Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
krakki88
csendes tag
Valóban, irtam is, hogy ennek ellenére cserét és nem visszatéritést kértem. Egy brutális gép, semmi köze az elektromos rollerekhez, azon kivül, hogy úgy néz ki. Teljesitményben, terepjárási képességében inkább egy kis motor.
Abszolút nem zavarna egyébként, ha nem lenne garis, megcsinálnám magamnak, de igy, felpostázni, vagy felvinni Pestre, várni rá stb.
Plusz azért is irtam le, hogy ha valaki ezt a forgalom közepén éli meg, akkor felejtse el a fékeket, mert bár alapesetben azok is nagyon jók, de ha ez önálló életre kell és max teljesitményen elkezd pörögni, akkor nincs az az isten ami megfogja, csak a kikapcs gomb.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest