Hirdetés

2024. június 29., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:55

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.

Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#76628) Juditta_56 válasza _Hodor_ (#76625) üzenetére


Juditta_56
aktív tag

Ah ilyen típusú (XX+14 számjegy) a magyar posta rendszerében nem látszik, nem "hivatalos" nemzetközi TN.
Hogy a Trackitonline látja, annak örülhetünk, vagy dühönghetünk, hogy kamu, generált adatok. Ezt csak akkor fogod megtudni, ha megjön, annak megfelelő időben, amit a Trackitonline mutat, vagy nem.

Nekem a közelmúltban volt ilyen "Sky56" - os csomagom kettő is, ugyanúgy a "Vámkezelés" volt az utolsó bejegyzés, de attól számított egy hét múlva nálam volt. Igaz, azoknak NL volt az első két betűje.
Két másik (mk. posta által is követhető) csomagot kaptam meg december elején, amit szeptember 8-án rendeltem.

Szóval türelem!

"You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.