
HIJ -
eastsider
nagyúr
hy
milyne program ami eltorzítja a hangot mikbr? vmi inkognitó
ts-en betolta egyik tag mejdnem szívbajt kaptam
[Szerkesztve] -
Zpepe
tag
mivel lehet OGM-et lejátszani?
-
littleNorbi
aktív tag
Keresek egy progit a neve Trandyflash site builder.Honnan tudnám letölteni ?
-
Sátán44
addikt
válasz
littleNorbi #813 üzenetére
Nem hiszem,mert ha feltennél egy ilyen progit, az opr.rendszerre kerülne és kikapcsolt állapotban megszűnik minden kommunikáció Szvsz
[Szerkesztve] -
sbazsi
veterán
válasz
littleNorbi #813 üzenetére
Biosban beállítod, hogy mikor kapcsoljon be. Ha tudja.
-
littleNorbi
aktív tag
Létezik olyan ébresztőóra szoftver amely bekapcsolja a gépet ???
-
The DJ
addikt
válasz
[HUN]Zolee #811 üzenetére
Nem hiszem, ugyanis ahhoz létre kell hozni egy virtuális meghajtót, ami telepítés nélkül nem nagyon lehetséges.
-
[HUN]Zolee
őstag
olyan programot keresek ami telepítés nélkül képes mountolni cd képfájlokat. létezik ilyen?
-
sbazsi
veterán
otthoni gépen.
php-triad rendben van, azzal már megy a website, esetleg mellé egy servu ftp server.
a kérdés az, hogy a képekből ügye albumot kell csinálni, és lejelszavazni.
mindenképp a htaccess-t javasoljátok?
vagy hogy?
ha visszamenőleg is fel a akarom tenni az albumokat (több100) azt lehet automatizálni? -
sbazsi
veterán
létezik olyan program, amivel megoldható a következő:
van egy halom képem.
ezekből akarok egy a tar.hu-hoz hasonló képgalériát csinálni az egyik otthoni gépemen.
de nem akarom, hogy mindenki lássa az összes képet, csak azt, ami rá tartozik.
a képek jelenleg Drive:/kepek/Dátum-helyszin szerint vannak rendszerezve.
(pl c:\képek\20060719-Balaton)
tehát a legkevesebb erőfeszítéssel csinálna egy html albumot jelszavas hozzáféréssel.
a tár.hu azért nem yo, mert kicsi a tárterület. -
lorcsi
veterán
szasztok
keresek egy ilyen progit: Procyon ez egy secure rom loader prigi
hiába írom be a googliba nem dob olyat ami kellene
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Parfüm topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Battlefield 2042
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3143, 96% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest