Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Chatcontrol
- Bitfenix Outlaw
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
csurgoi
aktív tag
válasz
MrChris #82777 üzenetére
Nézd csak, ez egy úccsó Nikon D 5200-al való összehasonlítása az EM 10-nek:
Az értékeket nem kell magyarázni, a dinamikai tartomány messze elmarad az Olynál a Nikontól.
Szinek: az természetes, hogy ez minden gépnél más, minden márkának van egy saját színvilága.
Kinek a pap, kinek a papné.
De az Olympus PEN és OMD szériánál arról van szó, hogy a gépből kieső jpg fakó, és annyira hiányos a részletekben, hogy az már fájó.
A fiamnak egy 170e Ft-os Canon D700+18-55 kitobis gépe van és kipróbálás után leesett az állam, hogyan lehetséges egy kitobival ilyen minőségű fotót csinálni.
De mint írtam nem az Olympussal van a baj, mert ők egy olyan vásárló rétegnek gyártanak aki kis gépre, de ennek fejében gyengébb minőségű képet kap.
A baj az ezzel, hogy a vázak q..va drágák , és ahhoz hogy elfogadható fotót készíts ahhoz egy pro minőségű obit kell vegyél, ami megintcsak vetekszik a DSLR obik árával.
Ja és utómunka nélkül a fotók élvezhetetlenek.Itt írták hogy akkor miért nem adom el?
Ha nem buknék akkorát el is adnám szívem szerint, mert totál kiábrándultam a márkából, kár volt ebbe az irányba fejlesztenem.Nem tudom mit tud a 20 Mp-el, de ahogy néztem az EM 1 Mark II-ért nevetségesen sokat kérnék!
Gondolom ugyanígy röhejesen magas és megfizethetetlen lesz az ára a beharangozott EM 10 Mark III-nak
Új hozzászólás Aktív témák
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Combos notebookok az XMG-től
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen NAS-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Háború Izraelben
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Mini PC
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 512GB 1 év garancia (akksi hibás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest