- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- weiss: Pant* rant
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- N€T0X|N: SSD cserék
- Klaus Duran: 2025 dude
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Psychonaut #16497 üzenetére
Az eredeti kérdés WA-re vonatkozott...
Satyricon: Kicsomagolás vagy dekódolás, egy kutya.
-
Satyricon
addikt
válasz
#65675776 #16495 üzenetére
Álljon meg a mehet!
Nem kicsomagolni akarom. Nincs is becsomagolva!
Az érdekelt volna, hogy melyik lejátszónak van jobb hangzása: Winamp vs. Foobar2000. De már kipróbáltam az utóbbit is és rájöttem, hogy az a jobb! Van egy trükk is hozzá, amivel eszméletlen hangzást lehet elérni, de csak akkor, ha nem alaplapi vga-d van. Szerencsére szerencsém van ilyen téren is!
Köszi Neked is a fejtágítást!
-
cigam
titán
válasz
Psychonaut #16497 üzenetére
Viszont ahoz meg van jóságos DS pluginpack, ill. ogg (ami mellesleg flac-t is tud
-
törölt tag
válasz
Satyricon #16493 üzenetére
Szerintem arra gondol, hogy veszteségmentesen tömörített dolgot hót mindegy mivel csomagolsz ki.
Igazából ha nem a Winamp DirectSound kimeneti modulját használod, hanem a Wave Mapperét, akkor teljesen mindegy, semmivel sem lesz jobb a foobar sem. Maximum ha van ASIO driver a hangvezérlődhöz, és működik is (a WA ASIO plug-in-je nem éppen acélos és működőképes). De átlag hallással semmit nem jelent ez sem.
Psychonaut: Mert mit nem tud a WA?
-
brd
nagyúr
Az átlagusert ez nem érdekli. Ajánlanak neki egy programot, telepíti, elindítja, nem állít be rajta semmit, és ha úgy jó, akkor jó, ha úgy nem jó, akkor nem jó. Gondolom, a foobar2000-ben van valami hangzásmódosító alapból beállítva, és ezért azt hiszik, hogy általánosságban is jobban szól.
-
Satyricon
addikt
válasz
Psychonaut #16487 üzenetére
Hali
Köszi szépen Neked is és Cigam-nak is a segítséget! Kivi vagyok erre a Foobar 2000-re
Akkor gondolom érezhetően jobb a hangzása, mint ha winamp-pal hallgatnám az flac formátumú zenéket ugye?
-
cigam
titán
válasz
Satyricon #16486 üzenetére
1. CUEsplitter
2. Értem én hogy szeretitek a foobar-t, de egy veszteségmentes formátum dekóderének hogyan lehet minősége? A kicsomagolás után megkapod azt a tömörítetlen hanganyagot, mint amit belecsomagoltak. A minőségét max. a lejátszásra használt hangkártya befolyásolja.
3. Viccelsz, bolondozol?
-
Psychonaut
veterán
-
Satyricon
addikt
Üdv uraim!
Ebbe tudnátok segíteni?
-
törölt tag
Üdv!
Létezik oylan program, amivel ki tudnék kapcsolni bizonyos belső merevlemezeket, ha éppen nincs rájuk szükségem? -
Psytróger
tag
Sziasztok! Tudtok olyan progit mondani, amivel AVI (DivX) kiterjesztésű fájlt DVD formátumúra tudok konvertálni/kiírni? Eddig Nero tesztverziót használtam de lejárt, és nem sikerült ingyenes megoldást találnom. AVI->MP4 konverterem van, ha MP4->DVD-t mondtok az is jó
-
Gabás
addikt
válasz
Garffi #16476 üzenetére
hát ha windows 7/vista ultimate/enterprise-t használsz, már van is ilyen programod (Bitlocker). Máskülönben TrueCrypt, meg persze van egy halom fizetős megoldás is
dokee78: irfanviewben egymás mellé és alá tudod helyezni a képeket, vagy pedig vágni is tudod persze. Ha veszteségmentes formátumot használsz, semmilyen programban nem lesz képromlás
-
Garffi
tag
Sziasztok!
Egy olyan progit keresek ami jelszót kér a Pendrive csatlakoztatása után, hogy használható legyen!!!!
De értelemszerűen a pendrive-on legyen ez a progi, hogy másik számítógéphez való csatlakozáskor is kérje a jelszót!!!Köszi!
-
sasa134
addikt
Köszi!
-
sasa134
addikt
sziasztok,
olyan media playert keresek, ami mp4 kiterjesztésű filmhez/videóhoz tud feliratot kezelni. Nem ráégetni szeretném, csak felirattal nézni. Köszi előre is!
-
dokee78
félisten
Olyan programra lenne szükségem amivel több képet lehet összeilleszteni méretezés és minőségromlás nélkül.
Legyen magyar és egyszerű,ha van ilyen. -
kraftxld
félisten
-
qwertly
addikt
Sziasztok!Egy olyan programot keresek amely kötegelten tudom szerkeszteni az mp3 zenéimet.A metaadatokat,szerkeszthetem a címből eltávolíthatom a fölösleges rész,vagy a megjegyzésből.Ha ezt a total commanderel megtudom csinálni vagy külső programmal az is jó.De én még nem találtam,ha valaki tud az legyen szíves írja le.
-
-
A win7 elvileg elkövet mindent, hogy gyors legyen a boot.
Öt dolgot tehetsz:
1, Soluto
2, Veszel egy olyan vinyót ami a kis fájlok olvasásában gyors, például WD Blue sorozat olcsó és elég gyors. Ha sok pénzed van akkor WD Velociraptor vinyót veszel.
3, Veszel SSD-t rendszermeghajtónak.
4, A win7-ben van ReadyBoost lehetőség, ehhez minimum egy OCZ rally2 4GB pendrive szükséges.
5, veszel egy UEFI-s alaplapot (például MSI Clic BIOS), garantáltan 15másodpercel lesz rövidebb a boot, mert bekapcsolás után rögtön az oprendszer indul.
+1, UEFI-s alaplap + SSD és 20 másodperc lesz az egész. Video
-
Horka1
tag
válasz
dr_strange #16451 üzenetére
Ha egy közös css-t használ, akkor valóban elég egyet átírni. Ez is jó ötlet. Köszi.
-
Danex
addikt
Hello, olyan problémám lenne, hogy a rendszer kicsit lassan áll fel (betöltés annyira nem is izgat) inkább az, hogy amikor megjelenik az asztal, akkor még várni kell az msn-re, egyéb programokra, oldalsávra stb.
és azt, gondoltam lehet-e valahogy ütemezni, hogy melyik program mennyi idővel a rendszerbe való bejelentkezés után indulhatna csak el. tehát pl msn 30sec után vagy ilyesmi
Előre is kösz
-
cigam
titán
válasz
dr_strange #16451 üzenetére
Sokféleképpen megoldható, de ha képszerkesztő template-ekkel készíted nem sok lehetőség marad.
-
Horka1
tag
Nem szöveget szeretnék lecserélni, hanem háttér színt, sőt képet. Vagy még inkább mondjuk csinálok egy temlate-et és azt berakná mindegyik kép alá, vagy az én template-met használná a program amivel csinálom a webalbumot.
Ezt sem a photoshop sem az ACDC nem csinálja meg. minden képszerkesztő csak a saját sablonjait használja.
-
Horka1
tag
De milyen jó, hogy rákérdeztél
A photoshop topikba írtam véletlenAkkor most
-----------------------------------------------------Létezik-e olyan progi, ami képes több html oldal tulajdonságait módosítani automatikusan.
Arra gondolok, hogy csinálok egy fényképalbumot, ugye minden kép külön html lapon van, én szeretném ezeknek a hátterét megváltoztatni, de nincs kedven túlzottan, száz oldalt egyesével babrálni.Valamiképpen automatizálni szeretném. Van-e erre mód valamilyen programmal?
-
Horka1
tag
Hova lett az előző hozzászólásom?
-
cigam
titán
válasz
Illusion1010 #16442 üzenetére
Naná, hogy működik. 1etlen szépséghibája, hogy magát a batch fájlt is berakja egy könyvtárba
-
cigam
titán
válasz
Illusion1010 #16439 üzenetére
Ha jól értettem akkor ezt a batch programot futtasd le az adott könyvtárban:
@echo off
for %%i in (*.*) do (
md "%%~ni"
move "%%~ni".* "%%~ni"
) -
Thusor
őstag
Tudnátok nekem olyan programot ajánlani ami bluetooth stereo fejhallgatót tud kezelni PC-n, és ingyenes is?
-
Illusion1010
senior tag
Üdv!
Lenne egy olyan feladat, hogy több száz fájl van egy mappában, létre kellene hozni minden fájlnak egy külön mappát, ahol a fájl neve a mappa neve is. Majd áthelyezni a fájlt a saját nevével ellátott mappába. Remélem érthető
Megoldható ez valamilyen progival?
(makró+fájlkezelő esetleg, de nekem nem sikerült megcsinálni)
Előre is köszönöm ha valakinek sikerül adnia egy jó tippet
-
sfdrakex
nagyúr
-
Amur
addikt
Én olyan progit keresek ami beállított időközönként biztonsági mentést csinál adott fájlokról és/vagy mappákról,azokat aktuálizálva(opera,thunderbird stb..),mert mindig újratelepítés után jut eszembe hogy hónapokkal azelőtt csináltam biztonsági mentést ezekről,és mailek,könyvjelzők vesznek oda szép számmal ilyenkor!
-
cigam
titán
válasz
Core2duo6600 #16433 üzenetére
Én erre az xboot-ot használom.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Core2duo6600 #16433 üzenetére
Hogy akarod kiírni? Úgy hogy tudd választani melyik bootoljon be? vagy csak simán egybe akarod őket gyúrni?
-
Core2duo6600
veterán
Hello
A célom az, hogy van több kis méretű iso-m, amik bootolnak, és ezeket szeretmém 1 korongra reltenni, és ehhez kellene valami értelmes progi
-
lalimano
tag
Hello!
Valaki tud egy progit, ami összesámolja, hogy mennyit neteztem egy hónapban? (betöltött weboldalak és letöltött file-ok összméreté kéne összeszámolnia) -
gti16v
őstag
sziasztok,nagyon szeretnék egy programot,amivel videón ki lehet montírozni részeket...
tipp??
köszi -
brd
nagyúr
válasz
VINIKOR #16422 üzenetére
Ez leginkább a célformátum nálad telepített codecjétől függ, ill. a VDub-ban az egyéb használt filterektől. x264-et használva pl. nincs probléma abból, hogy nem terheli le a CPU-magokat.
Ill. a notebookokba általában szándékosan kiherélt CPU-kat tesznek, nehogy érdemeben tudd használni ilyesfajta munkára (vagy csak azért, mert ezek a CPU-k olcsóbbak). Régen ez még jogos is volt, jórészt a fogyasztás/hőtermelés miatt, de ma már olyan keveset fogyasztanak a CPU-k, hogy ez nem lehet indok.
-
VINIKOR
senior tag
Tudnátok olyan videóvágó és konvertáló programot, ami ki tudja használni a két magos processzorokat? Olyan kellene mint a VirtualDub, csak két magos verzió.
Köszi.
-
cigam
titán
válasz
dokee78 #16342 üzenetére
A Radik Burner Lite egy kisméretü és könnyen használható CD/DVD író program. Lehetőséget biztosít adat-, audio CD-k, DVD-k írására, CD/DVD másolásra és ISO és MDS képfájlok írására.
Néhány tulajdonsága:
- CD-k, DVD-k készítése és égetése
- Audio CD-k készítése és égetése
- ISO és MDS képfájlok írása
- CD/DVD másolás
- IDE/EIDE, USB, SCSI, Fire wire CD/DVD iró programok kezelése
- Puffer kiürülés elleni védelem
- CD-R / CD-RW / DVD-R / DVD-RW / DVD-RAM / DVD+RW lemezek kezelése
- Többmenets CD írás
- Több CD/DVD meghajtó kezelése egyidejüleg
- Többnyelvü interfész
http://www.software-dungeon.co.uk/images/116361_rbl1.png
Radik Software
http://www.softpedia.com/get/CD-DVD-Tools/Data-CD-DVD-Burning/Radik-Burner-Lite.shtml
http://download1us.softpedia.com/dl/585e955d4ba8b8ef758cbe2de2096594/4d4581a0/100137151/software/cd_dvd_tools/RadikBurnerLite_Installer.exe -
Adonimus
senior tag
Hali. Sehol nem találok progit, amivel megtudnám valósítani, hogy a játékok 2 monitoron fussanak, mint pl az LFS: 3 monitoros programot már találtam de 2őt még nem. Sajnos az kéri a 3. monitort.
Ötlet?
-
randras
veterán
Üdv!
Tudnátok mondani olyan programot, ami szépen kilistázza több (elég sok) videófájl technikai adatait? Felbontás, bitráta, tömörítő kodek, hang terén hasonlók...
Konkrétan, egy film gyűjtemény erőteljesebb feltértképezéséhez kellene valami, ami ezt SOK fájllal is megcsinálja!
Köszi!
-
Crystalheart
őstag
Kösz! Amikor írtad, már próbálgattam a Scribus-t, de végül is megtetszett. A drága nagyok valóban robusztusabbak, gördülékenyebbek, legalábbis a próba alatt ezt vettem észre - talán ha megszedem magam, csak úgy beruházok majd egy nagy Adobe csomagba -, de a Scribus tökéletesen alkalmas mindenre, ami egy párezres példányszámú újsághoz kellhet. Azt hiszem, az önkormányzatnak úgyis a legolcsóbb megoldás a legmegfelelőbb.
-
Giot
addikt
Üdv mindenkinek.
Fel kellene vennem a fejhallgatóm mikrofonjával beszédhangot. De milyen programot használjak? Mit ajánltok? Utánanéztem a google segítségével, találtam is egy két ingyenes progit de nem voltak hajlandók felvenni, a mikrofonból érkező jelet. Néztem hogy hol lehet bemeneti csatornát kiválasztani, hogy honnan rögzítse de nem találtam ezekben a programokban.
Szóval mi az ami jó és ingyenes? -
sfdrakex
nagyúr
válasz
DJ yugi #16402 üzenetére
Írd fel a neveket egy papírra, tedd egy sapkába majd egyesével húzd ki, és tedd 2 csoportba.
(#16401) firewolfHa nem akarod hogy más használja az msnedet, nem egyszerűbb olyan jelszót megadni amit más nem ismer? Egy sima webcamera nem hiszem hogy alkalmas lenne ilyesmire.
-
DJ yugi
csendes tag
Van ilyen sorsoló program?
Olyan kéne, hogy van pl. 15-20 ember és csapatokba sorsolja őket a program. pl.: versenyen szokták ezeket alkalmazni. Ha van ilyen kérlek küldjetek letöltési linket. -
firewolf
tag
Üdv!
Egy olyan programra lenne szükségem, amivel webkamera segítségével lehet bejelentkezni win7-be. Tehát először rögzíti az arcom tulajdonságait, aztán amikor be akarok jelentkezni automatikusan elindul és azonosít. A másik funkció ami kéne, hogy bekapcsolás után csinál a kamerával egy képet és azt rögzíti, esetleg elküldi valahova e-mailben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Milyen notebookot vegyek?
- Léghűtés topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest