Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jaffa 2843

    Ármester

    válasz Pszihonaranc #14468 üzenetére

    [oWn]f4te -nek van félrerakva. :)

    Egyébként erre a kis BF3-Quake vitára reagálva, igazat kell adnom a legtöbb dologban [oWn]f4te kollégának. Igazából nem is nagyon értem, hogy lehet kiadni egy FPS játékot, hogy a hitreg több sebből vérzik.. Ez valami DICE szabadalom lehet, már BF2 óta ilyen borzalmas az egész.
    Aki pedig azt mondja, hogy nem kell taktikázni, vagy gondolkozni egy Quake-ben annak ajánlom figyelmébe pl ezt a kis elemzésekkel tarkított Duel (1v1) meccset. (angol tudás szükségeltetik, hogy átlássa az ember, hogy miről is van szó).
    Azon túl, hogy én is nap mint nap warozok BF3-mal, nemsokra tartom magát a játékot. Rengeteg random hülyeség van benne. Hitreg katasztrofális, a fizika több sebből vérzik, laggos, és akkor az egyes jármű és fegyver/kiegészítő bugokról még nem is esett szó.(Egyébként az is DIce taktika, hogy minden patch-el újabb bug-okat integrálnak a játékba.
    Egyik örök kedvencem továbbra is a CoD4 marad, ha ilyen fantasztikus játékok jönnek ki sorba. A BF3-nak csak a war hangulata a magával ragadó, maga a játék óriási hiányosságokkal bír.
    Számomra a legszomorúbb az egész online FPS-ekben az, hogy a játékosok többsége 5éves kisgyerek módjára viselkedik. Szinte lehetetlen normális csapatot találni (főként CoD4-ben találkoztam ezzel a problémával), akik esetleg normálisak, azok pedig nem túl jó játékosok.

    Nah itt be is fejezem. Végeredményt nem hirdetnék, mert bármi lenne is, abba bele lehetne kötni.

    (#14478) kiki22

    Hol találtál Salmosa-t?

    [ Szerkesztve ]

    #### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés