- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
#47053824 #17398 üzenetére
Clonezilla Elvileg - merthogy nem próbáltam - olyan ISO-t készít, amit kiírhatsz lemezre, bebootolsz róla, és visszaállít mindent.
-
törölt tag
Melyik program az, amelyikkel mondjuk egy uj oprendszert, driverekkel meg aprobb programokkal feltelepitve le tudnek menteni, es egy legkozelebbi ujratelepitesnel nem kellene eljatszani ezt a mokat, hanem par perc alatt feltennem a sajat driverekkel megspekelt win-t?
Xp es win7 lenne az oprendszer. -
fatal`
titán
válasz
Psychonaut #17396 üzenetére
Köszi
-
Psychonaut
veterán
Megint Ashampoo promocio, ezuttal a kovetkezo programokat tolthetjuk le ingyen:
Ashampoo® Anti-Malware
Ashampoo® Slideshow Studio Elements
Ashampoo® HDD-Control
Ashampoo® Internet Accelerator 3
Ashampoo® MyAutoplay Menu -
danih
veterán
Egyszerű Windows-os könnyed proxy szervert keresek, amely képes tömöríteni a továbbított adatot (legalább: képek, html). Lehetőleg open-source, de ha nincs, fizetős is jó volna.
-
Atlantis
veterán
válasz
Psychonaut #17393 üzenetére
Megnézem, kösz.
-
Atlantis
veterán
Hello!
Keresek szoftvert, amivel újratelepítés nélkül, biztonságosan át tudok méretezni egy rendszerpartíciót, amin Win 7 64 bit ügyködik.
-
-
Jazz
veterán
válasz
#65675776 #17356 üzenetére
Valóban, nekem sem olvassa, bár az enyém egy régebbi verzió.
Talán a legújabb verzió már támogatja (teljes értékűen). Elvileg a hivatalos oldalon szerepel a Raw, mint támogatott, olvasható formátum. Supported file formats in IrfanView
Igaz Plug-in kell hozzá, de az letölthető az oldalról. -
pitman
őstag
válasz
Psychonaut #17325 üzenetére
Nem tud valaki véletlenül olyan gadget-ről, ami hasonló formában ki tudná jelezni a merevlemezek hőmérsékletét (ingyenes változat lenne a legjobb)?
-
cigam
titán
A Paragon's premium BACKUP 3 napig ingyene elérhető, feltéve ha lájkolod öket.
Az akció április 19-22 között él. -
-
MasOyama
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #17368 üzenetére
Köszi. Már nagyon sokat néztem, csak nem tudom eldönteni melyik legyen. Van vagy 50 féle. És ha már kiadok 50-100 ezer forintot, nem szeretnék mellé nyúlni.
-
Dyno
veterán
-
DeusHun
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #17365 üzenetére
Kipróbálom, köszi!
-
Dyno
veterán
Sziasztok.
Szükségem lenne egy olyan programra, ami MKV fájlból a DTS hangsávot AC3-ra tudja konvertálni.Eddig valami popcorn programmal szorakoztam, de nem sikerült, valami egyszerűbb kéne, sajnos a TV dekódere nem tudja a DTS-t, ezért kell konvertálnom.
Köszönöm előre is.
-
cascada
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #17369 üzenetére
Rendben. Köszönöm!
Chipset driverre gondoltam. Tehát ami külön lett CD-ről felrakva azt kellene eltávolitani teljesen, meghagyva az eredeti XP-s drivereket. -
válasz
cascada #17367 üzenetére
Driver Sweeper
Alaplapi drivereket meg a hagyományos módon, bár nem tudom konkrétan mire is gondolsz... -
válasz
MasOyama #17366 üzenetére
Amit ismerek és biztosan tudja , azokat a szolgáltatásokat, amikről írtál, az ez: Kerszám Silver
Természetesen nem ingyenes... -
cascada
senior tag
Sziasztok!
Melyik a legmegbízhatóbb Video Driver eltávolító progi?
(freeware, shareware mindegy)
Notebookról kellene eltávolítani teljsen az ATI-s VGA drivert és alaplapi drivereket. (WinXP)Köszi!
-
MasOyama
őstag
Sziasztok! Készletnyilvántartó programot keresek ami tud számlázni is.
Mivel számítógépes alkatrészekhez kellene, így kéne, hogy legyen vonalkód olvasó része is, és SN(Serial Number) része is, hogy el tudjam különíteni az azonos termékeket is egymástól.
Ha esetleg tudja valaki, hogy a nagyobb boltok milyen programot használnak az is jó lenne.
Ipon, aqua, iway, magicom, stb...Köszönöm.
-
válasz
DeusHun #17364 üzenetére
Ezt próbáltad már?
Esetleg ezt?(Sajnos azt nem tudom, hogy a mobilodat kezelik-e, de egy próbát talán megér)
-
DeusHun
őstag
Sziasztok!
Egy olyan programot keresek amivel Samsung D900i telefonról le lehet menteni a telefonszámokat esetleg sms-eket. Tönkrement a kijelzője, nem látni rajta semmit és most nem tudok senkit hívni.
Tud valaki egy ilyen programról?
Válaszokat előre is köszönöm! -
cellpeti
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #17362 üzenetére
köszi szépen
-
válasz
cellpeti #17361 üzenetére
Total Commander/Unreal Commander/Speed Commander
GSplit
File Splitter -
cellpeti
nagyúr
esetleg tud valaki adni ötletet, hogy 6-11GB-os ISO-k darabolására?
-
válasz
MasterMind #17358 üzenetére
Itt tedd fel a kérdést: Windows 7
-
MasterMind
tag
Sziasztok!
Nem tudom megtaláltam-e a megfelelő topikot, remélem.
Olyan problémám volna, hogy windows 7 64bit startup-nál mindig elindítja a Könyvtárak ablakot. Átböngésztem az összes rendszerindítással kapcsolatos folyamatot, de semmi.
Köszi -
válasz
Viperator #17345 üzenetére
Ha kamerák képeiből szeretnéd JPG-ként kinyerni az adatot, akkor próbáld meg ezt: RAW Extractor
-
-
mattew
tag
Sziasztok!
Milyen programmal lehet az Incredi Mail leveleit átrakni outlookba (csak importálást találtam az incredi mailben, az outlookban még azt sem). Kell erre valami külön progi? vagy megoldható valamelyik levelezőprogrammal magával? Előre is köszönöm
-
törölt tag
Sziasztok!
Légyszíves mondjatok egy normális backup programot, ami képes neten keresztül menteni távoli gépre ssh-n keresztül, és bírja kezelni a publikus RSA kulcsokat. Köszönöm! -
BullZeye
veterán
Kmplayer jó skinnel jó beállíttással így néz ki a lejátszó:
Nem sötétíti el a többi részt, és 1-2-3-4 nyomásával fél-100%-150%-200%os méretre lehet növelni. 80%ban így szoktam sorikat nézni, jobb alsó sarokban 150%os méretben. Maradék részén meg dolgozok monitoron.
És nem jön fel a player rész, ha csak fölé viszed az egeret, kivéve, ha az alsó 40 pixelnyi részre tévedsz (túlképp oda, ahol van a navigation bar van) mert akkor automatikusan megjelenik. így:
-
Sziasztok!
Adott egy Raw Therapee képszerkesztő/konvertáló program. Hogyan lehet konvertálni sok képet RAW-ről JPG-re? (hogy ne kelljen egyenként konvertálni!)
Előre is köszönöm a választ!
Üdv!
-
-
brd
nagyúr
válasz
fatal` #17342 üzenetére
Sok filmben/sorozatban van olyan, amikor elég fél fél szemmel figyelni (vagy csak hallgatni), vagy pl. TV-kártya képét sem folyamatosan bámulja az ember (van mondjuk reklám, de jórészt a túlhangosított volta miatt azt nem akarja élvezni), ilyenkor pont elfér(ne) a sarokban, keret nélkül. Vagy nem nyújt (vagy nem is az a lényege, pl. beszélgetős műsor) akkora élményt látványban a film, hogy feltétlen teljes képernyőn kellene nézni.
Ja és persze így mást is lehet csinálni közben. -
fatal`
titán
"hunfatal: Felírhatsz másodiknak. Semmi szükség az ablakkeretre videolejátszásnál, csak a helyet foglalja."
Ezt én értem de ki néz ablakban filmet és minek? Ha mást akarok csinálni leállítom, mert akkor nem a filmre figyelek, ha meg nem akarok mást csinálni akkor alt+enter, teljes képernyő és kész, nincs ablakkeret.
Ez a divx playeres módszer sem jobb semmivel mivel a képernyő többi részét sötétíti el, aminek semmi értelme nincs.
-
brd
nagyúr
Akkor megoldódott a gondod? Mert ismerek egy lejátszót, ami alapból képes erre, csak nagyon régi, emiatt néhány, ma már elvárt funkció hiányzik belőle, és ha használni akarod, ezekkel együtt kell élned. (Pl. nincsenek a mai formátumokhoz codec-jei, így csak azt tudod lejátszani, amihez van telepített codec).
hunfatal: Felírhatsz másodiknak. Semmi szükség az ablakkeretre videolejátszásnál, csak a helyet foglalja.
-
fatal`
titán
Ablakban való lejátszásnál nem tudod eltűntetni a keretet. Ha csak nem írsz egy saját lejátszót és az ablak borderét nonera teszed, de nem tudok lejátszóról amiben ez beállítható lenne, pedig kb 2 perc lenne a fejlesztők részéről. Mondjuk rajtad kívül még senkit nem hallottam, aki ezt szeretné.
-
Jazz
veterán
De, ezt teszi, csak teljes képernyős módban.
Itt ablakban való lejátszásra lenne szükség.
hunfatal: Nem a pan-scan emulációról van szó, azzal semmi baj, hanem magáról a windows ablak keretéről.
brd: A 3 pixel már egy fokkal jobb, de az lenne az igazi, ha csak a tiszta nyers film maradna, ablak keret és minden nélkül.
ollie: Szóval azt mondod, hogy a divx-el ablakban lejátsza, eltűnik a windows-os ablak keret, és csak a tiszta nyers film marad? akkor ezt kipróbálom.
Köszi mindenkinek a segítséget.
-
megint én
őstag
Igen, létezik, MSI - PREDATOR a neve, csak MSI karihoz adják, és *.mpg, vagy *.avi -t rögzít.
-
megint én
őstag
Értem, de valahol hallottam ilyenről. Nem biztos, hogy épp Xvid, de valami kevés lemezterületet foglaló cuccban jön a végeredmény. 100%. hogy van ilyen, és kisebb az erőforrásigénye, mint a frapsé, csak nem tudom a nevét. Állítólag az X-fire is tud ilyet, de nem akarom felrakni, mert utálom. Hallottam még, hogy az MSI karikhoz is adnak ilyen szoftvert.
-
McKane
senior tag
Nem tudtok egy olyan könnyen kezelhető, jó programot amivel olyan videót tudok szerkeszteni, amit végül feltennék youtube-ra... pl : van egy kép az alá egy zene, és ebből video legyen.
-
válasz
Psychonaut #17325 üzenetére
Köszi!
Sajnos nem ismeri a legújabb GPU-kat.
(#17326) megint én: ha egy kicsit belegondolsz, te is rájöhetnél, hogy ilyen nincs, ugyanis a videokódolás az egyik legtöbb erőforrást igénylő művelet. A FRAPS azért képes videót készíteni játék közben, mert alig (vagy egyáltalán nem) tömöríti a videót, aminek az erőforrásigénye minimális.
-
megint én
őstag
Hali!
Melyik progival lehet in game jó vidiket felvenni?
Nem a frapsra gondolok, mert az konvertálatlan vidit csinál és több gigabyte!
Olyan kéne ami rögtön x-videt, vagy valami konvertált dolgot vesz. -
Psychonaut
veterán
-
scope2007
addikt
hali!
tudnátok ajánlani egy ingyenes pdf olvasó progit?
-
medium84
aktív tag
Érthetőbben, hány mA-t vesz fel az USB portról.
-
medium84
aktív tag
Hali!
Olyan programot keresek, amivel le tudnám mérni, hogy mennyit fogyaszt a Huawei K3765 3G modem.
-
Direct Link (nem kell hozzá serial sem): [link]
-
Ravenlol
csendes tag
-
Ravenlol
csendes tag
Sziasztok! Valaki megtudná mondani honnan tudom letölteni a : pirates buster for e-book/application decoding toolt? Mindenhol kerestem, sok helyen feltettem ezt a kérdést, senki se tudta/válaszolt. 1 japán ( vagy kínai? ) oldalt sikerült csak találnom, de most azon had ne igazodjak ki... nagyon szépen megköszönném
-
Gera99
csendes tag
-
Semmilyen oprendszert nem használunk napi szinten rendszergazdaként, a rendszergazdai fiókot karbantartásra és telepítésre használjuk. Mindennapi használatban sima felhasználói (vagy kiemelt felhasználó) fiókot használunk.
Ha nem így tennénk, akkor semmi értelme nem lenne a jogosultságoknak, és jelentős veszélynek tennénk ki a gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest