Hirdetés
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Milyen program amivel egyszerűen tudok egy fajta "Szótárat" létrehozni idegen nyelv tanulásomhoz?
Angol [kiejtés] magyar jelentés.Lehetőleg, PC-n és Androidon/WP-n is fusson az alkalmazás, és legyen köztük szinkron.
Tudom, hogy ott vagy a skydrive (excel) / Gdocs (excel), de valami egyszerűbbre gondolnék. Evernote-nak a funkcióit ennyire nem ismerem, hogy jó lenne-e nekem... Bár az mintha valami Ipad-es tanulási izét támogatna.
Ja igen, lehetőleg ingyenes lehetőség érdekelne

-
Lacces
őstag
Sziasztok!
Van egy konfig öcsémnek koliba:
384mb, 1,3Ghz proci...
És az lenne a kérdésem, hogy az alábbi feladatokra melyik programot tudnátok ajánlani, ami ezen a gépen is elfut (Windows XP 32bit).
Linux disztrók nem játszanak driver gondok miatt, ezért kell win-es alkalmazás
webböngésző, zenelejátszó, videó lejátszó.
Webböngésző esetében teljesen jó, egy olyan progi, ami például a chrome, vagy mozilla motorját használja, de mégis beéri kevsebb teljesítménnyel (böngésző pluginok nem nagyon kellenek, de ha felugró ablak blokkoló van hozzá az plusz pont)
A válaszokat előre köszönöm

-
Lacces
őstag
Sziasztok!
Már nem tudom hanyadik progit próbálom meg böngésző bővítményt...
Van egy adott honlap és annak az oldalát szeretném pdf formátumban menteni, úgyahogy van... Na most erre a legtöbb progi nem képes, vagy elbarmolja a pdf-t vagy semmi stílus nincs, vagy már nem is tudom. Jah igen, olyan apró betűvel konvertálja, hogy papíron alig látszik valami belőle.
Valaki tud nekem ajánlani egy free-t? Online, linuxra, bármi jöhet.
-
Lacces
őstag
Bocs, hogy ideírom, nemtudom hova kellene.
Az Eraseus partition progi mennyire megbízható ha az egyik (adattal teli) partíciómról akarom leszedni néhány gigát?
Hozzáfűzni már tudtam, de levenni még sosem próbáltam.
-
Lacces
őstag
válasz
olivera88
üzenetére
xnview shell kiegészítés
Ezt próbáltad? (lehet ez a kiegészítő már alap, akkor bocs)
Már más dobott rá jobb progit. -
Lacces
őstag
Sziasztok!
Van olyan program, amivel egyszerűen, gyorsan lehet "folyamat" diagramot készíteni? És szép eredményt ad?

Tudom Paint, meg PPT. De az olyan snassz.
Kellenek vonalak (rajta magyarázat), Téglalap, kör, amelyekt elnevezek rövid magyarázat és kész.
Csak valami ingyenes, netes (nemtom angolul ezeket hogy hívják, meg magyarul sem nagyon) és aránylag elfogadható, szép eredményt ad vissza.

-
Lacces
őstag
Sziasztok!
Tudtok valami jó faxoló programot ajánlani?
(Ami egy kép fájlt küld el egy magyarországi fax számra)
-
Lacces
őstag
Sziasztok!
Van olyan progi amivel a hálókábelen keresztül a UPC médiaboxból tudom kinyerni a filmeket? (felvett anyagot) vagy netezni az ethernet kapcsolaton keresztül?

-
Lacces
őstag
Sziasztok!
Keresek particíó kezelő programot (ingyeneset).
Van egy particíó adatokkal tele ( túl sok giga, nem tudom megmozgatni őket máshova most hirtelen). Illetve egy üres partíció. Ezt az üres partíciót szeretném hozzáadni az adatokkal teli részhez, úgy hogy a rajta lévő adatoknak ne legyen semmi baja.
Van ilyen program? Megoldható?

-
Lacces
őstag
válasz
Wolfskin
üzenetére
Hátha lenne olyan jó igazi magyar könyv, ami tényleg nem hibás :-D most szereztem be az egyiket, ami amazon magas pontszámot kapott... de már az egyik php oldal fejlesztését azt tőből kihagyták. Jahm és ha végig olvasom az 500 oldalt, akkor a végére egy alap webáruházat lehetne kapni..., ha előtte nem tanultam volna webfejlesztést itt verném a fejem a falba... hogy én vagyok a hülye? :-D
Amúgy már én is gondolkoztam egy Ubuntu Live cd-n...de holnap azt az ízét megnézem amit javasoltál, már megyek aludni, mert káosz a fejemben.
Jó éjszakát!
-
-
Lacces
őstag
Sziasztok egy progit, ami képes minden fajta kérdés nélkül törölni egy fájlt, még ha azt nem is tudja megnyitni!
Delete-t nyomok a fájlra, ez a hiba üzenet érkezik nekem: "The file name you specified is not valid or too long. Specify a different file name."
Átnevezésre is ugyanezt a hibát dobja, szal nekem kéne egy progi, ami gondolkodás nélkül legyilkolja kicsikét XD.Valaki tud ajánlani egyet?

Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Path of Exile (ARPG)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- E-book olvasók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- MILC felhasználók szakmai topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

és kevesebbet lesz net előtt.
, ez itt a gond sajnos...