- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Egy olyan ingyenes programot keresek amivel egy mappában tudok szűrni fájlnév alapján.
Ilyen fájlok vannak a mappában:
gyarto_termek_termekszam.jpg
gyarto_termek_termekszam_90x90.jpg
gyarto_termek_termekszam_200x200.jpg
gyarto_termek_termekszam_520x360.jpgÉs ebből csak az elsőre lenne szükségem, a többit törölném. Tudtok valami hasonlót?
-
Sziasztok!
Olyan szoftvert keresek amivel tömegesen tudok fájlokat törölni úgy, hogy megadok egy kivételt, miszerint ne törölje azokat a fájlokat amibe szerepel a "600x800"?
-
válasz
Sk8erPeter #34685 üzenetére
Na ilyet kerestem mint a Clipboard Manager...Ctrl+V-nél feldob még egy ablakot pluszba
-
válasz
Sk8erPeter #34682 üzenetére
Igaz, de ezt most komoly problémának éreztem...talán az lenne a legjobb ha lenne egy olyan firefox kiegészítő ami folyamatosan mutatja, hogy mi van a vágólapon.
-
válasz
maestro87 #34679 üzenetére
Igen, itt csak épp kiemeltem a jelszót, de kár volt, hisz teljesen mind1 mit küldök el ha nem tartozik másra.
Jelen esetben egy egy több soros üzenet volt ami tartalmazta egy jelszavam is, itt is segített volna a Keepass?Kernel: Autohotkey-jel meg lehet azt csinálni, hogy a ctrl+v kombináció után legyen egy 5 mp-es delay?
-
Sziasztok!
Egy olyan programot keresek ami figyelmeztet akkor amikor beillesztem valahová a vágólap tartalmát.
Sűrűn előfordul, hogy ctrl + v és máris enterezek. Ezzel épp most közöltem egy ismeretlennel egy jelszót. -
Sziasztok!
Egy táborba szeretnénk az étkeztetést automatizálni és azt találtuk ki, hogy mindenki kap egy karszalagot egy vonalkóddal amit feltölthet bizonyos mennyiségű pénzzel. Étkeztetésnél pedig ezt a vonalkódot leccsippantva vonódik a pénz az accountjáról. Ehhez keresek valamilyen hardvert és szoftvert.
Más megoldás is érdekel ha valaki nagyon kreatív vagy már csinált hasonlót
-
Üdv!
Azt hiszem, hogy ide fér el leginkább.
Olyan Online Virtuális gépet keresek melyet böngészőn keresztül bárhonnan elérek. Windows rendszer lenne a legjobb. Az nem baj ha havidíjas, csak ki lehessen próbálni legalább 10-15 napig.
Tudtok ilyen szolgáltatót?
-
Üdv mindenki.
Van egy nagy adatbázisom excelbe, (kérdés, 4 válasz és a megoldás)
Ezt szeretném feltölteni phpmyadminban létrehozott táblázatomba.
Létezik erre automatizált megoldás, mert nem szeretném egyesével -
Üdv mindenki!
Egy olyan programot keresek amely a beszkennelt kottát át tudná alakítani úgy mint az abby szövegfelismerő a szöveget.
A Sibelius tudja ezt a funkciót, de van egy kottám ami nem megy neki, ezért kellene valami más alternatíva.Előre is köszönöm.
-
válasz
Winner_hun #20357 üzenetére
Értettem én is a poént, csak nem tetszett
-
válasz
Winner_hun #20352 üzenetére
-
Milyen program ami hangot át tud alakítani szöveggé? Magyar hangról lenne szó
-
válasz
Tommy7 #20080 üzenetére
Ha publikus video akkor akár itt is szerkesztheted online.
Itt van még pár online.
De nem szeretnéd online intézni akkor az ingyenesek közül: Microsoft Movie Maker, VirtualDub -
Üdv mindenki!
Egy olyan programra lenne szükségem amellyel fel tudom venni az egér mozgását és azt akár végtelenítve le tudom játszani. Fájlok mentése lenne az akció céljaElőre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest