Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
GoodSpeed
üzenetére
annyiért tényleg vehettél volna egy gyárilag frankót ...
Lárifári, megveszi az ember 270-ért a G-Boostert, aztán megunja (sic!), elkezdi tuningolni, rak rá Dualtron lengővillát stb. Persze kinek mit jelent a frankó.
De mint írtam volt, hogy magadnak építed, a pénz nem adja vissza. Ez is egy hobbi. El lehet vele lenni.Vagy ahogy még fogalmazni szoktam volt: kis pénz, kis foci = nem akartam egyben rákölteni ekkora összeget a rollerre, amikor azt sem tudtam, hogy bejön-e. Mondjuk egy G-Boostert se biztos, hogy megvettem volna. Pont ezért.
(Meg anyagi okokból.) Az, hogy 1 év alatt, apránként ráköltöttem ennyit, nem nagy cucc. Amúgy ebből van tartalékban egy motor (ami ráadásul 50 km/h-t tud): dehogynem lehet gumit cserélni.Most hazafelé 7.2-vel jöttem, így elég pontosnak néz ki: amíg van rajta minta, marad.
Normál használatnál szerintem jó 1000 km simán belemehet még...
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- FOTÓS beárazás
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- BMW topik
- Milyen autót vegyek?
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Path of Exile (ARPG)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
- Aubika akkumulátoros fejpánt Meta Quest 3-hoz
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De mint írtam volt, hogy magadnak építed, a pénz nem adja vissza. Ez is egy hobbi. El lehet vele lenni.
(Meg anyagi okokból.) Az, hogy 1 év alatt, apránként ráköltöttem ennyit, nem nagy cucc. Amúgy ebből van tartalékban egy motor (ami ráadásul 50 km/h-t tud): dehogynem lehet gumit cserélni.