Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: A sor végén
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
intuicio
üzenetére
Mert bot-ot használni az a flashelési folyamatba beépített plusz elem. Általában amelyik appal megcsinálod a cfw-t, azzal utána egyből fel is tolhatod a rollerra.
Elég sok apró részlet van, amit be lehet állítani custom firmware készítésekor. Tehát a bot vagy ugyanazokon a lépéseken megy végig, mint egyéb módszer esetén, akkor semmivel sem kényelmesebb. Viszont ha kevesebb lépésben oldja meg, akkor le lehet tojni miket állított be. (Vagy plusz munkát kell belefektetni annak kiderítésébe. Engem mondjuk érdekelnek az apró részletek is.)
Max G2 firmware-jével még nem szórakoztam, azt láttam, hogy több különböző folyamat létezik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung UE75DU7172U 189 cm / 75 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XT 20GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő