Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#41851) tvamos válasza MrChris (#41850) üzenetére


tvamos
nagyúr

Az egész tükrözést és segédtükrözést csak a szükség szülte. Mennyivel praktikusabb, hogy az élesség, wb, fénymennyiség mérése a képszenzoron történik,
Pont annyi elonye van, mint amennyi hatranya. Ez a kepszenzoron merem a fokuszt, ilyen... svajci bicska, persze, jo ra, de a kulon szenzor meg csak arra van kitalalva, hogy az af-et csinalja, de azt gyorsan, es pontosan. Nem veletlen tesz a Sony sem fazis af pontokat a szenzoraira, nem keves kompromisszum aran. Es igen, teljesen igazad van abban, hogy kontraszt af a szenzoron sokkal pontosabb. Idealis korulmenyek kozott. Ha van eleg feny, meg eleg ido. Abban is igazad van, hogy az slr gepekben piszok sok alkatresz van, es nehez megoldani, hogy pontos legyen a fokusz. Talan ezert van a sok fokusz hiba.
Abban is igazad van, hogy aki a kepernyon komponal, ne vegyen tukroset.
Aki meg tukroset akar, az meg vegye azt...

[ Szerkesztve ]

"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.