Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kompletten szeretnék letölteni egy weboldalt. Olyan program kéne, ami követi a linkeket is az oldalon belül. A végeredmény több .html file, amik működnek offline úgy, hogy be is járhatom teljes egészében az oldalt.
Köszi. -
tknof1871
őstag
Üdv!
Lehet azzal pénzt keresni, hogy a folding@home-hoz hasonlóan a gépem számítási képességét neten keresztül megosztom mással, egy szervezettel, hogy saját belátásuk szerint használják?
-
AtHoS
nagyúr
Azt hiszem megtaláltam a megfelelő programot: Belvedere
Ebben szépen lehet szűrni kiterjesztésre, méretre, dátumra, stb...
Aki saját szűrési beállításokkal keres törölgetős, mozgatós, átnevezős, másolós, megnyitós programot, ahol név, kiterjesztés, létrehozási idő, módosítási idő, megnyitási idő függvényében kell végezni valamilyen műveletet a fentiek közül, az ne keressen tovább, hanem használja a Belvedere progit.
-
cigam
titán
Ingyenes regkód kapható az imtoo videokonverterhez a német chipmagazin promotálásában.
Gutscheincode: ChipPromo
Email: értelemszerüen az e-mail címed
Sicherheitscode: a captcha kód -
fatal`
titán
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
VNC vagy a windows távoli asztali kapcsolata

Esetleg teamviewer, logmein. Van választék gazdagon

-
kraftxld
félisten
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
A windowsban Win2000 óta benne lévő távoli asztal tökéletes a célra.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
Windows távoli asztal?
-
[pod]Diablo
őstag
Hello!
Nekem egy olyan programra lenne szuksegem,amit ha felrakok 2gépre,akkor az egyikrol elinditva tudom kezelni a masik gepet,otthoni servergephez kene.
Elore is koszonom a segitseget!
-
jimmy399
senior tag
Halihó!
Az lenne a kérdésem, hogy XP alá létezik olyan program, ami olyasmit csinál, mint a Windows 7-ben a hangkeverő, azaz, alkalmazásonként lehetne beállítani a hangerőt, nem pedig egyszerre mindet. Pl a böngésző hangerejét lejebb lehetne venni... stb...Köszönöm.
-
janii_l0l
csendes tag
hi,
tudnátok olyan progit mondani, amivel kissebb méretüre csinálhatnám a képeket? pl van 1 elég nagy, és hogy msn-es kis ablakból ne lógjon ki, ha a felbontást állítom csak a minősége romlik, nem?
-
cigam
titán
Csak egy lájk, és megkapod a 4Media DVD Ripper Ultimate 6.5 for Windows-hoz tartozó regisztrációs kódját.
-
pmheros
őstag
mondjatok már olyan programot légy szíves (lehetőleg ingyenest), ami képes naplózni a rendszermemória használatát.
Az sem baj ha nem részletezi egyes alkalmazásokra, csak a mindenkori csúcs értékeket jegyzi. Nem a win feladatkezelőjére, és erőforrás-figyelőjére gondolok. A lényeg hogy utólag egy fájlból kiolvasható legyen. -
utorrent 3.0-tól már működik az egyéni verzió.
Torrent küldése funkció, vagyis az egyszerű megosztás.
Azoknak könnyítheti meg a dolgát, aki olyan embernek akar küldeni torrentet, akinek nincs telepítve µTorrent, vagy nem tudja letölteni a torrentet.
Működése egyszerű, a torrentre jobb klikkel kattintva a torrent küldés opció kiad egy internetes direkt linket.
Ezt a linket kell elküldeni valahogy a partnernek, aki rákattintva kap egy utorrent-bundle.exe fájlt, ami letöltés után elindítva egyből nekiáll a már előre elindított és bekészített torrentet letölteni minden további szövegelés és konfiguráció nélkül.
-
hohoo
senior tag
Hello!
Egy egyszerű de biztonságos (tehát hibaellenőrzős javítós) folytatható fájlátvitelt szeretnék, azért hogy neten egyik gépről átvigyek egy nagy fájlt a másikra. Torrentre gondoltam mert biztonságos és folytatható, de az olyan szúnyogra ágyúval lőni dolog

-
AtHoS
nagyúr
Helló!
Olyan programot keresnék amivel megoldható fájlok törlése különböző feltételek teljesülése esetén:
- indítását követően az előzőleg beállított feltételek teljesülése esetén a törlést elvégezve automatikusan bezáródjon (álá ne kézzel kelljen bezárni)
- törlés előtti feltételeknél be lehessen állítani időszakot (pl. megelőző két napban készült fájlokat töröljön)
- törlési feltételeknél kiterjesztést be lehessen állítani (pl. ha változó a fájlok neve, de kiterjesztése mindig azonos)
- az sem lenne rossz, ha be lehetne állítani, hogy csak bizonyos méret feletti fájlokat töröljön
- a törlendő fájlok szülő mappáját sem utolsó, ha be lehet állítani
- a törölt elemek log-olása már csak hab lenne a tortánPersze, ha a feltételek egymással kombinálhatók lennének az bizony nagy királyság lenne (pl. öt nappal ezelőtti a fájl, de méret alapján törlendő)
Igazából amihez kellene. Sajna az új 11.10-es opera szépen "elcacheli" favicon-ok közé a különböző oldalakon megnézett képeket. pl. tegnap olvastam egy egértesztet itt a ph!-n és a teszt közben megnézett képeket bebiggyesztette a faviconok közé. Ezek a képek néha elérik 2-3MB-os méretet is.
Elvileg a ccleaner képes az Opera icons mappáját takarítani úgy, hogy a könyvjelzőzött oldalak faviconjait megtartja, de a gyakorlatban otthagy bizony nem kevés szemetet.
Tehát olyan programot keresek, amivel ezt az icons mappát karban tudnám tartani, de lehetőség szerint nem napi szintű extra időráfordítással. TC-vel kézzel is ki tudom semmi pillanat alatt takarítani, mivel ezen képek nagy része jpg, de ugye kényelmesebb lenne, ha egy rendszerindításkor lefutó progi ezt előzetes beállítása után megcsinálná helyettem
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
Vasinger!
üzenetére
Esetleg ha az is megoldást jelentene számodra, hogy átkonvertálod, majd kiírod Nero-val, akkor Format Factory
-
Vasinger!
nagyúr
Valaki tudna mondani gyorsan egy progit a Nero-n kívül amivel egy avi/divx fájlból tud csinálni MPEG-2-t, szóval nem divx-es asztali DVD lejátszó által ismert formátumot?
-
Ł@ç!
csendes tag
Rendben, köszönöm.
Még egy apróság: VLC hogy viszonyul a régebbi kodekekhez? átveszi? sajátokat használ? minden integrálva benne? -
Ł@ç!
csendes tag
Sziasztok!
Mióta az eszemet tudom, RealPlayert használtam a zenék lejátszásához, meg videónézegetéshez is általában...
de nem vagyok már vele megelégedve, mert ha felszalad a lemezterhelés (laptop, nem túl erős vas), akkor az esetek 90%-ban ez kifagy, gondolom mert nem tudja beolvasni a lejátszott fájlt...
Tudna valaki egy tisztességes műsortárral szerelt, lejátszási listákkal normálisan működő, de lehetőleg minden videót is megnyitó lejátszót ajánlani? (WMP nem jöhet szóba)
Olyanokat hallottam, hogy VLC Media Player, mint jó progi... tapasztalat esetleg konkrétan ezzel?Köszönettel:
Ł@ç! -
tyan
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszönöm!

-
tyan
senior tag
Sziasztok!
ID3 tag kezeléséhez, szerkesztéséhez keresek progit (lehetőleg free legyen).
Régebben a Tag&Rename progit használtam, az bejött.
Van ehhez hasonló felépítésű és tudású progi?Üdv.
-
cascada
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszi!
-
válasz
cascada
üzenetére
WiFi Locator
(Térképen is megmutatja a helyét
) -
cascada
senior tag
Sziasztok!
Win7 alá keresek olyan progit, ami kiírja dB-ben, hogy milyen erős a WiFi jel?
Olyan progit keresek, mint amilyen Androidra a WiFi Analyzer. Mutatja szépen dB-ben a WiFi jel erősségét. -
válasz
molnarpeter
üzenetére
Úgy tudom, ez tudja, igaz nem ingyenes amúgy, de innen "promo-ként" letölthető: MAGIX Movie Edit Pro 15 Silver
Aztán a Windows Movie Maker is tudja, igaz, ha jól rémlik, csak felezni/duplázni a sebességet...
UI: Ha mégsem tudja, akkor elnézést, utoljára még a 14-es volt fent a gépen, és emlékeim szerint már az is tudta.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
molnarpeter
üzenetére
jupp
Ingyenes videószerkesző progit keresek, a legfőbb kritérium a lassítás/gyorsítás lenne.
mp
-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ahha, értem. De nekem nem ezt írta ki FF 4 bővítménykeresője.
Ugyanez a felugró ablak jelent meg, de nem Windows Media Player 11-et írt ki.
Valami hiányzó Active X vezérlő/ismeretlen program, vagy nem is tudom már mi volt, és természetesen a kézi telepítésre kattintottam, és ekkor dobott át a Microsoft WMP 11 letöltő-oldalára.
(Csináltam egy képernyőmentést, csak időközben a probléma megoldódása után kitöröltem a képet.)IE9.. Windows Update naprakész, de mivel épp a különböző frissítések, ill. egyéb programok telepítése közben voltam, az újraindításokat rendre nem engedélyeztem.
Először fel szoktam tenni mindent ami kell, aztán a végén csinálok egy nagy újraindítást, és akkor nem kell minden újraindítást kérő program után várnom míg újraindul a gép.
Nem baj, legközelebb már ezt is tudni fogom.
Mindenesetre mégegyszer köszi.

-
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Az FF is oda(jó helyre) irányít, csak itt a Kézi telepítésre kellet volna kattintani
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
IE9-hez meg nem kellett volna, ha WU naprakész...
-
fatal`
titán
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Tedd fel a Media Player plugint.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Chrome nekem felrakatta a MediaPlayer for Firefoxot, a Change-re kattintottam, és így működik... Nameg ott a PH! mkieg is

mp
-
Üdv!
Szeretnék megnézni egy videot.
http://old.hirado.hu/videotar/?tag=6722Nemrég raktam fel ezt a Win 7-et, FF alatt, Opera alatt, és IE9 alatt sem indul el. Kattintanom kell, h letöltődjön a lejátszáshoz szükséges alkalmazás.
Konkrétan Opera, IE9, és a FF bővítménykeresője is átdob a Microsoft letöltőközpontjához, azon belül a Windows Media Player 11 for XP-t akarja mindenáron rámerőltetni.
Ezzel nem is lenne bajom, csak a gépen fent van ugyebár alapból a Win 7-hez kapott "tartozék" Windows Media Player 12.
Természetesen nem enged települni, mert újabb verzió van a gépen, mint a 11-es.
12-esnek nincs újabb verziója, tehát frissíteni sem lehet, h lejátssza a webes wmv formátumot. -->azt gondoltam elsőre, talán frissítés megoldja.Egyébként a 64 bites K-Lite van fent a 64bites Classic Media Playerrel, amikor telepítettem a rendszert, a formátumok közt is ezt állítottam be alapértelmezett lejátszónak.
Valamit át kell állítanom valahol, h a Win Media Player 12 lejátssza végre a webes felületen levő beépített videokat?

Eddig főként XP-t használtam, mostanság szántam rá magam, h itt az ideje a Win 7-re áttérnem (lassan már ciki volt használni), nem ismerem még ki magam minden zegében-zugában, meg a kodek csomagokkal-lejátszókkal amúgy is hadilábon állok.
-
cigam
titán
Mindíg felül van, több időpont, "click free" vagyis ha azóra kitakar egy programot, akkor is az adott program kapja a klikkelést.
Elég az exe-t kicsomagolni a (portable)7zip-el, és már működik is, registry-be nem fírkál.
Sajna képernyővédő része nincs, de van lehetőség programot futtatni, így a lehetőségek határtalanok. (Elindítani egy villogó képet adó programot, stb...) -
válasz
dellfanboy
üzenetére
Paint.Net (.NET Framework 3.5 SP1 kell neki)
-
fatal`
titán
válasz
dellfanboy
üzenetére
GIMP.
-
dellfanboy
őstag
melyik az a program amivel tudok kört kijelölni? A probléma a következő egy kör alakú címert akarok kivágni és beilleszteni egy másik képre. sehogy se sikerül. Paintben kijelölöm szabadkézi kijelöléssel majd jobb gomb másolás-kivágás. ekkor viszont amit szabad kézzel kijelöltem átváltozik egy négyzetté. amit kijelöltem az színes a többi része fehér... nekem a színes részre van csak szükségem és ha beillesztem az új dokumentumomba akkor a címer körül lesz egy fehér négyzet. mit tegyek win7 és alap paintet használok.milyen más ingyenes progit ajánlotok?
-
mattew
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszönöm szépen!
Elnézést, hogy csak késve reagáltam.
És még egy kérés. Hogyan tudom megnézni, egy flv. fájlnál, hogy mekkora a felbontása, bitrátája, hangjának bitrátája, frekvencia és azt, hogy mono, sztereo, estleg 5.1. Vagy ezt nem támogatja ez a formátum (az avinál meg tudtam nézi, minden gond nélkül). -
molnarpeter
nagyúr
Ingyenes videószerkesző progit keresek, a legfőbb kritérium a lassítás/gyorsítás lenne.
mp
-
fatal`
titán
válasz
killergyuszi
üzenetére
VirtualDubbal is tudsz kivágni részleteket. Fizetősből sony vegas, Ulead Videostudio, Pinnacle-nek is van valami vágószoftvere. Van választék bőven

-
killergyuszi
tag
Sziasztok!
Olyan programot keresek, amivel videókat tudok vágni, szerkeszteni.
Egy végtelenül egyszerű és primitív program kellene.
Azt kellene vele megcsinálnom, hogy van egy 1 órás videó, abból kellene nem odaillő részeket kivágni.
Próbáltam a windows legújabb moovie makerét, amit a windows 7-hez fel lehet telepíteni, de az a videóvágást csak úgy csinálja, hogy egy részletet kijelöl és a vágás után az marad meg amit kivágtam, nekem az kellene amiből kivágtam... szóval a felesleg eltűnjön.
próbáltam még pár programot:
avidemux- nem értem, hogy kell kezelni.
adobe premiere pro- nem indul el...
corel video studio pro- majdnem összejött de aztán belegabalyodtam...
nero vision-ezt sem értem mit hogy kell...
remélem érthetően fejeztem ki magam...
ja és a fájlformátum mindegy...
előre is köszönöm. -
Oly
őstag
Sziasztok
Egy olyan programra lenne szükségem, ami a képernyőn _mindig felül_ visszaszámol egy előre beállított időt.
Gyakorlati példa:
15 perc múlva el kell küldenem egy levelet, vagy elindítani egy programot, vagy programon belül valamit (Ezért nem jó a Win beépített bigyója), de ezt lehetőleg pont akkor.
Csinálom a dolgom a gép előtt, de a bal- vagy jobb felső sarokban ott megy a visszaszámláló.
Ha az utolsó fél percben van, vagy az utolsó 10 másodpercben, akkor villog, piroslik, stb... Így nem felejtem el, hogy benyomjam azt a gombot, amit kell.Extra igénynek az is jó lehet, ha kilehet rakni full képernyőre és úgy is mutatja a hátralévő időt.
Ez akkor lehet jó, amikor elmegyek a géptől, de távolról is láthatom, hogy mikor kell visszaérnem.
Fullscreen-nél jól jöhet az is, ha a bezáráshoz jelszót kér.
Egyéb kérés nincs.

Tudtok ilyet, ha már létezik?
-
F34R
nagyúr
Sziasztok nem tudtok valami jó kis microblogger segédeszközt amely kezeli a twittert és facebook-t ?
Olyan kellene mint a Gwibber csaj Windowsra
Előre is köszönöm
-
válasz
BullZeye
üzenetére
Esetleg Nero-val SecuDisc-es lemezt írsz. Ez -azonkívül, hogy "strapabíróbb" lesz a lemez/adatok- jelszóval levédi a lemezt, annak tartalma csak a jelszó birtokában olvasható. Az új SecureDisc 2.0 meg már nem is igényli, a SecureDisc logóval ellátott optikai eszközöket. (Az 1.x esetén csak securedisc logóval ellátott eszközökkel lehetett olvasni)
-
-
Psychonaut
veterán
válasz
Psychonaut
üzenetére
Windows 7 HP 64 bites valtozatan sajnos sehogy sem sikerult mukodesre birnom, de talaltam helyette egy hasonlo, de nagyobb tudasu programot: YAMB - ha valakinek szuksege lenne ra kesobb.
-
cigam
titán
válasz
Psychonaut
üzenetére
-
Sziasztok. Mi annak a proginak a neve ami kimutatja játék alatt, hogy mennyire terhelt a cpu? gpu-ra találtam msi afterburnert.
-
Psychonaut
veterán
Adott egy .mp4 fajl (film), 2 hangsavval. Nekem ebbol csak az egyikre lenne szuksegem, a masikat szeretnem kiszedni belole. Milyen programmal tehetnem ezt meg?
-
pitman
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszi, világos már, miről van szó. Engedélyezve van, a gadget fut, de nem működik azon funkciója, ami miatt kellene.
-
BullZeye
veterán
válasz
Phvhun
üzenetére
Több Bélának akarom adni, viszont ott egyszerűen csak más jelszót rakok PDF-re, nem 500 Béláról van szó, max 5-6, így nem túl megterhelő egy új jelszót használni.
És lehetőség szerint szeretném amennyire lehet bebiztosítani, mind a 3 esetre.
De főleg azt szeretném, hogy Bélának ha oda adom, akkor Józsi csak akkor tudja használni, ha a lemezt is oda adja hozzá+jelszót. De emailbe ne tudja küldözgetni, és a netre se kerüljön ki. Tudom tökéletes módszer nincs, és feltételezem Béla és Józsi nem arra szakosodott, hogy ilyen védelmeket játsszon ki, de jobb félni.Hagyományos PDF jelszavakat kb 2 kattintással el lehet tüntetni, ez azért nem megoldás önmagában.
-
Phvhun
őstag
válasz
BullZeye
üzenetére
Kicsit lehetnél konkrétabb.
Van egy pdf-et tartalmazó lemezed, amit oda akarsz adni Bélának.
Béla véletlenül elveszti a lemezt, és más megtalálja akkor abból lehet gond,
vagy ha Béla át akarja küldeni Józsinak az anyagot neten keresztül,
vagy ha Béla magát a lemezt akarja oda adni Józsinak?Mind 3 esetben más megoldást kell alkalmazni.
Szerk: ha több Bélának akarod adni, akkor az még egy külön eset.
-
-
BullZeye
veterán
Szeretnék csinálni egy DVDt, amin egy PDF van, és amennyire lehet levédeni, mik a lehetőségek?
Gondolok itt arra, hogy Béla, ha használja, akkor ne tudja Józsinak oda adni 2 kattal meg egy drag&drop-al, hanem picit megnehezítsem a dolgukat.
pl:
DVD-t ne lehessen másolni, és a rajta levő adatot rámásolni HDD-re.
PDF-ben jelszó védelem + kódolás.Ezeket mivel lehetne megoldani lehető legegyszerűbben, és olcsóbban? És még milyen védelem ami hatásosabb? Nem hackerek ellen akarom megvédeni, csak általános felhasználáshoz keresek dolgokat.
-
cigam
titán
Létezik olyan program/plugin, ami naplózza egy MP3 stream elérhetőségét? Pl. folyamatosan "játsza" magának, és egy időpecséttel ellátott naplófájlt készít, hogy mikor szünt meg, mikor jött vissza a stream elérhetősege.
-
-
pitman
őstag
válasz
Psychonaut
üzenetére
Azt honnan kell futtatni? Mert az O&O progija futtatható, működik is, kivéve a hőmérséklet kijelzését.
-
válasz
mimi_bacsi
üzenetére
Az a baj, hogy nem biztos, hogy jól értem...
Szóval az lenne a feladat, hogy van pl 10 cég és amikor levelet küldesz valamelyiknek(vagy az összesnek), akkor pl cégenként csatolva legyen egy, csak az adott céghez tartozó PDF?"Pár" kérdés
"Elkészítettem egy pdf dokumentumot, amiben 100 db 2 oldalas körlevél van"
Milyen módszerrel/szoftverrel?"Hogy lehet 100 db 2 oldalasra szétszedni egyszerűen és gyorsan (a 2 oldal változhat néza 3-4 oldalra is) és akár valamilyen módon elmenteni úgy a dokumentumokat,"
Ha változik még az oldalszám, akkor szvsz sehogy, pontosabban csak manuálisan. Dokumentumok alatt meg PDF-t értesz?"hogy azok a levelekben lévő személyhez, céghez kapcsolhatók legyenek?"
Milyen levelekben? (Word körlevél/Outlook címlista vagy mi?)MÁS
Nero-tól nem gyakran látni ingyenes alkalmazást, ez az, lehet, hogy valakinek tetszik/szüksége van ilyen progira: Nero Kwik Media
-
mimi_bacsi
tag
Elkészítettem egy pdf dokumentumot, amiben 100 db 2 oldalas körlevél van. Hogy lehet 100 db 2 oldalasra szétszedni egyszerűen és gyorsan (a 2 oldal változhat néza 3-4 oldalra is) és akár valamilyen módon elmenteni úgy a dokumentumokat, hogy azok a levelekben lévő személyhez, céghez kapcsolhatók legyenek? (ingyenes programnak örülnék elsősorban) Ki tud segíteni?
-
-
cigam
titán
válasz
Psychonaut
üzenetére
Betörtek az Ashampoo-hoz.
-
Atlantis
veterán
A tegnapi problémára egyik javasolt megoldás sem működött. Végül egy EASEUS nevű program oldotta meg a dolgot, ami ráadásul otthonra ingyenes.
-
válasz
sti10p
üzenetére
Na várj csak, nem elég félinformációkat közölnöd.
Explorer? Internet Explorerre gondolsz? Nézd meg, hogy mi van beállítva kezdőlapként, talán kétszer van megadva a google.
Hol jelenik meg az email címed? Egy screenshot jó lenne. Ha az iGoogle kezdőoldalról beszélsz, akkor mindig megjeleníti a google accountodhoz tartozó email címedet a jobb felső sarokban, ha be vagy lépve. Csak akkor nem jeleníti meg, ha kilépsz.
-
sti10p
senior tag
Sziasztok!
Jobb hillyán ide írok (google topic nincsen): a kezdőlap google-nek van beállítva, de amikor ráklikkelek az explorer-re egyből 2-őt nyit meg
! Hogy lehetne ezt kikapcsolni, mi van elállítva?
A másik: a google kijelzi a jobb felső sarokban a hotmail-es e-mai címemet! Ezt eggyáltalán honnan tudja, és hogy lehet kikapcsolni (toolbar-ja az add-onok között ki van kapcsolva)?A válaszokat köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)