- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DigitXT
üzenetére
LOL
Már vártam, h írsz majd.
És (kb szokás szerint) nem a kérdezőnek válaszolsz, hanem arra reagálsz, aki a kérdezőnek írt valamit.
Pont miattad írtam azt, h feltételezhetően, mert a közös 2000W alapján hát nyilvánvalóan ugyanolyannak kellene nagyjából lenniük, és bármit írok biztos voltam benne, h belekötsz.
Aztán leírod a műszaki hátterét, ami egyrészt jó, (de tényleg!), de a kérdező szerintem nem erre volt kiváncsi, hanem, h a gyakorlatban mit venne észre a két roller között.
Bár jobb lett volna, ha leírja melyik két rollerre gondolt, azok ismeretében lehet, h már amúgy is lehetne tudni miben különbözik a két roller. (Ha ismert modellek.)Engem is érdekelne egyébként, h a gyakorlatban mit venne észre h1mpi.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
- -1millió Új Lenovo 18 Legion 9 WQUXGA 440Hz U9 275HX 64GB 4TB SSD Nvidia RTX 5090 24GB 175W Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest