- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Gyárilag 9-es backup & restore-al adták, én meg csak mentegetek mint a jógyerek. Arról nem volt szó soha, hogy mi történik ha szükség lesz rá. Természetesen az eszköz gyártója mossa kezeit, már nem támogatott eszköz, de van nagyon jó "akciós" ajánlat, HW upgrade-el egybekötve.
Köszi a tippet, futok vele egy kört. -
cigam
titán
Ja hogy az új mentések.... Hát a Paragon is lemezképet készít, csak nincs mivel megnyitni. A clonezilla jó lenne, ha tudna
- működő (Windows)rendszerről is mentést készíteni
- fájlokat kicsomagolni a mentésből.A Paragonnak is van olyan menüpontja, ami arra utal, hogy nem a lemezképet csomagolja ki, hanem csak bizonyos fájlokat, de ott elakad a történet, hogy jelöljem ki azt a partíciót amin minden adatot töröl. Mountolni is képes lenne a mentést, de azt meg csak a "backup kapszulából" ami egy spéci különálló partíció a lemezen, a kérdéses mentés pedig hálózati meghajtón van.
-
turho
addikt
Sok saját digizés is van közte, illetve ritka dolgok, és tényleg köszi a jótanácsokat :) mindenkinek! meg jogos is, de a fő célom még mindig az, hogy a leghasználhatóbb célprogramot megtaláljam erre a feladatra. Hiszen ezért írtam ide.
(Hifizés stb. topicokban persze szívesen elbeszélgetek ízlésről, minőségről, beszerzésről, cuccokról...de most és itt very big help egy jó alkalmazás lenne) mert 46 évesen már nem vagyok szoftverexpert.
-
"van olyan process hacker amiben tudom osszesiteni az adott program thread ertekeit ?"
Őszintén szólva nem tudom milyen értékekre gondolsz (CPU időre talán/Ciklusokra?), de memóriát összegezni (thread "szinten"), olyan progi nincs.
Feladatkezelő teljesen jó erre célra, mármint hogy egy adott progi az összes folyamaával együtt és külön mennyit eszik.SpaceJam - "A feladatkezelőben látod a program összesítést és a thread-eket is külön."
Nem, azok Process-k, nem Thread-k... -
SpaceJam
aktív tag
-
PicPick (ingyenes/van portable változata is)
1. fájlba mentsen
2. milyen néven és formátumban mentsen
3. hova mentsen
4. gyorsbillentyű-kombók -
thomasthomas
tag
Kicsit megkésve, de sikerült megoldani a problémámat. Azért köszi a segítséget!
Ezentúl egy olyan programot keresnék, amely egy hangfájlt automatikusan játsz le. Ez alatt azt értem, hogy amint a lejátszás az adott hangfájl végére ért, abban a pillanatban már kezdi is először a hangfájl lejátszását anélkül hogy lenne egy tizedmásodperc is, amikor nem hallok semmit.
Előre is köszi.
-
kraftxld
félisten
-
joe2005
senior tag
-
-
-
cigam
titán
Nekem eddig a freedownloadmanager jött be a legjobban. Sztem nálad is megér 1 próbát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Óra topik
- Ingatlanos topic!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest