Hirdetés

2024. június 22., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Milyen egeret válasszak? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:55

LOGOUT.hu



Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!

Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#97084) Synthwave válasza PROTRON (#97083) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

Mondjuk úgy, hogy kontextus (eddigi tapasztalatok, piaci helyzet, hardverismeret, gyűjtött infók) fényében vannak olyan cégek/modellek, amiknek megelőlegezzük a bizalmat.

A Keychron ilyen.

-------------------------------------------------------------------------------

(#97080) Vesa: "Wireless-t nem szeretem"

De miért? Már nem az van, mint 10-15 évvel ezelőtt, a 27 MHz-es Logi rádió és társai idejében. A normális gyártók értelmes modelljei mind olyan 2,4 GHz-es kapcsolattal jönnek, amit akár versenyszerű Quake-hez is akármikor használnék. 2018 óta (Logi G PRO Wireless megjelenése) óriásit lendült a piac a wireless szegmensben.

Az utóbbi időben már a tömeg sem igazán gátló tényező. I mean, a mostani mainem 38 gramm ÉS wireless, szóval még csak azt sem lehet mondani, hogy a vezetékmentes cuccok menthetetlenül nehezek. Ha meg merül, rádugom a kábelére (ami újabban szintén korrekt általában, nem braided sodrony).

Egyedül az ár, viszont sokszor már az sem annyira drasztikus diffi, mint anno. Ez az M6 is 50 dolcsi, érted, aztán top szenzor van benne, patika főkapcsolók, gondolom a talpa sem feltétlen határ fos (a Logi szintet tuti hozza, azt nem nehéz), és a méretéhez + szolgáltatásaihoz képest (szabadon futó, dönthető görgő) nem is nehéz, ráadásul Type-C dongle is van, nem csak Type-A, no meg BT. Az az 50 dollár nagyon, de nagyon korrekt ár (még vezetékesért sem számít kifejezetten soknak), tehát jelen esetben ez sem tűnik eltántorító tényezőnek.

Nem rábeszélni akarlak, csak kérdem.

[ Szerkesztve ]

Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Milyen egeret válasszak? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.