Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-01-26 22:29:50

LOGOUT.hu

Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#44586) Kemiaitesok


Kemiaitesok
tag

Sziasztok!

Két telefon ügyben szeretném segítségetek kérni.

1. feleségemnek telefon: jelenleg egy htc wildfire s-e van, de nagyon nem jön be neki az érintőképernyő, s szívesen visszatérne korábbi nokia 5310-es xpress musichoz, de sajna az tönkrement.
Ami számít neki: szép fényképek kislányunkról, 3,5 jack, zene hallgatás, meg hát gondolom micro sd. Talán részéről ennyi. Telenoros, de akár kártyafüggetlen is érdekel. Szerintem wifire sincs szüksége (meg szerintem ebbe a kategóriába nem is nagyon van, de nem kell).

2. saját részre. Jelenleg van egy motorola defy+om saját számmal, illetve egy céges szám szintén saját telefonnal samsung b2100 (nekem nagyon bejött :) Mindkettő azért ilyen strapa jellegű, mivel vizignél dolgozok, s hát nem gond ha bírja valamelyest a vizet. Motorolát szeretem, csak hát a 2 naponkénti töltés nem adja annyira, kis samsung röhögve visz 7-8 napot.
Szóval szeretnék egy dual sim-es telefont. Amit szeretnék: valamelyest jó képeket (szintén kislányunkról, emiatt biztos hiányozni fog a defy), 3,5 jack, zenelejátszás, net nekem se kell. Aksi bírjon több napot, nem csak kettőt. Amikkel már szemeztem: samsung c3322, samsung c3212 és samsung e2152.
A samsung c3212-nél tartok most, mivel ez az egy képes arra, hogy a 2 simet tudja úgy kezelni, hogy ha az egyiken beszélgetek, másikon hívnak, akkor jelzi, s akár tartani is tudom a vonalat, majd visszatérni. Sajnos a többi csak annyit tud, hogy amíg az egyiken beszélek, addig a másikat ledobja a hálózatról (ide-oda irányítgatás nem érdekel).
Samsung e2152-be van kis lámpa, hiányozna, bár nem a legfontosabb.
A lényeg ez lenne, hogy a két simet leírtak módján kezelje, hogy ne dobja le a hálózatról a másikat. Én eddgi jutottam, ezért gondoltam hátha valakinek van más alternatív ötlete, nem ragaszkodok a samsunghoz, ilyen szempontból rugalmas vagyok. Ár talán a 25E-ig, de jöhet felette is, legfeljebb agyalok rajta.

Azt hiszem témaindítónak ennyi elég is, várom a segítségeteket. Köszönöm.

Te magad légy az a változás, amit látni szeretnél a világban! (Gandhi)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.