Hirdetés
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát barátom ez van nem csak az IT szektorban hanem mindenhol amióta világ a világ!
-
-
-
joghurt
addikt
Szerintem DROP DATABASE, utána pedig hátradőlve cappuccino-kevergetés.
"- De miért törölted?
- Azt mondtátok, töröljem. Töröltem." -
Ott sem érzi úgy, csak ott az a dolga, és mivel le vannak fektetve szabályok, teljes joggal nem csinálod meg azt, ami nem a te dolgod/jogköröd.
Ezeknél is van, hogy felháborodik az, akinek a dolga lenne, mert hülye/lusta, és akkor az a kérdés, hogy meddig kell eszkalálni, hogy megcsinálja a munkáját. -
De miért csak a nagyobb szervezet ismérve, hogy valaki feladatának érzi, hogy kitalálja? A kicsinél miért nem?
Nem az a problémám, hogy a nagy szervezetnél a marketinges gizinek kellene kitalálnia, a kicsinél meg az egyszemélyi mindenes főnök-marketinges-lótifutinak, hanem hogy nem találják ki. A kis cégekről van frissebb tapasztalatom, de a nagyoknál sem mindig működik a dolog. -
-
-
-
-
"És ott van a sor másik végén valaki, az" üzemeltető

Én is azon szoktam puffogni, hogy amikor valami idióta manager lesz, akkor már nem kell betartania a szabályokat, stb. Pedig ey jó vezető használja azt, amit irányít." A számlákat selejtezni kell. A programozó az,"
*pénzügyes. De neki is ugyanez a baja.C esetben is a pénzügy/jog kezeli az ilyet. Helyből rossz, ha az üzemeltetőt kérdezik meg, hogy ez hogy legyen.
Előző helyen nekem is gyakori volt, hogy a magyar onsite supporthoz (hozzánk) jöttek, hogy fú, ti biztos tudjátok, hogy megy ez.
Ja, tudjuk, mert megoldottuk valahogy HELYETTED
-
Csak hogy visszataláljak...
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U Refurbished
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Samsung Galaxy S22 8/128 GB Phantom White ÚJ, gariban cserélt! 6 Hónap Jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csak ha nagyobb a szervezet, akkor van, akinek az a dolga, hogy kitalálja, neked meg csak meg kell valósítani. Úgy is van elég f@szság általában.