- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Szólánc.
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
79Zsolt
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon nagy szükségem lenne egy olyan programra, aminek segítségével zenei számokat tudok kedvem szerint alakítani. Depeche Mode-Sister of Night zongorakisérete kell nekem, és csak reménykedni tudok benne, hogy létezik olyan program amivel lehetővé válik, hogy csak a zongora hallatszodjon. Előre is köszönöm mindenkinek. -
Jarod1
veterán
válasz
attyspocak #3898 üzenetére
Xp alatt, kellene
-
attyspocak
aktív tag
XP vagy vista alatt? Vagy akármi más oprendszer?
Mert ugye ez nem emindegy. Vista alatt ott a slide bar, amire vnnak ilyne kiegészítők, pl. a Driveinfo nevú, ami támogaztja a több HDD kijelölést.
a driveinfó közvetlen letöltési helyét már nem tudom megadni, de az adatlapja szerint thomp123@gmail.com címmel rendelkező Kris Thompson nevű alak tette közzé. -
Jarod1
veterán
tudtok olyan progit ami pl: az asztalon mutatja particiókat
mennyire vannak tele.
-
PazsitZ
addikt
válasz
konzol1990 #3880 üzenetére
A legegyszerűbb megoldás szvsz egy linux boot cd. Ha nem játékra kell a gép...
-
Srácok! Ne adjatok már olyan tanácsot egy fiatalkorúnak, hogy törje fel a szülei által installált programot! Javaslom, hogy olvassátok el a fórum alapelveit, különben könnyen kitiltva találjátok magatokat a fórumról!
A szülei nem véletlenűl tiltották el a géptől...
-
Ch4os
aktív tag
válasz
konzol1990 #3888 üzenetére
VB.NET
-
Ch4os
aktív tag
válasz
konzol1990 #3886 üzenetére
Forráskódból mindent meg lehetne tudni, hogy működik, pl: hova menti a kódot, de ha hash-eli a jelszót, akkor nem lehet visszafejteni, vagy nagyon nehéz.
Egyszerűbb lenne, ha szereznél egy XP admin pass törő boot CD-t, azok közül valamelyik bruteforce módon a jelszót vissza tudja neked adni. Persze az sok idő, ami függ a jelszó bonyolultságától, géped teljesítményétől is. De hát van időd, még csak 18 leszel.
Ha meg be tudsz lépni adminként, akkor nyert ügyed van.Ja és nem ismerjük egymást! Előre is bocsánat, hogy ilyen fiatalon "megrontalak" és nem hagyom a szülői nevelés hatásait érvényesülni.
Amúgy pedig ha van egy nulla tudásúnál jobb router a házban, akkor avval is tudnának korlátozni a netelérésben. Remélem ezt tudják. -
konzol1990
csendes tag
válasz
attyspocak #3887 üzenetére
Napi 1 óra ... próbáltam már azt h ujrainditom a gépet de a számláló csak megy .. és meggy ... és megggy ...
-
konzol1990
csendes tag
Héj?! ez mien nyelven van mert C# amit én tanulok nem tuggya kezelni
-
attyspocak
aktív tag
válasz
konzol1990 #3886 üzenetére
Várj csak. Napi egy órát enged, vagy egyhuzamban egy órát?
-
Ch4os
aktív tag
válasz
konzol1990 #3884 üzenetére
Nem kell visszafejteni a kódot, azt kiadták.
Keresed meg benne a kiskapukat.De úgy látom, hogy marad a beszélsz a szülőkkel, vagy tényleg elkezdessz tanulni.
-
konzol1990
csendes tag
Azokkal már próbálkoztam :/ ...
Ez most amin vagyok másik gép innen tudok netezni de jáccani nem ...nem nevezném magam igazi kockának csak lusta vagyok tanulni és ez a bünti de próbálkozok meg minden de ez idő tájt is kéne egy kis kikapcsolódás
új hdd kilőve mer észrevennék és a maradék játék is elszáll igazából vissza kéne fejteni a kódot h észrevétlen maradjon ...
Focizok rendszeresen szal nincs gond a sportal nyáron foci télen kondi szal sport van de akkor is kéne gép :/ itt a jó kis gépem és nem tudok jáccani rajta
-
attyspocak
aktív tag
válasz
Az nem lehet, hogy igazuk van? Pl. a kockafejüek klubbjába jársz?
Én is tanulok, - bár munka mellett - és biza le kell mondani ilyenkor -most még vizsgaidőszak is van - a játékról. Csak e-mail, pár fórum átnézése marad, ami meg bele fér az egy órába.
De tényleg és a sport? -
Ch4os
aktív tag
válasz
Nem is rossz kis progi.
Próbálkozz, hátha nem változtattak jelszót:
Important!
Temporary password is: pass
Show main window: Hold down keys P L G
Show timer window: Hold down keys P L VHa nincs admin jogod, akkor meg törd meg a local admin pass-t, és lesz.
-
Ch4os
aktív tag
válasz
Akkor szerintem teljesen jól be van állítva a gép.
Megoldások lehetnek:
- Ha van jogod akkor lődd ki azt a process-t ami ezt csinálja./Szedd le a progit. (gondolom nincs)
- Előbb említett másik vinyó vétele, majd arról boot? Esetleg CD/DVD-ről, memóriakártyáról, pendrive-ról boot-olás.és végül a legetikusabb:
- beszélj a szüleiddel. -
attyspocak
aktív tag
válasz
konzol1990 #3875 üzenetére
Gratulálok a szüleidnek a nevelési sikereik és módszereikhez, és persze azért kiváncsi lennék, mi elől tiltottak el.
A keyloggert én nem javaslom, mert egyrészt etikátlan, másrészt veszélyes játék mások tevékenységét tudtuk nélkül megfigyelni és adataikat így megszerezni. Értem ez alatt, hogy hozzá lehet férni egyéb jelszavakhoz is. Aztán meg jönnek a visszaélési lehetőségek csábításai..... -
sekli
addikt
válasz
vagy beszeld meg veluk..., elvegre iden mar 18 leszel....
-
piqla
őstag
válasz
Te meg telepits fel egy keyloggert, es gondoskodj arrol, hogy a szuleid eszrevegyek, hogy valamilyen gyanusnak kinezo oldalt olvasgatsz (mondjuk ha belepnek a szobaba, gyorsan zard be az ablakot, vagy pedig ha szembol latnak, akkor egy sotet kepernyore tapadj, amikor benyitnak, gyorsan nyiss egy uj ablakot ami ugye hofeher es csak azt latjak, hogy nem azt olvasod, mint elobb) --> a kivancsisag miatt ugyis megnezik, hogy melyik oldalakat latogattad meg.
Ha pedig a mappakba szeretnel betekintest nyerni (ez a program ugye olyat is tud) hat... Lehet, hogy nem veletlen titkosak.
Szoval en mindenkepp keyloggerrel kezdenek. Vagy venek parezer forintert egy vinyot, es azon csak a te cuccaid lennenek. -
konzol1990
csendes tag
Hali lenne olyan problémám hogy nem tudom hogyan feltörni a szüleim által a gépre rakott korlátozót neve: Parental Lock Guard ... kerestem már mindenhol de sehol nem bukkantam rá a gyógyszerére :/ kéne egy kis help hogyan tudom észrevétlenül hatástalanitani :/
-
-
kutga
félisten
Sziasztok!
Olyan programot keresek, amivel több doc vagy pdf fájlt tudok kinyomtatni batch rendszerben, teszem azt van vagy 20 doksim, beadagolom neki mindet, majd ő szép sorban kinyomtatja őket, ezzel elkerülve azt, hogy esetleg pár kimarad. Találtam egy Batch+print nevezetűt, de egyrészt az fizetős, másrészt a hálózati nyomtatót bár felismerte, de a doksikat csak nem akarta elküldeni neki...
(word doksikról van szó)
A segítséget előre is köszönöm!
-
Hali!
Keresek Blue ray lejátszó progit.
Feltört progi szóba sem jöhet, de a 30, 15, stb. napos korlát nem gáz, mert csak próbára kell.Köszi!
-
jasszer
őstag
Tudtok olyan progit, ami a mutatja a hálózat forgalmát, korlátozható vele a sebesség (mint a netlimiternél pl), ingyenes és telepítést nem igényel (portable)?
-
spiercell
aktív tag
Milyen program, az ami felvesz a gépről mikrofon nélkül, mert ez a hangrögzítő nem vesz fel, nekem soha nem is működött! Valaki tudja esetleg?
-
Tomitosz
aktív tag
válasz
attyspocak #3846 üzenetére
Bocsi...lehet tényleg félrevezető voltam...van egy AVI formátumú filmem amit szeretnék DVD-re kikódolni...csak az a baj hogy van hozzá SRT formátumban felirat is....azt meg ugyebár a nero nem teszi hozzá
Ezért kéne valami progi ami ezt össze tudja hozni.
A 64bitnél meg nem a kezelő progira gondolok...az elmenne rajta...hanem a rendszerhez illesztő progi hiányzik...az eszköz kezelőben nem ismeri fel és drivert sem talál hozzá...a 32biteset meg nem fogadja el
-
sziasztok!
tudtok olyan média lejátszót, ami az iso dvd-t egyből lejátsza, nem kell előbb bemountolni?
thx -
Ch4os
aktív tag
-
attyspocak
aktív tag
válasz
Tomitosz #3845 üzenetére
Az első kérdésre: A 64bites rendszeren a 32bites programok többnyire elfutkorásznak, így a driver is feltehetően.
A másodikat nem egésszen értem. A DVD-re íráskor az író programot mit érdekli a fájl formátuma? Alapesetben a DVD feliratai nem SRT-k, Beágyazott feliratok vannak benne.
-
Tomitosz
aktív tag
Szióka
2 kérdésem lenne. Az egyik az hogy van egy mercury tv card 7130-om...és 64bites vistahoz nem találtam illesztő programot..nem ismeri fel. Csak 32bites illesztőm van hozzá
A másik dolog az lenne hogy szeretnék DVD-re írni feliratos filmet...de nem találok egy olyan progit sem ahol SRT feliratot elfogadna...vagy mindig a film hang formátumával kötekszik...van valami jó progitok?
Előre is köszi -
törölt tag
Sziasztok!
Egy olyan programot keresek, amivel egyszerűen lehet ellenőrizni és módosítani a fájltársításokat, kategóriákra bontva, pl.: audió fájl kategória: mp3 - winamp, wma - winamp
vagy épp videó: wmv - wmp11, avi -wmp11, stb.. Windowsban ugyan van fájltársítás menü, de azt rühellem. (Nem a jobb klikkes „Társítás...”-ra gondolok ez egyszerű de, nincs kedvem mindenre jobb klikk, társítás…-t nyomni. Amit rühellek az a: Sajátgép - Eszközök - Mappa beállításai - Fájltípusok menü mert, itt minden ömlesztve van, és utálom, túlbonyolít számomra mindent) És a program csak freeware lehet, ill. ha lehet akkor ne kelljen installni (bár az se baj ha installni kell)Előre is köszi!
-
canniball
nagyúr
Én a CyberLink PowerDVD-t használom (asszem a 6. verziót). Nekem bejött. Csak sajna nem ingyenes, de azért kipróbálható.
-
Jazz
veterán
Remek. Tényleg! Köszi!
Ez a Win Media Player Classic iszonyat jó lett. Nagyon tetszik.1.Keresem a legjobb videó vágó digitalizáló minden progit (Pinnacle Studio iszonyat gép terheló, valami Sony Vegas, vagy nem is tudom milyet ajánlottak egyszer ami nagyon profi és kevés erőforrás zabáló)
1a.Mellé milyen encodert ajánlanátok? Jelneleg DivX 6.1Pro van.2.És keresem a legjobb audio vágó szerkesztő felvevő...progit. Mint egy Nero Wave editor, persze az nagyon gagyi. Tudjon effektezést keverést...mindent. Több audio csatornát kezeleni egyidejűleg (már ennek a nevére sem emlékszem, de valami nagyon profit ajánlottak). No és akár 192.000 mintavételezési frekit, 32 bit-en....(elvileg Nero is tudja de nem engedélyezi valamiért).
2a.És Végül a fenithez keresek mp3 encodert. Faunhofer Layer III nagyon jó, de az pl. csak 44Khz mintavételezési frekit+16bit+stereo tud csak.1000 thx
-
Ch4os
aktív tag
Mit ajánlatok DVD filmek megtekintéséhez?
BSPlayer-em valahogy nem akarja szeretni. Win media player meg nem a kedvencem.De ha van ötlet, hogy a BSPlayer is elindítsa, akkor azt is szívesen veszem. (VOB kiterjesztésű "adat file-okat" elindítja.)
-
gsc73
aktív tag
Sziasztok!
Egy egy egyszerű kérdésem van: szótárt keresek, kívánalmak:
- kicsi legyen, pár 10 Mb max.
- ne kelljen installálni, csak másolni, és önállóan fusson a gépen bármelyik könyvtárban. (nem férek hozzá a Windows, Program Files könyvtárhoz, és a "C" meghajtó nem is látható a célgépen, "D" helyi van.)
- XP-n is menjenVan ilyen?
g.
-
vivera
csendes tag
válasz
Star/[GM]Ray #3834 üzenetére
Hali
Én ezt használom:My Screen Recorder [link] -
canniball
nagyúr
válasz
Star/[GM]Ray #3834 üzenetére
-
Star/[GM]Ray
csendes tag
Hali !
Én olyan programot keresnék amivel fel tudom venni a windowsban történő eseményeket videóra ! pl: mint a Fraps al a jatékoknál> csak a windosba kellene!!
-
vivera
csendes tag
hali
Server 2003 -ra kellene egy progi amivel a userek internetsebességét és adatforgalmát tudnám figyelni.10 user használná a szervert én mint rendszergazda szeretném tudni fiókonként ki mennyit használ a netből sebesség /adatforgalom.Pillanatnyi érték és naplózás is kellene.Du méter-t használok de mivel ő a hálókarit figyeli így minden fiókban ugyanazt mutatja.
Segítséget előre köszönöm -
Jazz
veterán
Hali!
Olyan mp3-lejátszó progit keresek ami valós időben hangnormalizál (mint Mplayer Fronted), csak rendes Winamp-szerű zenelejátszó legyen. Ha lehet nagyobb tudással (randomizálás "visszatevés nélküli" variáción alapuljon amíg a kör végére nem ér (mint az ötös lottó ha 90-szer húznánk). Winamp sajnos olyan hogy mindig a teljes listából sorsol...
-
Sátán44
addikt
Mondjatok már nekem egy jó partícionáló programot vista alá!
A beépítetten kívül!
-
Gerisan
tag
a vistában van olyan hogy az asztalon mutatja a vinyóimat és hogy azokon mennyi hely van még.Nincs esetleg ilyen kiegészítő vagy egy kis program xp-re is?én már találtam egyet de az sok memóriát evett és leszedtem.
-
alitak
senior tag
Csao!
Kéne nekem egy progi erre:
Van egy mappa, benne 150-200 mp3 szám, melyek eltérhetnek kül. beállításaikban (bitráta, ...). Olyan progi kéne, amelyiknek megadom EGYSZER ezeket a beállításokat, majd mindet egy olyan mp3-ra konvertálja. Ismer vki ilyet? -
Pukkancs
aktív tag
Amit mailben kaptam, azt nem sikerült kiszednem belőle, mindig hibát írt ki, pedig megpróbáltam cselesen is
Más progi után meg már nemigazán kutattam már, mert inkább mentem aludni de még mindig itt van 6-7 videó, amit nem játszik le a telefonom, de most megpróbálom, hogy az egyik program, ami mindig hibát ír ki nekem azoknál a videóknál, mp4-be konvertálásnál is hibát ír-e ki. Ha nem, akkor meg remélem, hogy azt lejátssza a telóm
-
ruan
tag
Végre kész a filmem, azt hittem túl vagyok a nehezén, tévedtem.
Szenvedek a dvd-menü készítésével,
próbáltam a Nero-val majdnem sikerüt amit szerettem volna, próbáltam a Ulead dvd Movie Factory-t is.
Olyan progit szeretnék amivel pár nap alatt, olyan menüt készíthetek amit elképzeltem...pl. lehessen változtatni a fejezetek méretét, számát 1 oldalon
Nem bonyolult progit keresek csak amivel a menü legtöbb elemét személyre szabhatom.
Remélem van ilyenA film címe 10 betű, és a film pont 10 fejezetből áll, arra gondoltam hogy nagy meretű betűkkel kiírom a film címét, és a betűkön belül menne a fejezet rövid videója, ez megvalósítható valamelyik progival?
-
PHM
addikt
válasz
Pukkancs #3806 üzenetére
DVD filmeket konvertáltam vele, illetve netes vicces videókat.
Nem emlékszem, hogy különösebb gond lett volna a hanggal, azon felül, hogy asszem monoba konvertálta.
Van még egy progi: ImTOO MPEG Encoder
Ezt szoktam gyakrabban használni, mert rengeteg formátumot ismer, de sajna a kezelése nem olyan egyszerű, ráadásul 3GP-nél nem voltam megelégedve a videó minőségével.
Esetleg megér egy próbát, mert sok dolgot lehet benne manuálisan beállítani.
A telód nem tud MP4-et?
Mert ha igen, érdemesebb abba konvertálni. -
Pukkancs
aktív tag
-
Pukkancs
aktív tag
Hy nekem kellene egy olyan program, ami a videófájlokat konvertál 3gp-be, mert a telegfonom azt játsza le csak (n73) Olyan progi kéne, ami magyar felületű és nagyon egyszerű használni.
Mod:ja és légyszi ne jöjjetek azzal, hogy a google a barátom, mert már megpróbáltam azt, de nem találtam használhatót, és mégegyszer mondom, hogy nagyon egyszerü, nagyon könnyen használható magyar nyelvű progi kell
Köszi
Mod2:ja és legyen ingyenes
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- Apple iPhone SE 2020, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S24 FE Blue Stílusos erő, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest