Hirdetés
- Rayyy: "Derekas" irodaszékek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jarod1
veterán
válasz
Viperator
üzenetére
Nos épp a minap csináltam egy ilyet..250 es NVME-t cseréltem 500 asra,
Vettem 1 külső nvme-es külső tárolót ami USB-vel akpcsolódik a géphez,
klónoztam ,arra is figyelni kell a hogy a klónozáskor a tárhelyet kiterjeessze 500 asra,
mert különben, a maradék rész felhasználatlan lenne.,
Ezután kicseréltem és megy mint a kínai gyorsvonat,,, -
cigam
titán
válasz
Viperator
üzenetére
Felesleges plusz kiadás, hacsak nem ipari mennyiségben végeznéd. Pl. Innen választasz egy programot, és csak pár kattintás.
Ha csak egy nvme foglalat van a gépben, akkor első körben lemezképet készítesz a régiről, kicseréled a régi lemezt az újra, és visszaírod rá a lemezképet. A linkelt cikkben vannak live rendszerek, amikről bootolva simán megoldható a feladat. -
BiP
nagyúr
válasz
Viperator
üzenetére
1 bemenetessel miért nem megy?
Bebootolsz a régiről, a dokkolóban lévő újra átmásolod/klónozod, és utána csere, bebootolsz az újról.Vagy ha nem dokkoló, akkor usb külső ház ? [árukereső link], [amazon link]
-
Wolfskin
őstag
válasz
Viperator
üzenetére
van valami olyan PCI kártya, amiben ramok vannak, de winchesterként viselkedik (talán ramdisk?). egyszer olvastam ilyesmit egy chip magazinban.
amúgy azzal is sokat nyersz, ha a lapozófájlt egy másik vinyóra irányítod, ott csinálsz neki egy külön partíciót (min = ram x 2). sőt egyesek szerint már azzal is, ha ugyanazon a vinyón belül csinálsz egy ilyen partíciót, amin csak az van, mert nem lesz töredezett.
a böngésző gyorsítótárját detto
-
válasz
Viperator
üzenetére
Ha kamerák képeiből szeretnéd JPG-ként kinyerni az adatot, akkor próbáld meg ezt: RAW Extractor
-
localhost
Közösségépítő
válasz
Viperator
üzenetére
Olyan program egyszerűen nem létezik!
Ezerszer meséltem már el ezer embernek, hogy [például] egy előadás diktafonra felvett anyagából txt vagy doc állomány csak akkor lesz, ha legépeli vagy legépelteti. Nincs rá módszer. NINCS.A módszer amit keresel az ún. hangfelismerés ma még nagyon erősen gyerekcipőben jár... ha tökéletesítik majd, akkor elérhető lesz a nyelvről-nyelvre fordítási is szóban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- Házimozi belépő szinten
- Gitáros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest