Hirdetés

2024. május 24., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Milyen egeret válasszak? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:55

LOGOUT.hu



Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!

Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#14451) kutkut válasza Synthwave (#14443) üzenetére


kutkut
addikt

:DDD Egyébként, néztem videókat ezekről a strafe stb. dolgokról. Hát, el lehet vele ökörködni, elhiszem, hogy ügyesnek kell lenni, hogy meg tudjuk csinálni, de nekem nem jön be. Egyszerűen semmi köze nincs a valósághoz. Pl itt van ez: [link] Szólj, ha tudsz így ugrani. :DDD Pesze vicces, meg minden és régen ugye nem volt más fps játék... ;] Szóval, biztos el lehetett vele bohóckodni. :) De én örülök annak, hogy fejlődik a játékipar és valósághű játékok vannak mind a grafikát, mind a fizikát illetően. Én sokkal jobban bele tudom élni magam a karakter szerepébe, ha mozgásnál fel-le ugrál a kamera, ugyanis én se tudnék tökéletesen vízszintesen gyalogolni vagy sprintelni... Tetszik, hogy van recoil, hisz nincs ember a földön, akinek ne rúgna vissza a kezében egy M4-es... :) És mindezt egy valósághű környezetben, mintha tényleg Párizs utcáin mászkálnék (pl). Tudom, a falnak beszélek. :)) De te is. :DDD :R

Meizu MX3 32GB

(#14452) kiki22 válasza jaffa 2843 (#14450) üzenetére


kiki22
senior tag

miert jobb a krait mint a db ?:D

(#14453) Synthwave válasza kutkut (#14451) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

Áh, CS-s bunnyhop az nyögvenyelős nyomorgás ahhoz képest, amire én gondolok.

Inkább nézd végig mondjuk ezt meg ezt ~team based~ (van 1080p is, úgyhogy irány fullscreen :) ) és akkor nagyjából kapisgálod majd, hogy milyen movement-re gondoltam. :)

"Pesze vicces, meg minden"

Nem. Art. A nehéz fajtából. ^^

Amúgy ezeknek a new gen konzolportoknak sincs túl sok köze a valósághoz. :))

------------------------------

jaffa 2843: Tudom. :) Ha van itthon microATX Asus AM2 lap, az érdekel? Vagy már kérdeztem?

Amúgy Krait. :))

------------------------------

kiki22: 3 gomb a 7 helyett, van 400 dpi-s fokozat (igaz, 800 nincs, de engem a 400 jobban érdekel), könnyebb, ritkább. :D

[ Szerkesztve ]

Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

(#14454) kiki22 válasza Synthwave (#14453) üzenetére


kiki22
senior tag

en is a kevesebb gombot szeretem .gorgo +jobbbal :D csak nem tudom mondjuk milyen lenne a 400 dpi mert meg nem hasznaltam ugy egeret

(#14455) jaffa 2843 válasza Synthwave (#14453) üzenetére


jaffa 2843
Ármester

Nagyon durca amit művelnek, gondolom ráérnek a srácok. Olyan mintha Dragon Ball-t néztem volna :D Király :)

Egyébként már kérdezted.

#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####

(#14456) Synthwave válasza jaffa 2843 (#14455) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

A Megvilágosodottak. SKILL. No less. ;]

Nem tegnapelőtt kezdték és ma reggelre érték el a skillcap-et. ;]

Időközben találtam egy vicceset, ami egyben igaz és szomorú is. De méginkább vicces. :DDD

kiki22: Én legtöbbet úgy használtam egeret, megszoktam már játékokban.
Több dpi-nek akkor lehet értelme, ha kifejezetten high sens-et használsz. De ha pl. low / mid-sens + cl_mouseaccel-t, akkor is fölösleges. Low-ra meg 400.
Windows-ban sem kifejezetten lassú, de amíg nem ingame vagy, addig feltolhatod a pointer-csúszkát. Ill. Razer-driverben ugye lehet finomhangolni a sensitivity-t, akár külön X-Y-tengelyt is.

[ Szerkesztve ]

Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

(#14457) kiki22 válasza Synthwave (#14456) üzenetére


kiki22
senior tag

igen nekem a copper is bevan allitva tengelyek szerint.800 dpi n hasznalom.alap win sens van beallitva.razer driverban meg olyan 7 korulire van feltolva.csben 3,6 on van beallitva.

(#14458) Pszihonaranc válasza jaffa 2843 (#14450) üzenetére


Pszihonaranc
senior tag

csak nincs egy eladó salmosad? :DDD

(#14459) kutkut válasza Synthwave (#14453) üzenetére


kutkut
addikt

Aztaa! BF3 már a kukában!

;]:DDD
Egyébként, itt az a lényeg, hogy maga alá nyom egy ilyen robbanós cuccot, utoléri a lövedéket, aztán repül? :DDD Meg amikor a másik fején ugrál (azaz 20 méterre tőle)... gyááá :)) Na jó, erre a csapatos cuccra tényleg lehet mondani, hogy művészet, mert gondolom, nem egyszerű, eltalálni az irányt, időzítést, pláne csapatban... Csak nem fogott meg. Jobban szeretem a valósághoz közeli (már amennyire lehet) dolgokat, játékokat.
Egyébként, a bf3-ban is lehet így ugrálgatni: csak tele kell pakolni C4-gyel... :DDD
Számomra meg az a művészet, ahogy ez a srác irányítja a jetet, helit: [link] Nem biztos, hogy ez a legjobb videója, csak gyorsan kerestem egyet. :)

Meizu MX3 32GB

(#14460) frango13 válasza kutkut (#14442) üzenetére


frango13
aktív tag

A célzás, pontosság, gyorsaság, reflex az alap skill FPS gammához. BF3 ezt az alap skill s.arja telibe. :DDD Én mostanában megint kezdek egész jól lőni, de BF3-ban nem tudok. Valami idióta -+ gyorsulást tapasztalok mindig. Ezért, ha játszok egy kis BF3-mat akkor a vicces helyzetekre hajtok. Annyira komolytalan a játék, hogy erre jó csak. Casual játékra elmegy, de hogy az elején azt merték mondani a fejlesztők/kiadó, hogy nagy hangsúlyt kap az eSport a játékban? Vicc...
Ja és ami a legszánalmasabb, hogy a kiadó/fejlesztők nagy ívben sz.rnak a játékosok fejére. Nem is patchelik már. Ami patch meg kijön 3havonta az javít 3apró hibát és hoz magával 5 nagy hibát. Nálam a DICE/EA elásta magát(a pénzem kellett, de most már sz.rnak a fejemre). Nem veszek többet tőlük semmit.

IMO1.1A-ra és MX518-ra hol lehet a legolcsóbban glide-ot kapni(szállítással együtt)?Hyperglide oldalán?

:)

(#14461) Synthwave válasza kutkut (#14459) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

"Egyébként, itt az a lényeg, hogy maga alá nyom egy ilyen robbanós cuccot, utoléri a lövedéket, aztán repül?"

Ahha. Nem. :DDD
Ez csak DeFRaG volt, ahol freestyleoztak kicsit a srácok, hogy prezentálják, milyen movement lehetséges akár rendes duel / FFA / TDM / CTF közben.
Az a baj, hogy nem nagyon Quake-eztél, ezért nem is igazán érted, hogy mennyire elborult durvaságokat látsz és hogy MEKKORA skill kell hozzájuk (amiket évek folyamatos "munkájával" szedsz magadra).
Nem hiába van az, hogy amikor egy veterán quaker más game-re vált, abból nagyon hamar pownage lesz. Hehe. :D

"mert gondolom, nem egyszerű, eltalálni az irányt, időzítést, pláne csapatban..."

Igen, de az, hogy nem egyszerű, az egy picit finom kifejezés a videok után. A freakin' inhuman találóbb lenne. :)

"Számomra meg az a művészet, ahogy ez a srác irányítja a jetet, helit"

Megnéztem. A description-ben ez volt: "I got my jet service star medal symbolizing 20 hours of flying in the jet". LOL. Jót lőtt vele a csávó, de igazából pont úgy nézett ki, mint amit én is simán meglövök 20 óra után egy joystick-kal. Ez arcade. :P :))

Persze fless, hogy a játékban még repülő is van - és akár a földről is ki lehet belőle lőni a pilótát ;] -, de ha légiharc, akkor Lock On: MAC, Falcon 4.0 v. Flight Simulator X moddal; mert azok igazi szimulátorok.

Egy ilyen újabb konzoljátékra (FPS) mondom azt, hogy kipróbálnám; a BFBC 2-re sniper gameplay miatt. De szerintem az is felhúzna hamar. :DDD

--------------------------------------------------

Pszihonaranc: Nincs. ;]

[ Szerkesztve ]

Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

(#14462) kutkut válasza frango13 (#14460) üzenetére


kutkut
addikt

Mondtam, inkább ne játssz vele. :N Ezt a pontosságot nem értem, hogy gondolod. A recoil, a szórás miatt nincs olyan, hogy pontosság. Mellesleg van, csak meg kell tanulni így lőni. :K Egyébként meg ahhoz tényleg nem kell nagy pontosság, hogy seggbe tudj lőni egy tankot egy rpg-vel. :DDD De nem is ez a lényeg. Hanem, hogy hogy tudsz úgy mögé kerülni, hogy ne vegyen észre. Vagy esetleg telepakolni c4-gyel. Mindezt egy 64 fős mapon. Ebben is van kihívás. De mondok még jobbat. Ahhoz főleg nem kell semmilyen pontosság, gyorsaság, reflex, hogy lerakj 1-2 taposóaknát. Viszont, ha egy ellenséges tank belerongyol, az jó a csapatnak, mert addig is az ellenfélnél eggyel kevesebb tank van, jobban lehet foglalni a zászlókat a saját tankokkal. Nem véletlenül van benne annyi jármű. Használni kell. Ésszel. Egy tankkal meg nincs olyan, hogy reflex, mert egy tankkal nem lehet megfordulni egy századmásodperc alatt, de asszem a valóságban sem... Szóval, inkább hanyagold a gamet, ha csak így tudsz játszani. :)

[oWn]f4te: A jetnél nem az a lényeg, hogy lősz... Az irányításon múlik a nagyobb része. :K

[ Szerkesztve ]

Meizu MX3 32GB

(#14463) Ribi válasza Synthwave (#14461) üzenetére


Ribi
nagyúr

Vicces amikor valaki ennyire elborultan felsőbbrendőnek tart 1 játékot és úgy fikázza a többit ahogy csak bírja.
Ilyen hozzáállással inkább ne is beszélj róla, mert finoman fogalmazva nem igazán fogtad meg a lényegét. Kutkut próbálta megfogalmazni, hogy itt jóval nagyobb szerepe van a taktikának, a csapatjátéknak, mint quake-ben.

(#14464) FireKeeper válasza Ribi (#14463) üzenetére


FireKeeper
nagyúr

viszont jóval kisebb szerepe van az egyéni teljesítménynek, a "klasszikus" értelemben vett skill-nek.

steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 V || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill

(#14465) Synthwave válasza Ribi (#14463) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

"itt jóval nagyobb szerepe van a taktikának, a csapatjátéknak, mint quake-ben."

Gondolom, te sem high skill játszod, mert akkor tudnád, hogy minimum annyi taktika van benne, főleg team game-ben. Csak máson taktikázol. Ha nem hiszed, nézzél pro match-eket kommentárral. Messze nem agyatlan futkorászás.

"Ilyen hozzáállással inkább ne is beszélj róla, mert finoman fogalmazva nem igazán fogtad meg a lényegét."

Dehogynem. Quake-ek mellett igazából 1996-2008 között szinte az összes kisebb-nagyobb FPS-sel játszottam, köztük sok csapatjátékkal is (pl. CS 1.6, Source, CoD 2, CoD 4, BF2, BF 2142, ET: Quake Wars). Azok között is van olyan, ami nem konzolport. :))

A lényeget összefoglalva én nem azt mondtam, hogy nem lehet fun, csak azt, hogy számomra egy gagyi konzolport alacsony skillcap-vel. Attól még lehet, hogy mások nagyon is élvezik.

kutkut: Nothing special. BF2-ben repültem én is, mert ha már van vadászgép, akkor használjuk. :) Volt joy, az eredmény nem sokban különbözött ettől, pedig nem erre tettem fel az életem. :)
Anno viszont sokat Lock On-oztam multiban. Ha szereted amúgy a repülőgépes osztást, csekkold le. Ha a BF3 jól megy nálad, ezzel sem lesz gond - egyedül csak a proci igénye nem kicsi (bár modern gépekkel az sem lehet már probléma), de hát ki kell számítani 100 km2-es körzetben az AI-tevékenységét. :) LAN-on, neten ez nyilván nem annyira számít, hacsak nem valami kooperatív missiont játszotok. Joystick mondjuk a minimum hozzá, de gondolom van neked.

[ Szerkesztve ]

Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

(#14466) Ribi válasza FireKeeper (#14464) üzenetére


Ribi
nagyúr

Ez így van.
Mivel ugye a fegyver szórással eleve benne van a random, hogy 2 ember elkezdi lőni egymást, ha nincs szerencséd, akkor pont körbeszórod, hiába húzod jól a fegyvert lefele.
Quakeben oda lő minden töltényt ahova a célkereszt mutat. Így ha fején kattintod el az egeret akkor az fejes lesz, BF3ban nem. Ezt nem vontam kétségbe soha.

(#14467) Synthwave válasza Ribi (#14466) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

"Így ha fején kattintod el az egeret akkor az fejes lesz, BF3ban nem."

Quake-ben nincs olyan, hogy "fejes". Ha a bal térdéből a legszélső pixelt lövöd el, az pont olyan, mintha az arca közepébe küldted volna az áldást. Ill. a machinegun-nak és a shotgun-nak van szórása.

:))

[ Szerkesztve ]

Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

(#14468) Pszihonaranc válasza Synthwave (#14461) üzenetére


Pszihonaranc
senior tag

honnan tudod hogy nincs? :o

(#14469) Synthwave válasza Pszihonaranc (#14468) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

Belső info. :))

Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

(#14470) Pszihonaranc válasza Synthwave (#14469) üzenetére


Pszihonaranc
senior tag

jól van, amúgy nem is kéne :o ;]

(#14471) frango13 válasza kutkut (#14462) üzenetére


frango13
aktív tag

Én az Infantry harcról beszélek.
De néha játszok vele, mert azért valljuk be néha jó szo.atni a nubokat.
Azt mondom, hogy mondjuk CS low+ skill feletti játékos nem játszik komolyan a BF3-mal. Egy komoly játékost nem láttam még játszani versenyszinten a BF3-mal. A magyar BF3 válogatott is egy vicc. Van még csaló is benne. Arról nem is beszélve, hogy a sport iránt 0 alázat... Olyan a BF3 scene, mint amilyen a játék.
Még egyszer leírom. Amiért játszhatatlan a játék:Magas ping(a játékban ne nézd az átver mint a s.ar), client-side hitreg(ami nem lenne gond, csak nem így), olyan effektek amitől minden port, szemcsét látsz csak az enemyt nem.
Magas pingre és client-side hitregre példa: 10m-ről hátulról elkezdem lőni az enemy fejét. Persze csak 1-2 testlövést kap testre(mert ugye igazából nem is ott van, ahol én látom). Megfordul és instant meghalok 1 test lövéstől(persze nem 1 lövés volt az csak annyira késik az a s.ar, hogy így mutatja nekem). Ezért unfair hulladék:)
Egy arcnak mondjuk első FPS gammája a BF3 és játszott vele 2000 órát. Istenkirály a játékban. Viszont később mondjuk elmegy CS,Q,ET-ni szanaszét lövik szerencsétlent, mert nem tud rendesen lőni. A CS,Q,ET stb. viszont ad egy alapot, ami minden játékban a hasznodra válik.
Mint az autóknál, ha csak automatát vezettél, akkor később a manual váltóssal akadnak gondjaid. De ha manuálisan váltóval vezettél mindig is, akkor az automata nem okoz gondot.
...és ez volt az utolsó komment ezzel kapcsolatban, mert már ha csak beszélek róla felhúz(át lettem bas.va.8k-t dobtam ki)......

:)

(#14472) polgi803


polgi803
őstag

Eldöntöttem. DA V2-őt veszek majd...valami frankó egérpadot tudtok hozzá ajánlani?Vagy üvegen is frankó vele jáccani?

(#14473) kutkut válasza frango13 (#14471) üzenetére


kutkut
addikt

Vicces ez a "komoly játékos". :U Ez azt jeleni, hogy öreg róka, és megtanulta X pixelről Y-ra rántani az egeret (=kocka;])? Képzeld, viszonylag fiatal vagyok, első multis fps játékom a bf3. Miért lenne jó az, ha csak esnék-kelnék a pályán, mert a többieknek van ~10 év előnyük az egér irányításában, reflexben stb?! Inkább beülök egy helibe, nem fordulok bele az első hegyoldalba, és szétlövöm a "komoly játékosokat". Képzeld, nekem jó, hogy ha beülök egy tankba, nem tud leszedni a "komoly játékos", mert csak 1-2 rpg-vel tudna onnan kiszedni, azzal meg kb. mindegy, hol találod el a tankot. Vagyis nem mindegy, de nem kell pixelpontossággal célozni. Én meg odalövök egyet a tankkal valahova a közelébe és vége. Miért nyertem meg a "csatát"? Mert évekig gyakoroltam célozni, javítottam a reflexeimen stb.? Nem. Azért, mert "volt annyi eszem", hogy beüljek egy tankba. Most ez így unfairnek tűnik, de a tankot is szét lehet kapni. Pl a helivel (ezért is imádom ennyire:D), a helit meg a jetekkel lehet leszedni, azokat meg vagy egy másik jettel vagy egy AA-val, ami ellen megint mehet a heli, rpg és így be is zárult a kör. Ezért is számít a csapatjáték. :)
A hitbox tényleg nem tökéletes, ezt aláírom, de fordított helyzet is előállhat. :)) Btw, elvileg ma lesz az első magyar szerver tesztje... :)
"A CS,Q,ET stb. viszont ad egy alapot, ami minden játékban a hasznodra válik." Ezek szerint mégsem mindegyikben. ;] :DDD

FireKeeper: Bezony, itt szerencsére nem azon van a hangsúly és nem muszáj kockának lenni ahhoz, hogy jobb legyél, mint a többiek és nyerjen a csapat. :)

Ribi: Thx. :R :))

[oWn]f4te: Elvileg nem joy-jal nyomja, én is bill + egérrel nyomom.

[ Szerkesztve ]

Meizu MX3 32GB

(#14474) F34R válasza kutkut (#14473) üzenetére


F34R
nagyúr

na hagyjuk már a faszba a modernkori fpseket. ahhoz élvezhetően játsz egy erőmű kell + kurvagyors net multinál. sok n00b is képes lelőni egy két tagot azt is megmerem kockáztatni hogy a tabellán is érhet el jó helyezést. én nem nézem semmibe ezeket a játékokat iylen téren . szép meg minden meg 3 napig tart ez a csoda is utána huss.

(#14475) kutkut válasza F34R (#14474) üzenetére


kutkut
addikt

Neked. ;) Egyébként, a bf3-ban úgy is lehetsz jó, hasznos játékos, hogy egy golyót nem lősz el... :K Mert nem ez a lényeg.

Meizu MX3 32GB

(#14476) F34R válasza kutkut (#14475) üzenetére


F34R
nagyúr

akkor megegyeztünk , kijelenthetjük hogy a bf3 nem az fps-ről szól.

Neked.

meg több tízezer embernek. :P

[ Szerkesztve ]

(#14477) frango13


frango13
aktív tag

Na azért most ugyan legyen már vége. A bukott FPS-seknek vannak fórumok, ott ki lehet tárgyalni őket.
____________________________________________________________

:)

(#14478) kiki22


kiki22
senior tag

sziasztok!rTalatam meg ket egeret ami szoba johetne razer abyssus es salmosa.Ezekrol mit hallani ?

(#14479) jaffa 2843 válasza Pszihonaranc (#14468) üzenetére


jaffa 2843
Ármester

[oWn]f4te -nek van félrerakva. :)

Egyébként erre a kis BF3-Quake vitára reagálva, igazat kell adnom a legtöbb dologban [oWn]f4te kollégának. Igazából nem is nagyon értem, hogy lehet kiadni egy FPS játékot, hogy a hitreg több sebből vérzik.. Ez valami DICE szabadalom lehet, már BF2 óta ilyen borzalmas az egész.
Aki pedig azt mondja, hogy nem kell taktikázni, vagy gondolkozni egy Quake-ben annak ajánlom figyelmébe pl ezt a kis elemzésekkel tarkított Duel (1v1) meccset. (angol tudás szükségeltetik, hogy átlássa az ember, hogy miről is van szó).
Azon túl, hogy én is nap mint nap warozok BF3-mal, nemsokra tartom magát a játékot. Rengeteg random hülyeség van benne. Hitreg katasztrofális, a fizika több sebből vérzik, laggos, és akkor az egyes jármű és fegyver/kiegészítő bugokról még nem is esett szó.(Egyébként az is DIce taktika, hogy minden patch-el újabb bug-okat integrálnak a játékba.
Egyik örök kedvencem továbbra is a CoD4 marad, ha ilyen fantasztikus játékok jönnek ki sorba. A BF3-nak csak a war hangulata a magával ragadó, maga a játék óriási hiányosságokkal bír.
Számomra a legszomorúbb az egész online FPS-ekben az, hogy a játékosok többsége 5éves kisgyerek módjára viselkedik. Szinte lehetetlen normális csapatot találni (főként CoD4-ben találkoztam ezzel a problémával), akik esetleg normálisak, azok pedig nem túl jó játékosok.

Nah itt be is fejezem. Végeredményt nem hirdetnék, mert bármi lenne is, abba bele lehetne kötni.

(#14478) kiki22

Hol találtál Salmosa-t?

[ Szerkesztve ]

#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####

(#14480) kiki22 válasza jaffa 2843 (#14479) üzenetére


kiki22
senior tag

meg nem taltam csak nezegettem formara meg ezek jonnekbe .csak erdeklodnek hogy ezek mennyire jok .melyik csaptot erosited bf3 ban ?:D

(#14481) jaffa 2843 válasza kiki22 (#14480) üzenetére


jaffa 2843
Ármester

coRDHA

Egyébként Ebay-en is van Salmosa, viszont már csak ázsiai (kicsi) verzió van.
Amugy nagyon jó mindkettő :)

[ Szerkesztve ]

#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####

(#14482) DeFranco


DeFranco
nagyúr

Ma kaptam meg az értesítőt, hogy megérkezett az IME 3.0, ha minden igaz, hétfőn át is veszem. Előzőleg nem kaptam választ a kérdésemre, így megismétlem, hátha tudtok segíteni.

Az lenne a kérdésem, hogy mivel tudom majd kipróbálni, validálni, hogy tényleg eredeti, 100%-os termék-e? Van erre valamilyen mérhető érték, esetleg tesztprogram?

Illetve a 400 dpi-ről lenne még kérdésem: ez nekem durván kevésnek tűnik abból a szempontból, hogy az egérmozgatásra nem sok helyem van a számítógépasztalon. Lehet ezt valahogy "gyorsabbra" venni, ha igen, körülbelül mennyire?

(#14483) Synthwave válasza polgi803 (#14472) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

Az jó kis egér.

Ha Icemat-re gondolsz, akkor azzal tudtommal nincs gondja.

DeFranco: MS 3.0 az MS 3.0 lesz.

400 dpi: Jó lesz az. A Win-es egércsúszkát feljebb tolhatod, de ha esetleg játszol, rakd vissza 6/11-re.

kiki22: Abyssus régebbi modeljeinél van jitter szövetpadon, amúgy nem rossz darab. 450 / 1800 / 3500 cpi, ill. 125 / 1000 Hz-es kapcsoló az alján.
A Salmosa meg jó, veszek is egyet hamarosan. :D

[ Szerkesztve ]

Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

(#14484) DeFranco válasza Synthwave (#14483) üzenetére


DeFranco
nagyúr

MS 3.0 az MS 3.0 lesz :F

(#14485) Pszihonaranc válasza jaffa 2843 (#14479) üzenetére


Pszihonaranc
senior tag

fák :DDD letisztult a kép....

akkor maradok a logitech g400nál.

(#14486) gabo9201


gabo9201
senior tag

Üdvözletem :)

Olyan problémám van, hogy az ezer éves "Microsoft WheelMouse Optical 1.1" egerem kezd meghalni. Mondjuk nem is csoda, mert már jó régóta megvan.
A kérdésem az lenne, hogy mit lenne érdemes venni helyette?
Nem akarok rá nagy összegeket szánni szóval olyan 3.000Ft-ig mennék el árban. Nem vagyok egy megrögzött játékos (csak néha játszok pár órát) főleg nem multizok szóval nem túl nagyok az igényeim.

Jó lenne, ha ennek a boltnak a kínálatából tudnék választani, mert ez helyben van és nem kéne postázgatni :)

Esetleg a PCX jöhetne még szóba a pick pack pontos átvétellel aminek a díja 700Ft, szóval ez esetben max 3.500-at szánok rá postával együtt.

Az első bolt kínálatában kinéztem az "Acme MN-01"-et. Ezt ismeri valaki?

Megbízhatóság: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=gabo9201

(#14487) Pszihonaranc


Pszihonaranc
senior tag

mi a különbség a logitec g400 és a g500 között?

(#14488) gabo9201 válasza gabo9201 (#14486) üzenetére


gabo9201
senior tag

Ja és azt lehagytam, hogy jobb kezes vagyok :)

Megbízhatóság: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=gabo9201

(#14489) korcsi válasza Pszihonaranc (#14487) üzenetére


korcsi
veterán

optikai vs lézer szenzor
3600 vs 5700 dpi
5 vs 10 gomb
10000 vs 13000 ft kb.

referencia 5700(XT) plexi ARGB-s blokk eladó!

(#14490) jaffa 2843 válasza gabo9201 (#14486) üzenetére


jaffa 2843
Ármester

Tessék benevezni mégegy MS WMO-ra. Ebayről megvan ~3300 Ft-ból. Ennyiért pedig nemtudsz jót venni idehaza.

Amugy mi a baja a mostani WMO-dnak? Mit jelent a kezd meghalni?

#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####

(#14491) kiki22 válasza jaffa 2843 (#14490) üzenetére


kiki22
senior tag

milyen aron szallitjak a cuccost ha ebayrol rendelsz ?

(#14492) jaffa 2843 válasza kiki22 (#14491) üzenetére


jaffa 2843
Ármester

Változó. Én általában a legolcsóbb szállítási kötséget felszámoló trusted-seller-t szoktam választani.
A WMO-t innen vettem, ahol a posta ingyenes volt.

[ Szerkesztve ]

#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####

(#14493) Synthwave válasza DeFranco (#14484) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

---> Életemben nem láttam még fake-et.

Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

(#14494) DeFranco válasza Synthwave (#14493) üzenetére


DeFranco
nagyúr

És amúgy van rá mód, hogy valahogy (lehetőleg szoftveresen, vagy szétszedés nélkül) megbizonyosodjak róla, hogy eredeti-e? Érzékelő teszt, referenciaérték, vagy akármi... gondolom ha az optika OK, akkor az egér is az.

[ Szerkesztve ]

(#14495) Synthwave válasza DeFranco (#14494) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

Én nem tudok ilyenről. Tudtommal ezeket a régi MS-egereket nem hamisítják. Max. az alján lesz néhány kanji, mert gondolom Távol-Keletről rendelted.

Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

(#14496) DeFranco válasza Synthwave (#14495) üzenetére


DeFranco
nagyúr

Igen, mutattam is neked. Köszi az infót :)

(#14497) gabo9201 válasza jaffa 2843 (#14490) üzenetére


gabo9201
senior tag

A hibája az, hogy a bal gombja sokszor nem reagál elsőre a nyomásra és van olyan is, hogy egy nyomásra kétszer reagál (mintha dupla kattot nyomnék).

Gyanítom, hogy a gomb kopott el. :)

Egyébként lehet igazad lesz. Ez így elég korrektnek tűnik, igaz még nem rendeltem e-bayról, de van pay-pal-om és Kínából már többször is rendeltem :)

[ Szerkesztve ]

Megbízhatóság: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=gabo9201

(#14498) gabo9201 válasza jaffa 2843 (#14492) üzenetére


gabo9201
senior tag

Ez is elég korrektnek tűnik. Ingyenes a szállítás is. Mit mondasz rá?

Megbízhatóság: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=gabo9201

(#14499) polgi803 válasza Synthwave (#14483) üzenetére


polgi803
őstag

Nem icemat...de mart üveg pad...most mióta a Lachesis "elfáradt" egy optikait tolok rajta,de szeretni...akkor gondolom majd a V2 is...ha mégse,akkor mit ajánlasz alá?

(#14500) Synthwave válasza polgi803 (#14499) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

QPAD XL
QPAD Gate 01
QPAD CT
Everglide Titan
Allsop Raindrop GigaPad XL
Puretrak Talent
Razer Mantis
Razer Goliathus / Fragged
Corepad C1
SteelSeries QcK Mass / QcK+ / QcK Heavy

fUnc 1030 / Archetype
fUnc F-series
(az érdesebbet)
QPAD XTR
X-Ray Thunder 8 / 9
SteelSeries S&S
Razer eXactMat

Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Milyen egeret válasszak? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.