- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
megint én
őstag
Igen, létezik, MSI - PREDATOR a neve, csak MSI karihoz adják, és *.mpg, vagy *.avi -t rögzít.
-
megint én
őstag
Értem, de valahol hallottam ilyenről. Nem biztos, hogy épp Xvid, de valami kevés lemezterületet foglaló cuccban jön a végeredmény. 100%. hogy van ilyen, és kisebb az erőforrásigénye, mint a frapsé, csak nem tudom a nevét. Állítólag az X-fire is tud ilyet, de nem akarom felrakni, mert utálom. Hallottam még, hogy az MSI karikhoz is adnak ilyen szoftvert.
-
megint én
őstag
Hali!
Melyik progival lehet in game jó vidiket felvenni?
Nem a frapsra gondolok, mert az konvertálatlan vidit csinál és több gigabyte!
Olyan kéne ami rögtön x-videt, vagy valami konvertált dolgot vesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3270
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest