Azért van új a nap alatt, pl. Teac DV-516GB, ez 2008-as modell.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Bemutató Egy csodaszép szerelmes utazás: Haven bemutató
- Tudástár Az eSzemélyi használhatósága magánszemélyként
- Bemutató Creative Stage 2.1
- Elemzés A legolcsóbb új PC konfig nyomában
- Bemutató A V12-es duruzsolása – Lamborghini Sián FPK 37
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Runo:] Az átverő átverése
- [Re:] [Wiz Khalifa:] Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- [Re:] [Vakegérke:] NyalóVilág: tíz, kiver a víz - VV10 - Való Világ 10
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] Egy csodaszép szerelmes utazás: Haven bemutató
- [Re:] [andor80:] A cd Project red elnyerte méltó büntetését!
- [Re:] [Luck Dragon:] MárkaLánc
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
anri-ur
tag
Köszi!

kali
legenda
nincs mit! csak ügyesen - de azért óvatosan!

Sonja
veterán
No, döntöttem. Mivel konkrétan nem tudtam LG és Pioneer között dönteni olvasónak, így megveszem mind a kettőt!
Ezzel el is intéztem a dolgot.
Köszönöm a válaszokat.
Gyereket is lehet utálni, csak szív kell hozzá!

Adler
aktív tag
köszi a választ.
hát akkor most már csak be kell szerezni a kiszemelt példányt.
Nikon D40 kit/D90 +18-70mm AF-S IF + 70-300mm ED AF + SB-900 + MB-D80; ASUS Crosshair V Formula + AMD FX-8150 + ASUS GTX660 + Kingston DDR3 KHX1600C9D3K2/8G

Jim74
nagyúr
Az az igazság, hogy ilyen tesztet még nem végeztem...
Maradjunk abban, hogy vigyázok a lemezeimre, csak jó minőségűre írok, úgyhogy nincsenek olvasási porblémáim, vagyis egyik íróm sem diszlexiás

Jim74
nagyúr
És írót is gyárt még a TEAC?
Anno nekem nagyon bejöttek a meghajtóik...

1010
őstag
udv
letezik usb-s dvd iro 8k korul?
vagy valami light scribe feleseg e korul

Core2duo6600
veterán
Samsung SE-S224Q külső USB DVD író fekete Lightscribe + Nero USB 2.0 11520 az aqua ban
[ Szerkesztve ]
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430

1010
őstag
es vajon a mac et szeretik-e
light scribe moduljat lehet nem ismeri fel,az iro reszt mindig felszoaktak

Sonja
veterán
11 körül van LG-től is külső író (LG GE20NU10, illetve LG GSA-E60N) az Ipon-ban.
Gyereket is lehet utálni, csak szív kell hozzá!

1010
őstag
az a baj hogy rossz amostani es sztem emgint csere lesz az volt kb 8
szal akkor nem kapok 10 allatt usb set es emg mac is szeresse

Jim74
nagyúr
Szerintem jobban jársz, ha veszel egy USB-s külső ODD házat + egy normál ODD-t, így, ha bedöglik az ODD, akkor csak kiveszed a házból, kicseréled és kész.

sklopp
őstag
Természetesen gyárt, kollégám is most vett külön Teac olvasót és írót, elérhető áron. Én is a DV-516gb olvasót használom, teljes megelégedésemre.
[ Szerkesztve ]

RockHaRD
addikt
Sziasztok, két kérdésem lenne, az elsőből következik a második. Elromlott a plextor íróm. Nem tudom mi baja, a garancia már lejárt, és nemtudom mit csináljak vele. Eddig írt, olvasott mindent faszán, de most elbasz minden DVD+R DL-t... gondolom kitaláljátok, h xbox játék írásrol van szó, de ugyebár ha bármi mást írnék rá, akkor is elqrná... Szóba jött nálam egy Pioneer 216D, és erről érdeklődnék, hogy ez milyen, mert a hivatalos honlapon nincs D végű. És igy nemtom, hogy ez mit tud. Pl tudok-e majd vele xbox gémeket írni...

kali
legenda
van a hivatalos honlapon; pioneer dvr-216d
(csupán annyiban különbözik a sima 216 verziótól, hogy a "d" jelzésű nem tud dvd-ram lemezt írni)
[ Szerkesztve ]

RockHaRD
addikt
bitsettingset támogatja?

kali
legenda
216l crossflash után; bitsetting + labelflash!

RockHaRD
addikt
ezt a crossflasht kifejtenéd?

audi100td
nagyúr
Olvass kicsit vissza, előző oldalon le van írva.

kali
legenda
FefeeX egyik a témával kapcsolatos hozzászólása; link
a te íródra átültetve; DVRFlash_v2.6.0 & DVRS16J_106
(a 216l író a következőkkel tud többet, mint a 216d; dvd-ram írás, labelflash, bitsetting)
[ Szerkesztve ]

RockHaRD
addikt
köszi szépen. Délelőtt megveszem az írót, és akkor megnézem, h hogy is műxik ez a dolog
amugy egy PX-800--as plextor írom csesződött el. Érdemes vele probálkozni vhogy szted, vagy hagyjam a picsbe?
sima dvd-t jól ír, csak +os DL-t nem
hey bro!
ha dvd-t ír, vkinek még hasznos lehet, dobd fel apróba pio meg rulz
..szerintem jónak tűnik

Core2duo6600
veterán
Tartsd meg másodlagosnak, ha az írási minősége megfelelő.
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430

RockHaRD
addikt
te még élsz?

M107
addikt
Aki dvdírót szeretne még venni az vagy Pioneer vagy Nec írót vegyen
A pio olvasásra írásra tökéletes nálam No1 (Most raktam össze 1 házimozit magamnak pio cuccokból (dvd divx mp3 wma) cukor
A nec írásra jó de olvasáskor mint egy porszívó olyan
A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )

audi100td
nagyúr
A Pio-ra én se panaszkodhatok, nekem is olvas mindent szép csendben és mivel vigyázok a lemezeimre, nem érdekel hogy olvassa a karcos, nyúzott cd/dvd-ket.

FefeeX
veterán
Sosem gondoltam, hogy egyszer idéznek tőlem Híres lettem?

audi100td
nagyúr
Bizony, a crossflash meghozta neked a hírnevet

macikos
addikt
Sziasztok!
Nem sikerült flashelnem a Pio 116D-met. Ez történt: http://kepfeltolto.hu/i/?258771 Most nem működik az író.
Hogy tudnám életre kelteni?

audi100td
nagyúr
Próbáld meg visszaflashelni az eredeti firmware-t, ha le lehet valahonnan tölteni.

Jim74
nagyúr

FefeeX
veterán
nem működik az azt jelenti hogy nem is lát a gépben semmit?
csak mert akkor garival próbáld meg vissza a boltba, hogy egyik inditásnál nem látta és nem tudod mi lehet a baja...

macikos
addikt
A nem működiket úgy értettem, hogy nem adja ki a tálcát, igaz a gép felismerte, de nem lehetett használni
Még este megcsináltam. Nem tudom mi volt vele. Próbáltam felrakni fw-ket, egyiket se akarta, mindig leállt a képen látható hibával, aztán a 10. próbálkozás környékén végül sikerült megcsinálni ugyanazzal a két fájllal... Szóval nem tudom, hogy mi volt a probléma.
Tanulság: Soha ne add fel
Azért köszönöm a segítséget

audi100td
nagyúr
Na, királyság, most akkor 216L nem?

macikos
addikt
Nem, 116-os, PATA-s. A0015430.104 és A0015431.106 működik.
Akartam most 116L-t csinálni belőle, de nem akar sikerülni. Tehát a A0015430.104 és A0415431.106 nem akar működni.

audi100td
nagyúr
Ja, tényleg ez sima 116 és akkor maradt is alapon, DVD-ram meg labelfl. nélkül?

macikos
addikt
DVD-RAM írás már van. Jelenleg ez a helyzet: [link]
LabelFlash is jó lenne, bár nem létfontosságú, de még majd próbálkozok.
Akik sikeresen csinált 116-ból 116L-t írják már le, hogy melyik fájlokat használták?
Egyébként jó ez a Pio DVR-116. Olvasásnál tényleg semmi hangja, írásnál azért van NEC ND-3520A-ról váltottam, az aztán hangos volt.
[ Szerkesztve ]

vmaxter
tag
Sziasztok!
Mondjatok néhány okot, amiért érdemes SATA-s DVD írót venni?
Köszi

Core2duo6600
veterán
Ha a hdd -ét satas, akkor kiiktathatod a pata vezérlőt..
Talán modernebbek
talán jobb a terméktámogatásuk
hiszen az ide ha lassan is de elöbb utobb eltünik.
A sata s kábelek nem fogják le annyira a légaramlást annyira mint a szallagkábelek.
Talán biztosabb csatlakozás.
[ Szerkesztve ]

FefeeX
veterán
mondjuk biztosabbnak nem mondanám, könnyebben kicsúszik, ha nem biztonsági kábeled van, de a modding kábelekből olyan sajna nincs. A légáramlás miatt, meg az esztétikum miatt is én már kinyomtam az IDE-t...

wwhy
veterán
szűk helyen is 1xűen könnyebb bedugni a kábeleket, nem hajolnak el a szélső lábak
ELADÓ<<VADIÚJ>><< DELL Latitude 7300 i7_CPU/512_SSD/16GB_RAM_GARI:2023>>

Core2duo6600
veterán
Milyenek azok a modding kábelek ?

audi100td
nagyúr
Egyedi "tuning" kábelek, UV aktív meg ilyenek, itt egy kép: [link]
[ Szerkesztve ]

FefeeX
veterán
pl, de a revoltec oldalán is lehet keresni... én azokat szeretem, UV aktív mind
a tuning az teljesítménynöveléssel jár, a modding meg csak kinézet

audi100td
nagyúr
Olyanról hallottál már, hogy "optikai tuning"? megsúgom nem jár teljesítménynöveléssel.
[ Szerkesztve ]

FefeeX
veterán
hm, valóban használják óttóknál ezt a "fogalmat", de szerintem hibásan... mindegy, hidd el, számítástechnikában nem hívják tuningnak... (a tuning szó hangolást jelent, vagy fine tuning - finomszabályzás)
[ Szerkesztve ]

audi100td
nagyúr
Hm, ez igaz, akkor bocs rosszul fejeztem ki magam.

vmaxter
tag
Azért tettem fel ezt a kérdést, mert csak két darab sata csatolóm van az alaplapon, az egyiken már van egy vinyó, de ha később még szeretnék egyet, akkor már nem lesz hova dugnom.
Hirdetés
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- G.Skill Trident Z Neo RGB 2x16GB 3600Mhz CL16-16-16-36 szett, AMD Ryzen X570, B550-hez újszerű
- Zotac Twin Edge 3070 és MSI Ventus 3x 3070 /TÖBB DARAB/ /BONTATLAN/ /27%ÁFÁS SZÁMLA - GARANCIA/
- HyperX Fury RGB DDR4 3200Mhz (2x 8GB) 16GB
- Eladó Gigabyte GTX1080 Windforce 21.09.03-ig GARANCIÁLIS (Oázis Computerhez)
- iPhone 12 Pro 128gb,graphite,vadonatúj,Telenor