Hirdetés

2024. május 13., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-01-26 22:29:50

LOGOUT.hu

Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4086) #16820480 válasza amol (#4085) üzenetére


#16820480
törölt tag

A tuti legális példány vajon miért nem rendelkezik teljes gyári garanciával?
Ami nagyon fontos: 2 év TÖBB mint 3-6 hónap. Én az előbbit preferálom még ha drágább is párezer forinttal. Itt nem csak arról van szó hol szerelik, hanem hogy meddig.

ezt nem neked fogom személyesen írni, csak a legutolsó témabeli hsz-t idézem :)
a helyzet az, hogy még az sem mindegy, hogy hol szerelik. egy sufniboltnak egyszerűen nem hiszem el, hogy minden általuk forgalmazott készüléktípushoz lenne megfelelő alkatrészellátásuk, és szerelőeszközük. innentől pedig két dolgot tehetnek (akármennyi garanciát mondanak a telefonra a vásárláskor) hardveres hiba esetén: vagy benyelik a hiás példányt, és saját költségen cserélik egy másik szürkeimport újra, vagy pedig megvonják a vállukat, és elküldenek melegebb éghajlatra.
két dolgot fontos megjegyezni: a gyártó nem szelektálja a terékeit, hogy 2 év garival X forint, 3 hónappal meg 20 ezerrel olcsóbb, tehát amilyen telefonra nem adja a bolt a gyári garanciát, azzel a gyártó szervizében csak pénz ellenében foglalkoznak, már ha egyáltalán, a bolti gari meg jóindulaton múlik. a másik pedig az, hogy ami olcsóbb az itthoni hivatalos nagykerárnál, az tuti nem tiszta, nem hivatalosan került az országba (vagy nem új), és innetől életbe lép az első pont.

akinek ez nem számít, az vegye az olcsóbbat, de azért ne ajánlgassuk már, hogy hú de korrekt bolt, mert az egyszeri ember, aki nincs ezzel tisztában, az megveszi ott, aztán koppan nagyot. a korrektség nem az árnál kezdődik.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.