Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-01-26 22:29:50

LOGOUT.hu

Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#32608) roninnn


roninnn
csendes tag

Sziasztok,

szeretnem a segitsegeteket kerni, hogy milyen keszuleket ajanlanatok a kovetkezo szempontok alapjan:

A telefont nem jatekra szeretnem hasznalni, munkaeszkoz lenne szegeny. Fontos lenne egy jol olvashato, nagy felbontasu kijelzo, hogy ha at kell futni egy doksit, akkor az se legyen gond, de ne legyen tepsi meretu (max 4"). Legyen rajta egy alapbol stabil rendszer, nem szeretnem berhelni kapasbol. Hosszu tavra tervezek, nem szokasom evente mobilt cserelni (2-3 ev), szoval legyen strapabiro, igenyesen osszerakott. Mivel Androidba gondolkozom, ezert orulnek, ha olyan gyartokat javasolnatok, ahol a frissitesekre is van esely.

Eddig, amiket magamtol kiszurtam: HTC Incredible S, LG Optimus x2, Samsung Galaxy S. Legfeljebb 100-120k koruli osszeget forditanek telefonra. A Motorola keszulekek kozul is tetszene tobb, de ahhoz semmi support... :S

Az elozoleg felsorolt telefonok kozul felepitesre, illetve anyaghasznalatra (bar nem volt a kezemben) a HTC tunik a legjobbnak, ha jol tudom, akkor a support is jo ezekhez a keszulekekhez.
Az LG keszuleke meg jo arban van ahhoz kepest, hogy ket magos proci ketyeg benne, de igazandibol a tesztek nem tul meggyozoek... Sok allitolag a kijelzo hibas peldany, illetve az akksi se birja tul jol. Specifikacio alapjan nagyon tudnam szeretni, de felek a rossz tapasztalatok miatt beleugrani.
A Samsung ara most eleg alacsony, a keszulek is egesz szimpatikusnak tunik, bar a harom kozul talan mar a leggyengebb (?).

A kerdest tehat ugy is feltehetnem, hogy ha Androidos keszuleket vennetek a fenti aron, akkor melyik mellett dontenetek.

Koszonom a segitseget,

Udv,

Ron

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.