- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Lehet csinálni 2,88-as floppy emulációt is, de talán az sem vigasztal, noha ebben a méretben már jól elfér például a Ghost.exe és a DOS.
Egyébként ez a fajta megoldás úgy működik, hogy bootoláskor az emulált floppy megkapja A: vagy B: betűjelet, de a CD tartalma ettől még nem látható, ez természetes. A CD meghajtó külön betűjel alatt jelenik meg, amennyiben a floppy-n lévő DOS betöltötte hozzá a CD-ROM drivert is. (Tehát pl. egy Win98 bootlemez képét lehet használni.)
Vagy például a Hiren's boot-CD ISO is kiegészíthető, átalakítható házilag, az egyébként 2,88-as emulált floppy-n alapul. Ehhez a részéhez (boot-image) nem is szükséges hozzányúlni, vagy ha valaki mégis szeretne belepiszkálni, egy virtual floppy programot kell telepíteni gépre, ami alá mountolható az image, majd megjelenik a Windowsban egy betűjel alatt.
Maga az ISO megfelelő programmal módosítható, bár én jobban szeretem rendesen újrakreálni a bootlemezt, nem pedig toldozgatni.
-
törölt tag
Rar esetén ha jelen van a Recovery Record (magyarul Helyreállítási bejegyzés), akkor bizonyos mennyiségű hibát helyre tud állítani a WinRAR. Csodákat azonban nem szabad várni ettől sem. A Recovery Record a tömörített anyag bizonyos százalékát redundánsan tárolja, emiatt lesz nagyobb egy így tömörített rar, mint az enélküli. Viszont ami nem szerepel a recordban, azt nem képes pótolni a WinRAR sem.
-
lúzer
veterán
válasz
Winner_hun #3490 üzenetére
Van benne de nekem nem jött össze.
Lényeg az hogy bebootol a cd-ről, de NEM LÁTOM az egész cd tartalmát.
Csak a boot.ima vagy akármi tartalmát, amit megadtam a nérónak.
(benne néhány dos szokásos fájllal, mint egy dos lemez)Lehet hogy elcsesztem valamit a boot beállításoknál de nekem ilyenre sikerült.
-
lúzer
veterán
Bootolható cd lemezképet keresnék.
Olyat ami úgy működik, hogy pl. ultraisoval belehúzom a fájlokat, és bootolás után látni a fájlokat!Úgy sikerül ha flopyemulációvalcsinálom, de akkor csak egy flopinyi méretű az image fájl, nem lehet több.
-
sirdond
őstag
Hello
Először is van két hangkártyám(az egyik integrált). Azt szeretném megoldani,hogy videozás közben az egyiket használja, minden másra pedig az alapméretezettet. Tehát konkrétan egy olyan programra (video lejátszásra is képes) lenne szükségem amin belül változtatni tudom, hogy melyik hangkártyát használja.
Előre is köszönöm -
Kernel
nagyúr
válasz
hülyegyerek #3483 üzenetére
A másik dolog most jut eszembe, torrent letöltésnél volt hibás rar, benne video. Hibás kitömörítés végén a WinRAR alapesetben eltünteti a végeredményt, de be lehet állítani, hogy ezt ne csinálja. A eredményként kapott avi fájlt viszont hibásan is le tudtam játszani az mplayer-rel.
-
Kernel
nagyúr
Hogy nem lehet, azt azért így szó szerint nem mondanám, csak nem mindegy, hogy tömörítésnél beállították-e a helyreállítási információkat.
Nem helykitöltő pótlásra gondolok itt, hanem 1:1 visszaállításra.
Pontosan nem emlékszem már, fórumon volt róla szó, rutinosabbak tömörítésnél be tudják állítani a WinRAR-t, hogy ha később sérül mondjuk a DVD, akkor is meg lehet javítani a fájlokat, egy bizonyos határig. Hogy mennyi a határ (vagyis milyen arányban legyenek a visszaállítási adatok), az is változtatható, de ez egyben növeli a mentés méretét is.
-
válasz
hülyegyerek #3483 üzenetére
Ha a RAR-t winrar nem tudja megjavítani, akkor semmi.
-
válasz
hülyegyerek #3481 üzenetére
Sérült fájlokat nem lehet javítani, max úgy, hogy a hibás részt "kivágja", de ez nem mindig lehetséges.
Isobusterrel és Winrarral próbálkozhatsz. -
hülyegyerek
addikt
Hello.
Én olyan progit keresek,amivel sérült .iso,.img,és .rar fájlokat tudnék javítani.
Jó volna,ha lenne ilyen.... -
Amadeus86
csendes tag
Sziasztok én egy olyan progit keresek amivel át tudok divx es filmeket dvd-sé alakítani,vmeg dvd menüt csinálni meg dvd-t csinálni...
ha valaki tud ilyet vagy hasonlót javallni kérem irjon privit vagy ide!
THX! -
gyurman
tag
Phising egy olyan oldal, ami úgy viselkedik, mint a te általad felkeresett oldal, és ürlapot kínál fel kitöltsére, és félő, hogy az úrlap nem az adott oldalra megy hanem egy kém szerverre.
De nem kell miatta aggódni, mert a freemailnál is jelez a programod.
Keress másik spywaret. Ajánlani nem tudok.
-
Hujikolp
őstag
Köszönöm a válaszokat!
-
Hujikolp
őstag
Keresek olyan progit, ami a beszkennelt lapról a szöveget kitudja emelni szerkeszthető alakba, vagy doc féle formátumra. A képeket is viselje el, mert az is van benne. Ötlet?
-
mzx
senior tag
sziasztok, keresgéltem ,melyik topiclenne alkalmas a kérdésemre ; teljesen ez se passzol, de igy is sok lezárt topicot adott ki a kereso.
Egy "ELŐKÉRDÉSEM" :
a fórum keresőjével hogyan lehet kiszűrni a lezárt topicokat?
Csak annyi otletem van (nem tul hatékony), hogy vagy szűröm a régebbi topicokat , vagy hogy a
" Ne tartalmazza ezen szavakat "
részbe irom ,hogy "téma lezárva" ...
Mit javasoltok ?Az eredeti kérdéseim :
1)
Crawler Toolbar -ral kapcsoaltos, ami ugyebár egy Web Security Guard.
Evvel kapcslatban szeretnék utmutatást:
a yahoo mailbox -omat aktivan hasznélva szinte fél percenként kérdi ,hogy blokkolja -e, hogy a yahoo mailboxom szegmenst letöltsön -e a
DOUBLECLICK.NET
oldalrol. Kivalasztom ,hogy BLOCK, erre percenként , félpercenként ujra kérdi a Crawler Toolbar Web Security Guard -ja ....
Eléggé akadalyoz a folyamatos tevékenységben .
Hogyan lehet örökre leblokkoltatni ?2)
Mit jelent , hog PHISH, illetve PHISHING ?
Az irja az emlitett Guard , a DOUBLECLICK.NET kapcsán, hogy utobbi egy veszélyes oldal (alafokon tudok angolul, de a "phish" -t ne mtalaltam tobb szotárban sem ! ) , és hogy az valszeg egy phishing site ... be is hivtam a Guard -jának REPORT site -ját , és részletesen irogat eme általa veszélyesnek itélt doubleclick.net -rol .Mit kell tudnom a doubleclick.net -ről ? Hogyan védekezek ellene ? MEgfelelo ,ha cska blokkoltatom a Web Secu. Guarddal (a Mozillám Crawler Toolbar -ján) ?
Amúgy a spyware terminator is kijelzi kereséskor rendszeresen;törlöm ,aztan másnap ujra rátalál.....
Elore is koszonom az előkérdésemre és a tovabbi kérdéseimre adott válaszokat, lehetoleg tobben is irjatok, tobb ember komplexebb megoldast adhat
;-) -
sanyixXx
senior tag
igen, az egy fényképezőgép fajta. van neki több féle gépe, de régebben nagyon divatas volt az a modellje, amelyik rögtön kiadta a fotót, amit csináltál vele. na az pont ugyanilyen keretes kép volt. ezek a "thumbnailek" (hogy PC legyek
) pont úgy néznek ki, mint a régi polaroid képek.
mod: hejjesírás...
-
Hujikolp
őstag
válasz
Winner_hun #3461 üzenetére
A flashGet képes volt hasonlót csinálni -> weblap intéző (F7)
-
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
Olyan DOM inspector van, ami az oldal vizsgálatánál ha rákattintok az oldalra akkor a faszerkezetet ott nyitja ki, amire kattintottam?
-
sanyixXx
senior tag
válasz
Winner_hun #3459 üzenetére
minden esetre köszi
viszont ha arra tudsz, amit mutattál, azt is szívesen fogadom
-
Szkeptikus
tag
válasz
Szkeptikus #3454 üzenetére
Virtualdubmod
Megtaláltam!
-
sanyixXx
senior tag
válasz
Winner_hun #3456 üzenetére
köll iwiw hozzá
-
sanyixXx
senior tag
hali
láttam egy helyen egy olyan montázst fotókból, hogy az arc a fotóiból ilyen polaroid kép szerű keretes kisebb képeket csinált és azok voltak random szétszórva a lapon. tehát egy nagy kép volt, rajta a polaroidokkal.
gondolom van erre szoftver, ami ezt pöccre megcsinálja. egy ilyennek a neve kéne nekem.
köszi
-
Szkeptikus
tag
Sziasztok,
Van egy avim amibe két hangsáv van integrálva. Az eredeti angol és egy magyar. A probléma az, hogy nem tudom kiszedni az angol hangsávot csak a magyart. (az megy virtualdubbal)
Ebben kérnék segítséget.
Előre is köszi!
-
mexel
veterán
Milyen programmal tudom megnézni a PCI-e sebességét? Tehát azt szeretném tudni, hogy tuningnál van-e pci lock, és nincs-e túlhúzva a videókártya. A rivatuner nem írja ki, a sandra sem, és az everest sem. Elvileg 100-nak kellene lenni, de semmi progit nem találok ami mutatná.
-
gabor128
aktív tag
válasz
gabor128 #3336 üzenetére
Üdv!
Olyan hang editáló progit keresek, amiben az 5.1 minden csatornáját lehet külön szerkeszteni.
ssolitude ajánlotta az audicaty progit. Megnéztem, jó kis progi, de nem tudja azt ami nekem kell. ssolitude bizonyára félreértette, amikor a Cool2000 progihoz hasonlót kerestem, mert ott 4 csatorna van, melyek külön editálhatók és az egész összemixelhető.
Audicaty:
Lehet benne nagyon sok csatornát létrehozni, de azt már nem lehet beállítani, hogy az 5.1-nek melyik csatornáján szóljon az adott hangfájl. Ebben a programban bal, jobb, vagy sztereót lehet összesen, meg a sztereo hangfájl két csatornáját lehet össze illetve szétszedni.
Nekem, mint említettem, olyan kell amiben több csatornára létre tudok hozni ill. beimportálni hangfájlokat (wav, mp3) és meg tudom mondani, hogy az 5.1 6db csatorája közül melyiken szólaltassa meg az adott csatornát. A végén ezt valahogy összemixelni és lejátszáskor az általam létrehozott fájlból különböző hangszórók szólalnának meg.Egyébként az audicaty jó program, nagyon sok effekttel, ingyenes és magyar nyelvű.
-
canniball
nagyúr
válasz
[pod]Diablo #3437 üzenetére
Nem tudom milyen az a swithcer, de ilyen ablak-pörgetős megoldást tud a Yod'm 3D nevű progi.
-
MaciG
addikt
Sziasztok!
NEm tud nekem valki mondani egy olyan progit ami felveszi a ventrillos beszélgetéseket?
-
Jarod1
veterán
Sziasztok, Melyik progival tudom megcsinálni hogy grafikusan mutassa melyik partícón mennyi hely van?????
-
törölt tag
válasz
[pod]Diablo #3435 üzenetére
windowsblinds oldalan a progik kozott van ilyen
most hirtelen nem jut eszembe a neve -
[pod]Diablo
őstag
Hali!
Lenne 1 olyan kerdesem hogy nemtud vki olyan programot mondani nekem,amivel a vistaban hasonlo ablak valtasi lehetosegetet tudok hasznalni xp-n?
Elore is koszonom! -
gyurman
tag
Srácok, kérdésem az, hogyan tudnám a számítógépem bekapcsolni úgy, hogy nem vagyok itthon?
Probálkoztam a Wake On Lan-nal, de dinamikus IP-m, van. S néha a dyn.hu frissíti az IP-met, de néha nem, illetve van amikor be tudom, és van olyan amikor már nem tudom kapcsolni.
Ti milyen megoldást tudtok? Akár bekapcsolásokért 30 Ft-ot is fizetnék. Gondoltam mobilra, de sim karim sincs másik, telóm az van.
Ötlet? -
gyurman
tag
válasz
Nikitaa7 #3429 üzenetére
Ajánlom neked a Safety.net tűzfalat, beállítható minden, igaz angol nyelvű, s nem biztos, hogy minden magyar oldaltól is fog tudni védeni.
Amit ajánlani merek, van a T-online Security programja. Nem tudom pontosan a nevét, de felhívod őket, segítenek. Én úgy tudom, abban van ilyen szolgáltatás. Igaz pénzért. Ennek a programnak van nem T-onlines változata. Az azt hiszem a Panda Secuity. Nézz körül. majd a többiek segítenek. -
Jarod1
veterán
Sziasztok, olyan progit keresek ami az asztalon mutatja hogy az egyes partíciók mennyire vannak tele, Valakinek Tipp?
-
Nikitaa7
tag
Sziasztok!
Olyan progit, progikat keresek, amikkel le lehet tiltani internetes tartalmakat, oldalakat.
Fontos lenne, köszi szépen! -
MaciG
addikt
Sziasztok
Olyan progit tud nekem valaki ajánlani ,amivel egyszerre többen is lehet webkamolni? (mint pl a skype ,vagy msn konferenciabeszélgetése csak közben lehet webkamolni is, mer skyp-ban nem lehet akkor ha konferencia van
)
Előre is köszönöm
-
Boolash
aktív tag
Sziasztok!
Olyan szoftvert keresnék, aminek segítségével, egy adatbázisból, web-en keresztül, online kimutatásokat tudnék készíteni.Olyanokat mint az Excel kimutatásai (pivot). Tehát fogok egy nagy halom adatot, leszűri, csoportosítja, sorokba, oszlopokba rendezi, táblázatosan megjeleníti. Nem lenne utolsó ha lehetne grafikont is csinálni belőle.
Hol, merre érdemes keresgélnem?Köszi!
-
DragonR+
aktív tag
Sziasztok!
Tudom senki sem kérte, de talán akad olyasvalaki a közeljövőben, akinek a segítségére lehet az SI Cataloguer. Ez egy lemezkatalogizáló program, a Whereisithez hasonlítanám.
Itt találjátok ezt a programot, meg még pár hasonló jóságot az SI-től.
Üdv: DragonR+ -
Prosector
addikt
Hali !
Lehet,h nem pont ide kéne írnom,de nem találtam jobbat.
A Nero 8 BackItUp-jának partíciómentő része ekvivalens a Norton Ghost,Acronis ,stb. progikkal ? Úgy értem,h a Nero ezek szerint 1 lemezzel meg tudja csinálni a partíció-visszaállítást...mert a NG-nak ,Acronis-nak ehhez 2 lemez kell, ha jól tom.
-
Amoonre
tag
Hali egy olyan chat program érdekelne ami a háttérképernyö lenne és folyamatosan fut meg minden. Van ilyen? Ha igen akkor megmondaná valaki nekem a program nevét. Előre is köszönöm.
-
gyurman
tag
válasz
hopimix #3406 üzenetére
Start menü/ futtatás:
cmd
és enter
az új ablakba:
CONVERT c: /FS:NTFS /V /NoSecurity
és enter
a c: az ahova menteni akarod a fájlokat.
Kérdez, akkor igent ell nyomni és várni, hogy had dolgozzom.
majd újra kicsomagolás próbálkozás, és végül elújságolni itt, hogy haladtál, és megköszönni. -
hopimix
tag
válasz
Winner_hun #3408 üzenetére
Köszi!
-
Winner_hun
félisten
válasz
hopimix #3406 üzenetére
Ha XP-d van, akkor csekk disz
-
Phoebe
tag
Ezúton küldöm a PSPAD nevű program alkotóinak, hogy inkább menjenek el dolgozni ahelyett, hogy a gépről elsőre eltávolíthatatlan programot fércelnek össze.
Ha ellenőrnek szegődnek, akkor olyan populációban találnak társra, ahol jó eséllyel tudnak majd érvényesülni, illetve felmutatni valamit, valami jelentéktelent. -
hopimix
tag
Sziasztok!
Van egy problémám. Egy kb. 6.5GB-os cucc van becsomagolva 100 mb-os darabokban. Mondom a Winrarnak hogy csomagolja ki, erre egy idő után azt írja, hogy a 4BG-nál nagyobb cuccokat csak a NTFS, vagy NFTS( nem emlékszem ) fájlrendszer támogatja. Meg azt is írta, hogy nincs elég hely a lemezen, pedig van. Ilyenkor mi a teendő? -
littleNorbi
aktív tag
válasz
Winner_hun #3404 üzenetére
THX, megvan.
-
Winner_hun
félisten
válasz
littleNorbi #3403 üzenetére
Attól függ milyen vdubot tettél fel:
sima vdub: nem tudom, nincs fent a gépemen
mpeg2-es vdub: audio és video menüben is van compression
vdubmod: Video / compression.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékfejlesztés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Le Mans Ultimate
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen videókártyát?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest