Hirdetés
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- wrox: Computherm Q7 RF termosztát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz
wanted5
üzenetére
Xiaomi-ból én az 1S-t venném (az a középső tagja a szériának), ott az 50k költséget viszont meg is dupláztad. 2-3 Km-es távnál szerintem tök mindegy a hatótáv mert lényegében annyit bármivel elmennél aztán töltöd, de a 20km abszolút reális amúgy.
Szatyrot én nem tennék rá, próbáltam egyszer egy könnyű tasakkal de még az is zavart mert ugrált rajta, nehezebb dolgot meg nem tennék rá mert akkor baromi nehéz lesz biztonságosan irányítani. Nálam a vásárlás rolival az hátizsákos sztori, úgy okés, persze a hátizsák mérete lesz a korlátozó tényező.
Lezárni én nem szeretem, de amúgy kaphatók jó minőségű zárak így megoldható ha nagyon kell, egyéni preferencia kérdése a dolog.
Jogilag úgy állunk, hogy sehogy, törvényi szabályzás egyelőre nincs, példa büntetésekre van (sisakba beleköthetnek, meg bedrinkelve ne vezesd, bár ez szerintem alap kéne legyen).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anime filmek és sorozatok
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Hisense LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Path of Exile (ARPG)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A Redmi Turbo 5-ben debütált a Dimensity 8500
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Thermal (M3T) Enterprise + RTK modul + 7 akkumulátor
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DJI RC2 drón távirányító
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők +gyorstöltő
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4346, 100% Akksi
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest