- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
válasz
hibavissza #82776 üzenetére
Huh
hát ez most megijesztett, elég vad lett. Szerintem Panával se lenne probléma ilyet összehozni
weiss: Azért lehet azon a képen segíteni, legalábbis az én ízlésemnek ez már megfelel. Szerintem igazi nyári sziporkázó napsütés, kék éggel, változatos zölddel amit már megkoptatott a meleg. Persze lehet még rajta reszelni.
csurgoi: Ez mitől lenne ennyire váz függő? Szerinted attól hogy picivel nagyobb lesz a szenzor és pl nikon felirat van rajta akkor minden jobb lesz? Jobban megválogatja a színeket? Abban a raw képben minden infó benne van. A szenzor képessége lefedi azt a nagy dinamikát amire még egy ilyen telibe sütött napon is szükség lehet. Csak az a kérdés mit tudsz vele kezdeni, ismered e eléggé mit hogyan kell.
Nemtom mi kifogásod van a videójával szemben, szinte az összes Canon, Nikon, Pentax, Sony is ilyen fos interpolált, majrés FHD videót készít. Itt próbálgathatod, és lehet csodálkozni, hogy egyik színesebben majrézik a másiknál és ugyan olyan hergya az élessége. Kb egy kezemen meg tudom számolni melyik váz tud közel valódi fhd-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Küszöbön az androidos PC-k
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Fűnyíró topik
- Gumi és felni topik
- XPEnology
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bontott, vadiúj, MIDNIGHT MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Asus TUF Gaming A15 FA507 - 15,6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 4050 -2+ év gar
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest