- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csurgoi
aktív tag
válasz
MrChris #82777 üzenetére
Nézd csak, ez egy úccsó Nikon D 5200-al való összehasonlítása az EM 10-nek:
Az értékeket nem kell magyarázni, a dinamikai tartomány messze elmarad az Olynál a Nikontól.
Szinek: az természetes, hogy ez minden gépnél más, minden márkának van egy saját színvilága.
Kinek a pap, kinek a papné.
De az Olympus PEN és OMD szériánál arról van szó, hogy a gépből kieső jpg fakó, és annyira hiányos a részletekben, hogy az már fájó.
A fiamnak egy 170e Ft-os Canon D700+18-55 kitobis gépe van és kipróbálás után leesett az állam, hogyan lehetséges egy kitobival ilyen minőségű fotót csinálni.
De mint írtam nem az Olympussal van a baj, mert ők egy olyan vásárló rétegnek gyártanak aki kis gépre, de ennek fejében gyengébb minőségű képet kap.
A baj az ezzel, hogy a vázak q..va drágák , és ahhoz hogy elfogadható fotót készíts ahhoz egy pro minőségű obit kell vegyél, ami megintcsak vetekszik a DSLR obik árával.
Ja és utómunka nélkül a fotók élvezhetetlenek.Itt írták hogy akkor miért nem adom el?
Ha nem buknék akkorát el is adnám szívem szerint, mert totál kiábrándultam a márkából, kár volt ebbe az irányba fejlesztenem.Nem tudom mit tud a 20 Mp-el, de ahogy néztem az EM 1 Mark II-ért nevetségesen sokat kérnék!
Gondolom ugyanígy röhejesen magas és megfizethetetlen lesz az ára a beharangozott EM 10 Mark III-nak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Vezetékes FEJhallgatók
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Horgász topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Vírusirtó topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest