Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  Milyen DVD-írót vegyek? (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#7078) Márton


Márton
nagyúr

Na emberek, ilyet se pipáltam még többéves dvd készítő munkám során.
Apám kiírt egy felvételt asztali Panasonic ES10 íróval Verbatim DVD-R lemezre, menü nélkül, majd lezárta ahogy illik. Kellett volna belőle még 2 másolat, amit a gyorsaság miatt pc-n javasoltam. LG GSA-H22L patás író, Nero6, semmi extra, DVD copy menüpont. Beolvassa a forráslemezt, majd kéri a céllemezt, mely szintén Verba. Meg is írja. Azonban az asztali player nem játssza le, hanem csak annyit mond: STOP. Se play gomb, se menu, semmire nem reagál. VISZONT visszatéve pc-be, helyén van minden file, és a mediaplayer classic viszi is szépen!
Na én ilyet még nem láttam :W Ti? Hol? Mit rontott el? Látszólag minden ok, mégse szabványos lemez mert egy asztali sem viszi. De akkor a pc miért??

(azt megjegyzem még, hogy az író ilyen gyári javított, 3 hó garis készülék, szal lehet ő a ludas, de akkor sem értem, hogy írhat olyan lemezt, ami itt megy, ott nem)

Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  Milyen DVD-írót vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.