- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sekli
addikt
Létezik olyan program, amivel a notebook-ok touch padját lehet rajztáblának használni, és vektoros formátumban ment?
Én csak a synaptics sketch -et [Bővebben: [link]] ismerem, de az csak .bmp-be tud menteni... -
Ősember
őstag
szevasztok
van olyan program, amivel windowson belül szoftveresen tudom állitani a proci feszültségét és orajelét? gigabyte lapom van és az easytune5-el tudok minden tállitgatni, de folyton mindent manuálisan megadni elég unalmas és gondoltam van olyan program, ami a vga-k 2d 3d üzemmodjához hasonloan lefele és felfele állitja a proci orajelét és feszültségét. aki tud valami jot és használhatot irjon! köszönöm! -
Biaggio
őstag
Olyan programot keresek, amit ''rendrakásra'' használhatok. Emlékszem, talán egy régi PCWorld újságban láttam ilyesmit. A lényeg, hogy van egy ''bedobóablak'' (mint letöltőprogramoknál, lásd FlashGet), utána a program kiterjesztés alapján adott mappába dobja a fájlt (vagy akár megadott paraméter alapján). Van ilyen vagy túl egyszerű?
-
M6454
tag
Hello!
Nekem egy olyan progi kéne, amivel egy mappához tudok jelszót megadni, hogy csak a jelszóval lehessen hozzáférni!
Köszi -
Elrond
senior tag
Tud valaki olyan progit ami bdt (btrieve) táblát tud szerkeszteni?
-
qdak
addikt
mp3 tag progi kell ami free v regisztrált
-
(Bundás)
addikt
válasz
Fehérsólyom #1483 üzenetére
Gugli: free mac changer, van amelyik ingyenes, de van amelyik fizetős te tuti jó 30 napig, mint pl. a Gente Mac
-
Fehérsólyom
aktív tag
Tud valaki olyan ingyenes programot, amivel meg tudom változtatni a laptop MAC címét?
-
qdak
addikt
2 progi érdekel
1:free mp3 tag progi
2_amivel meg tom nézni h msn en ki tiltott le -
törölt tag
sziasztok
most nagy hulyeseget fogok kerdezni, de...
a melohelyen (multi) nem igazan mukodnek azok a dolgok, amik nekem kellenenekezek koze tartozik a winampos on-line radiohallgatas...
a hulye kerdesemletezik mediaplayerhez winampos kiegeszites?
-
Jazz
veterán
válasz
sszever #1477 üzenetére
Profi kell, csak ebből a Produktcion csomagból pl. megvan Photoshop ami Photo-Shop-olásra jó
, és még volt mellette vagy 8 másik progi is.
Szóval olyat ami egy programon belül tartalmazza mindazt amit felsoroltam (ne kelljen külön progi az effektelésre, a vágásra, az encodolásra....) Ha nem annyira High-end profi az sem baj, nem a Matrix 4-et készítem.
thx! -
-
Jazz
veterán
válasz
sszever #1475 üzenetére
Tehát akkor vagy ez vagy a Canopus Procoder 2. Procoder gondolom tartalmaz komoly encodoló algoritmusokat is.
Vagy azokat külön be kell szerezni?
És olyan is kéne ami rendszer szinten működik, azaz 3D Studio Max-el való film készítésnél kilehet váalsztani a listából, mpeg4, divix, miegymás.... (jelenleg a választhatók között ugye vannak az alap '96-'98-as freeware kódolók, amik nem sokra jók...
Procoder valamivel szimptaikusabb. Szóval nekem egy olyan kéne ami minden egyben, vágás, illesztés, digitalizál, encódol, és az encodereket is lehet bővíteni benne, aszerint több félét, (külsőt is), ne csak a belsőt használja.
Köszi mégegyszer! -
sszever
őstag
Adobe Production csomag.
Tartalmazza:
Adobe After Effects® 7.0 Professional
Adobe Premiere® Pro 2.0
Adobe Photoshop CS2
Adobe Audition® 2.0
Adobe Encore® DVD 2.0
Adobe Illustrator CS2
Adobe Dynamic Link
Adobe Bridge
Ezzel már tényleg profi szinten el lehet végezni mindent. Csak kissé drága, és nem az a csomag, amely elé leülsz és használod... -
Jazz
veterán
Hi!
Kéne egy profi video vágó digitalizáló program, és encoder. Mi a Best of szerintetek, tudtok mondani nevet?
Köszi! -
kiskacz
senior tag
válasz
slayer006 #1471 üzenetére
YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ez az!!!! köszi!!!
Az a baj, hogy feltúrván a' Zösszes cd-met rá kellett jönnöm, hogy nincs meg és a neten sem találom!!!! Nem tud valaki egy linket? Elég egy demó verza is, télleg' csak jáccccásiból kell...
[Szerkesztve] -
Meme
aktív tag
hali
kellene nekem 2 program, vagy valami tampont, h hogy keressem.
1: valami nagyon egyszeru 3d-s rajzprogram, amiben meretet tudok megadni, meg h mi hol legyen- tul keppen autocad is jo lenne, csak nem kellene olyan sokretu bonyolut cucc
2: valami egyszeru lakberendezo program
thx -
kiskacz
senior tag
Sziasztok!
Bocs'' ha már volt, de hagy ne kelljen átolvasnom az egészet....
Szóval volt nekem régen egy progim, amit keresek de nincs meg és a címe sem jut eszembe, hogy letöltsem...
Szóval egy kép manipuláló progi volt, amivel a fotón lévő részt meg lehetett fogni és tekergetni, állítgatni, stb. - !!!egyszerűen!!!! Az alap kép ha jól emlékszem Mona Lisa volt. (hátha így beugrik valakinek... )
Volt egy képem, amin valakit le akartam karcsúsítani, másnak nagy orrot stb. varázsolni... poénből és nem akartam vele órákat állítgani... egy pár megás progi volt csak és tökeccerű!!!
Valakinek beugrik?
Előre is köszi!! -
balco
aktív tag
Olyan mail klienst keresek, ami a bejövő leveleket, automatikusan pl txt fájlokba dobja (automatizálni kellene a feldolgozást. Nem muszály a txt, de fontos a könnyű, folyamatos feldolgozás). Tudjon POP3-mat és fusson XP alatt.
Létezik ilyen? -
punish3r
aktív tag
Milyen progival tudok mp3-at ugyanolyan minőségben szétdarabolni? Pl. egy szám végéről akarok lecsipni 2 percet!
THX -
Shadows
senior tag
valami progi dos alatti vinyóbogarászáshoz??
-
punish3r
aktív tag
Hali! Hogy tudom azt megcsinálni, hogy ha ''minimizálok'' egy programot a (tálcára), akkor azt ne oda tegye,hanem a gyorsindító ikonok közé?Ehhez van külön progi esetleg?
Segítséget előre is köszi! -
törölt tag
sziasztok, van olyan progi, ami a filmekbol bizonyos idokozonkent kepeket ment ki es azt egy nagy kepben elmenti - ugy nez ki, mint amikor foto elohivatsz es kapsz +1 lapot, amin kicsiben rajta vannak a kepek
-
pitman
őstag
Nem tud-e valaki olyan, lehetőleg freeware, programot, ami képes egy adott mappaszerkezetben levő állományokat egy másik helyre másolni úgy, hogy az ereteti szerkezet helyett az új helyen dátum szerint mappákba rendezi azokat?
-
jasszer
őstag
Adott egy könyvtárakba és azon belül további alkönyvtárakba rendezett mp3 kupac, amit szeretnék egységesen 128-as rátájúra tömöríteni, megőrizve az eredeti fájlstruktúrát / könyvtárszerkezetet. Tudtok olyan progit ami ezt meg tudja csinálni? Egyesével nagyon macerás lenne, sok olyan könyvtár van, ami 1-1 fájlt tartalmaz.
-
Dictator^
veterán
válasz
JagdPanther #1444 üzenetére
flv player ? [link]
-
JagdPanther
aktív tag
...lejátsza a .flv fileokat(youtube-ról letöltött videjó)?
-
(Bundás)
addikt
-
antikvár
csendes tag
Az előbb egy másik tpopicban kicsit off volt a kérdésem:
Milyen programmal lehet DVD-ből avi-t előállítani?
Választ előre is köszönöm! -
jimmy399
senior tag
Szevasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy van-e olyan program amivel lehetne saját betűtípusokat készíteni.
Pl.: olyan betűtípust létrehoizni, amit a saját kezemmel írok a painta egy a betűt meg ilyesmi.... -
robi0604
őstag
Köszönöm mindenkinek! (ALI_G, Márton, Dictator^)
Megnézem amit mondtatok... -
ALI_G
veterán
#1406?
#1417-ben képek. -
ALI_G
veterán
válasz
littleNorbi #1429 üzenetére
nem.
-
tkazmer
addikt
Én a SERV-U-t ajánlom, egy időben használtam, elég egyszerű, kb 3 perc konfigurálni. Ahhoz, hogy lehessen hozzá domain-ed is, érdemes regisztrálni pl itt [link], csak letöltöd a kliensprogramot, és ha vkinek megadod, hogy ftp://oldalad.myip.hu akkor az illető a te ftp szerveredhez próbál majd meg csatlakozni.
[Szerkesztve] -
tkazmer
addikt
válasz
Van egy olyan program, hogy Notebook Hardware Control, az nekem mutatni szokta. (igaz, notim van..)
-
PazsitZ
addikt
válasz
-
littleNorbi
aktív tag
Létezik olyan progi ami méri a gép áram fogyasztását ?
-
robi0604
őstag
Sziasztok!
Melyik programmal lehet 5.1-es hangot gyártani (akár stereoból), varjálni, stb?
Köszönöm! -
ALI_G
veterán
#1417?
-
Zsu_
senior tag
Sziasztok!
Olyan programra lenne szükségem, amivel ha megírok egy emailt, de nem akarom rögtön elküldeni, akkor be tudom állítani, hogy mikor küldje el és akkor a progi automatikusan a megadott időpontban elküldi az emailt.
Tud valaki ilyen programot? -
Márton
nagyúr
cousin33:
tökéletes tipp volt a Photofiltre!
Igaz, a studio verzio jobban tetszik, mert ott mentés után is tudom szerkeszteni a szöveget, ha esetleg elírtam. De az már fizetős, bár nem vészes az ára.
Es még magyarítás is van hozzá (bár én útálom, de ősök miatt jópont).
köszi még 1x! -
róland
veterán
válasz
seweren #1410 üzenetére
A CD-re kiírt számok fizikai elhelyezkedése, így sorrendje megváltoztathatatlan (az újraírható CD-n is, egy esetleges újarírás már nem ugyanaz, és főleg nem a sorrend megváltozatása). Amúgy minden valamire való CD lejátszó tud véletlenszerű lejátszást, a jobbak pedig lejátszási listát is tudnak kezelni.
-
dany27
őstag
hy
Volt régen vmi progija hawernak amivel tudott csinálni vmi szerver félét gépéből és ha nekem megadta a címet akko amit meegoszott letudtam szedni róla. Csak nem tom hogy mi volt a neve!! FTP címet adott asszem mindíg!! DE má ő sem tudja h mi volt a neve!!!
Nem tudjátok vélethenül.
UI:Vmi FTP szerűség volt!!! -
ALI_G
veterán
Van ebben mindenféle beállítás a monitoron, de nekem nem jön össze. Mivel asszimetrikus a hiba amim van, és az összes beállítást szimetrikusan csinálja, így szerintem nem is javítható.
Viszont mind 1024-ben mind 1152-ben megvan ez a görbület, amit nem tudok kijavítani, viszont 1024-ben 100 Hz-en vhogy beállítja vmi, de tökéletesre.
Csinálok már róla egy fényképet, hogy is néz ki. Meg leírom miket is lehet állítani. pill -
rittzo
tag
A monitor egy bizonyos felbontásra van kihegyezve, ott teljesen jók a torzításai. Más frekvencián nem annyira. Ha profi monitort veszel, ott valószinüleg nem fog ilyen jelentkezni, mivel a gyártója mindent beleépít, ami a torzításokat megakadályozza, ill. betudja a felhasználó állítani magának. Ezért is drága.
Már láttam olyat is, hogy bizonyos monitor, bizonyos kártyákkal nem müködnek jól, VGA kártya csere után a ''hiba'' megszünt.
-
(Bundás)
addikt
Még mindig nem tudom miért görbül, de én pl. most próbáltam ki előszőr 1152-es felbontásban és nálam is eléggé furcsán állt a kép, összenyomva, miegymás. Azonban manuálisan beállítottam a monitornak a helyes arányokat, mostantól ha 1152-be kapcsolok normálisan áll be, független a Windowstól.
-
seweren
csendes tag
Hello!
Nem ismer véletlenül valaki olyan progit, mely audio cd írás után tudja a számok sorrendjét változtatni? Létezhet egyáltalán ilyen?
Üdv:
seweren -
ALI_G
veterán
robekri, rittzo,
akkor azt mondjátok, hogyan tudom beállítani. Mert 1024-ben ''fitted'' a kép (100 Hz és automatán beállítja magának - azt nemtom mi állírja be -), 1152-ben meg nem (85 Hz).
mod: apropó, ha hardver, akkor mivel magyarázod azt, hogy 1024.ben 100 Hz-en beállítja (hangsúlyozom, nem tudom mi állítja be, de a régi ATI kártyámnál is megtörtént 1024-ben 100 Hz-en, bár lehet ott 85-nél is).
[Szerkesztve] -
ALI_G
veterán
Nem tudom, hogy egyéltalán létezik e ilyen progi, de nekem olyan kéne ami...:
Beállítja nekem a monitort, hogy saroktól-sarokig derékszöget zárva, kanyargások nélkül lássam a képet.
Valahogy az ati driver, vagy a monitor, vagy a vidkari beállítja magának, ha 100 Hz-en megy, de mivel kell a nagyobb felbontás, az 1152, itt csak 85 Hz-et bír, és akárhogy állítgatom, mindig vmi rosz a képen, vagy alul sarkoban van kanyar, vagy bal oldalt, de vhol mindig. -
rittzo
tag
Sziasztok!
Nekem olyan progi kellene vagy valamilyen megoldás, ami neten keresztül be tud kapcsolni egy számítógépet.Olyanom van ami kezeli bekapcsolás után. -
klepto
addikt
Nem nagy filmekről van szó, hanem egyenként 45 perces részekről, egészen pontosan a Sliders TV sorozatról. Ezért fér el 11-12 rész egy dvd-n. Ez elosztva 2-vel, ami 90 perc, akkor 5-6 filmre jön ki
Nagytáson azért gondolkozom, mert a Marantz DVD nem volt képes a kisebb felbontású anyagot teljes képernyőn lejátszani, ami a kínai vackoknak nem okozott gondot. Igaz, hogy most Yamaha dvd-m van, ami kiteszi teljes képernyőre a kis felbontású DivX-et, de nem vagyok vele megelégedve vele hangilag, ezért ismét Marantzot szeretnék venni az új szériából. Félek ugyanakkor attól, hogy az új széria sem lesz képes a kis felbontású DivX-et teljes képernyőn lejátszani, ezért keresek egy átkonvertáló progit.
A minsőéggel kapcsolatban csak annyi elvárásom van, hogy ne legyen roszabb a mezei VHS minőségénél, hiszen úgyis logóval ellátott tv filmekről van szó
Minden más lényeges filmet már megvettem eredetiben, ami DivX-ben volt meg, csak ezt a sorozatott nem adták még ki gyáriban -
drCaligari
tag
Ha 11-12 filmet felraksz egy dvd-re az szinte élvezhetetlenül rossz minőség lesz, egy dvd ára meg ma már 100 forint alatt van. Egyébként pedig itt is csak a CanopusProCodert 2-t ajánlanám, habár csak másodsorba fog érdekelni mert nem ingyenes és nem is magyar de mindent megcsinál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest