- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
sfdrakex #16793 üzenetére
Ha csak a fájlokat másolja át, akkor nem lesz bootolható.
V.Styker:
Mégis milyen más megoldást keresel? Léteznek csilivili grafikus felület alatt futó megoldások (pl. EASEUS disc-copy), de a lényegük ugyanaz. -
Goatman
aktív tag
Üdv!
Tud valaki olyan progit, amivel szoftveresen lehet szabályozni egy noti (Compaq 615, nagyon primitív BIOS) ventijének a fordulatszámát?
A választ előre is köszi
-
attiati
veterán
Jelszóval védett teljes weboldalt (blogot) szeretnék letölteni offline böngészéshez. (eoldal.hu-s blog)
A gondom az, hogy csak jelszót kér az oldal, felhasználónevet nem, és az offline letöltőkben általában mindkettőt meg kell adni, olyan nincs, hogy csak jelszót (offline explorer enterprise-t és teleport pro-t szoktam használni).
Esetleg ötlet? -
-
Sztbeni
őstag
Milyen program van a Total Commanderen kívül, ami ingyenes, és össze tud illeszteni két fájlt?
-
Szaddi69
csendes tag
válasz
sfdrakex #16784 üzenetére
sikerült belőnöm a pvr2-t...a megjelenésnél kellett átállítani EVR-röl....érdekes...de így jó.
Bár kicsit minha jobb lett volna a kép 32 bites win7el..mármint gondolom a hozzá tartozó driver miatt.Vagy az EVR-megjelenítés miatt? most picit kockás a kép..mintha kisebb felbontásban lenneamúgy eddig is win7el használtam..csak a 32 bitessel.
-
cigam
titán
válasz
V.Stryker #16781 üzenetére
lemásolod 1 fájlba azt a partíciót? Pl. CloneZilla tud partíciót fájlba menteni (gzip-be tömörít, amit szerencsés esetben kiírhatsz egy dvd-re is.)
-
Szaddi69
csendes tag
Sziasztok!
Melyik Tv-tuner progikat ajánljátok?
Leadtek winfast DV3100 H-m van..és tökéletesen meg voltam elégedve a gyártó progijával (pvr2) ... viszont most raktam fel a 64bites win7et és nem akar működni normálisan...sőt..mondhatni sehogy sem működik..
Előre is köszönöm a segítséget!
-
V.Stryker
nagyúr
Üdv
Milyen programmal tudnám windowsos körülmények között a hordozható merevlemezemen (volt noti vinyó) lévő recovery partíciót (tartalma a gyártói win 7) kiírni DVD-re? Vagyis bőven elég ha egy image-t tudnék belőle csinálni, amit utána bootosként tudnék kiírni.
Tehát a kérdéses vinyó már nincs a notiban, de a tartalma érintetlen a recoveryt nézve.
-
Mauzes
addikt
Sziasztok!
Létezik-e olyan program vagy olyan kiegészítő böngészőhöz, ami jelzi, ha egy adott oldal frissül? Tehát kiválasztunk egy címet, ahol nincs RSS, és ha frissítik, akkor kapunk egy e-mail-t mondjuk (az lenne a legjobb).
Azt találtam, hogy az OmniWeb böngésző tud ilyesmit, de az csak OS X-re jó...
-
Danex
addikt
Hello, olyan program érdekelni mint az Asus Q-buttonja, tehát ha megnyomom a bekapcs gombot (vagy bármi kombinációt) akkor átvált egy olyan profilra amire akarom (tehát kicsit nagyobb fesz, meg magasabb fsb) sajnos az alaplapom nem támogatja (a programot sikerült felraknom de profilt nem lehet választani) Előre is kösz
-
agemate
addikt
Ingyenes waw-mp3 konvertert keresek, mit ajánlotok?
-
krypton
senior tag
Sziasztok!
Olyan programot keresek ami olyan mint a RivaTuner (vagy az) csak működik x64-en is. A videokártya ventilátorának szabályozására használtam csak (ATI 3870)
krypton
-
cigam
titán
válasz
Fire/SOUL/CD #16765 üzenetére
Köszi!
-
-
teglus
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan programot keresek, amivel ki tudom deríteni, hogy mekkora a rendelkezésre állási ideje a routeremnek.
Bővebben:
Van egy routerem, és egy laptopon, de naponta többször megszakad a kapcsolat a kettő között. Nem tudom hogy ez a laptop adaptere, vagy a router miatt van.
Adott viszont egy másik laptop és egy másik router is. Így ki tudnám deríteni, melyikkel van a gond. A baj, hogy nem tudok egész nap árgus szemekkel a gép előtt ülni és nézni mikor van éppen kapcsolat és mikor nincs. Egy olyan program kellene, ami folyamatosan tartja a kapcsolatot a neten valamilyen publikus szerverrel és naplózza, hogy mikor szakadt meg a kapcsolat.Köszönöm
-
lalimano
tag
Erre senki nem tud választ adni? Esetleg egy tipp, hogy hol kérdezzem meg?
-
F34R
nagyúr
válasz
thomasthomas #16760 üzenetére
leírhatnád milyen hangkeltőd van , általában a nem megfelelő Hz beállítás teszi 44100 vagy 48000 alatta ne negyon legyen.
-
thomasthomas
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy miért van az, hogy ha gépen felveszek egy hangot (Egy film/játék/akármi más hangját) akkor 1-2 másodpercig jól veszi, de utána mintha mindent 11 kHz-n teszi ezt és így persze elég tompa a hangminőség? Egyszerűen megőrülök, több különböző programot kipróbáltam (Goldwave, Audacity, stb.) mindegyik ezt teszi. Pont most figyeltem meg, hogy a már régen készített videóim Frapssal is tompa hanggal játszódnak le. Jah, és kipróbáltam már Windows Media Player 11-el, illetve Quicktime-al is. A helyzet ugyanaz, mindkettőben elromlik a hang 1-2 mp után.
Előre is köszi a segítséget.
-
vargadani
tag
vki esetleg tudna normális médialejátszó progit ajánlani, ami mindent lejátszik (online rádió, stb) ? sokat kipróbáltam már, de egyik sem jött be.
winamp: nem játszik le mindent (filmekhez, sorozatokhoz sem a legideálisabb)
vlc: fordítva teszi be a számokat, néha összeomlik, chrome nem mindig ismeri fel (rádiónál)
um: össze-vissza teszi be a számokat, van hogy "meghal" vagy a számokat nem egyben nyitja meg, hanem ha pl 10 számot tennék a listára, akkor 10x nyit meg 1-1 számot.
km player: nem szimpatikus (bár nem is annyira ismerem)
bs player: gyakran lefagy, magyarosítása egy kalap sz.... (nem mintha nem beszélnék angolul)esetleg egy-két ötlet, vagy bevállt link?
előre is köszi -
Takee20
csendes tag
Van egy Segate 250GB-os vinyóm ami anyira halott hogy ha csatlakoztatom a géphez akkor nem bootol be. Egyszer találkoztam egy programmal amivel működő rendszerhez lehet csatlakoztatni hardvereket. Abban bízok hogy így anyit el tudok érni hogy elkülönítsem a bad sector-okat és talán maradna némi tároló helyem ennek annak. Vélemény??
Ha valaki tudja hogy honnan lehet letölteni ezt a programot akkor azt írja meg. -
cigam
titán
-
cigam
titán
válasz
NeoExDeath #16750 üzenetére
pl. ccleaner
Tools->Drive Wiper -
föccer
nagyúr
válasz
NeoExDeath #16750 üzenetére
És akkor részemről is egy kérdés:
Ingyenesen használható fénykép manager program. ACDsee sajnos már fizetős, az Adobe-nál nem találtam értelmes app-ot. MS-nél szintén semmit
Ha van rá lehetőség, akkor 64 bitre fordított változatot használnék
ps: Jah, win7 home prof. 64 bit.
üdv, föccer
-
NeoExDeath
aktív tag
Sziasztok,
tudnátok javasolni olyan programot, ami a merevlemezeken lévő szabad tárterületet írja felül, sokszor, szuper biztonságos módon? (vagyis hogy a törölt dolgok tényleg törlődjenek)
Win7 32 bit alatt működjön, semmi kárt ne csináljon vinyóban, fájlrendszerben, stb, szóval nagyon megbízható legyen.
Ismertek ilyet?
thx
-
xKacsax
aktív tag
Hello!
Keresek egy olyan programot amivel például mappákat és fájlokat lehet jelszóval ellátni. Nem tudom hogy létezik-e ilyen program. Előre is kösz a segítséget. -
lalimano
tag
Sziasztok!
Nem teljesen témábavágó a kérdésem, mert nem külön progit keresek, csak Firefox beépülőmodullal kapcsolatos kérdésem van, de azért remélem tud valaki segíteni.
Tehát a kérdésem: Stylish, vagy greasemonkey képes belepiszkálni a weboldalak css-ébe. Így meg lehet változtatni pl a Facebook kinézetét. Én szeretnék szöveget is módosítani. Pl az adatlapomon bal oldalt "Ismerősök" helyett "pajtások"-at írjon stb...
Valakinek van valamilyen ötlete? -
malwy
senior tag
válasz
kraftxld #16745 üzenetére
HotKeySet("{NUMPAD8}", "reactionFunction")
While 1
;a loop
WEnd
Func reactionFunction()
Send("{UP }")
Opt("SendKeyDelay",3000)
EndFuncNagyon szépen köszönöm, alakul, egyenlőre be tud hülyülni, illetve úgy tűnik, hogy sajna megjegyzi a bevitt karaktereket. De végülis ha biciklizünk egy ideig visz a lendület minket, szóval átgondolva tökéletes
Bár nem tudom, hogy egy óra bicikli után még 3 óráig száguldunk-e. Remélem csak pár db billentyűnyomást jegyez meg.
A SendKeyDownDelay az már működni fog.
-
malwy
senior tag
válasz
kraftxld #16742 üzenetére
Aztapi... Nagyon köszönöm, súgójában találtam is erről szóló részeket.
To hold a key down (generally only useful for games)
Send("{a down}") ;Holds the A key down
Send("{a up}") ;Releases the A keystb. Remélem meg tudom érteni a nyelvet kellő mértékben
Meg is van ami kell: SendKeyDownDelay és SendKeyDelay
(#16745)kraftxld: Hát először megpróbálom AutoIt-tel, vbs script nagyobb falatnak tűnik
-
malwy
senior tag
válasz
Dluinet #16734 üzenetére
Hm ezzel az AutoHotkey-jel nem lehet olyan csinálni, hogy a scriptet arra állítom, hogy első előregomb nyomásra megnyitja jegyzettömböt. másodikra, a számológépet, harmadiknál megvizsgálja hogy ezek nyitva vannak-e, ha igen akkor előregombként veszi be, majd bezárja őket.
Persze nem számológépet, meg jegyzettömböt indítgatnék, hanem valami atomegyszerű processt pl: num lock kikapcsolása.
Ezzel gyakorlatilag kész lenne a programot, amit itt keresek. +előzményIlletve javascriptben is lehetne hasonló elven működő progit írni a google maps elé.
-
Memphis79
aktív tag
Sziasztok!
Olyan cuccra lenne szükségem ami AVI-ból DVD-t hegeszt és tényleg HASZNÁLJA AZ ÖSSZES MAGOT. -
Chris_T
tag
válasz
kraftxld #16652 üzenetére
Kösz a tippet, (gondoltam rá hogy esetleg alapban van valami ilyesmi windowsban is talán)
meg is találtam
elvileg be is állítottam "mindenki"-re mindent
most keresem hogy az eseménynaplón belül hol lehet megtekinteni a hozzáféréseket...(#16653) Dluinet:
Kösz, ezt is kipróbálom, egy másik aktuális probléma miatt lehet hogy jól jön
-
lalimano
tag
válasz
Dluinet #16734 üzenetére
Dluinet, Danex:
Köszönöm a segítséget. Közben kipróbáltam a MacroExpress nevű progit, és úgy tűnik sikerült amit szerettem volna. De elég sok mindent lehet csinálni makrókkal, úgyhogy el leszek vele szerinetm és azt a progit is kipróbálom amit ti ajánlottatok.
Mégegyszer köszönöm a segítséget! (valószínű lesz még pár kérdésem)
-
xKacsax
aktív tag
Köszönöm szépen a gyors választ! Sokat segítettetek.
-
Brutforsz
senior tag
válasz
xKacsax #16730 üzenetére
Mégegy ötlet a fentieken túl, ha esetleg Firefoxot használsz, akkor a DownThemAll! kiterjesztés, ami tud képekre (is) szűrni.
-
xKacsax
aktív tag
Hello! Szeretnék segítséget kérni, olyan program kellene nekem amivel le tudok tölteni egyszerűen weboldalról képeket. Tehát nem kell a mentés másként folyamatot végig játszani hanem csak pár gomb vagy ilyesmi és letölti a képeket. 150+ képről lenne szó minimum tehát hosszadalmas. Előre is kösz a segítséget.
-
lalimano
tag
Hi!
Valaki tud egy makrós programot, amivel billentyűkombinációt lehet csinálni?
Kicsit konkrétabban: Megnyomom egyszerre a CTRL-t meg az m-et, és úgy reagál, mintha egymás után leütöttem volna az 1, 2, 3, 4, 5, 6, billentyűket
Tehát pl Wordben megnyomom a CTRL+m-et és azt jeleníti meg, hogy 123456 (persze más billkombináció is jó lenne, ha működne). Bocs ha nem sikerült tisztán fogalmaznom -
Danex
addikt
Hello, olyan program kéne amivel betudom állitani melyik program melyik magokat használhatja a procinak, régebben nagy nehezen találtam 1-et de azóta elkallódott, és emlékszem akkor is vagy 15 programot felraktam mire megtaláltam.
Tudom, hogy a feladatkezelőből is meglehet, de az mindig minden indításnál be kéne állitani... előre is kösz
-
b.bone
senior tag
Sziasztok,
Olyan text editorra lenne szükségem amelyikben mindféle szabályokat lehet létrehozni, hogy kiszínezzen dolgokat. Olyasmire gondolok mint ami pl visual studioban van, hogy különböző színű betűkkel jeleníte meg a függvényket változókat stb.
Nekem az kéne, hogy ha bele paste-lek 25 oldanyi raw textet akkor mondjuk az összes "loopback address" -t szinezze ki mondjuk kékre, ha olyan van benne, hogy "controller" akkor az színezze ki pirosra vagy bánom is én.
Ismer valaki erre alkalmas programot? Jobb lenne egy ingyenes, de ha nincsen más megoldás akkor azért rá bírnék áldozni pár dolcsit.
-
lalimano
tag
válasz
sfdrakex #16713 üzenetére
Nekem egy ASRock P4VX4 lapom van, az adatlapja szerint max DDR400 RAM megy bele. Jól tudom, hogy azok 200 MHz-esek? És ha beleteszek egy magasabb frekvenciájú ramot, akkor azzal lehet használni? (úgy gondolom, hogy ha pl egy 1gb-os ddr1 400MHz-es ramot rakok bele, akkor azt fölismeri, de csak 200MHz-en ketyeg,)
-
lalimano
tag
Sziasztok!
Egy olyan programot keresek, amit ha haverom feltesz a gépére, akkor megtudjuk, hogy max mekkora (hány megás meg mennyi megahertzes) RAM-ot kezel az alaplapja (Annyit tudok, hogy DDR1).
Vagy a legegyszerűbb, ha cpu-z-ben megnézem az alaplap típusát, és keresek dokumentációt?
Előre is köszi. -
cigam
titán
Ingyenesen beregisztálható a DriverMagician 3.55-ös verziója. A program képes elmenteni/visszatölteni/frissíteni a számítógép eszközmeghajtóit.
Register Name : Czytelnik
Registration Code : 7ELF9d9f39-385B3 -
malwy
senior tag
Már megszereztem a megfelelő elektronikai kapcsolást, de ha már ráakadtam a topikra, itt is bekérdezek, hátha találkozott valaki már ilyennel.
Tehát egy olyan progi kéne, ami érzékeli az előregombot, és a google maps-nek csak minden harmadik gombnyomást közvetítené. Részletesebben a linkben
-
dudi
senior tag
oh nagyon köszi, este kipróbálom, de szerintem ez lesz a nyerő.
eddig ftp-s szinkronizálást használtam (goodsync progival, de sokszor ütköznek a kliensek és nem tudnak csatlakozni emiatt)
köszi!szerk: most olvasom a főoldalukon, hogy 5 giga használható csak... ez igaz? vagy a skydrive 25 gigája a helyes?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest