Új hozzászólás Aktív témák

• Dr. Szilikát

őstag

válasz mwin #28513 üzenetére

De mi a különbség? 6,1 coll a belső átmérő, eredeti vagy utángyártott. Hogy egyik jobban tágul a feszítővassal, másik nem, azt kötve hinném, főleg a CST gumi esetében, amiből nem sajnálták az anyagot. De nem is kell tágulni különösebben, ha jól csináljuk.

Nem gyorsszorítóról beszéltem, hanem gyorskötőzőről és az sem mindegy, hogyan alkalmazzuk.

https://www.google.com/search?q=gyorsszorító

Ez mértani kérdés, megfelelő vájatok vannak előkészítve. Ha oda bekényszerítjük a peremet, akkor kénytelen felmenni a maradék, egy fogkefével is, nem még vassal, nekem ez hihetetlen. Nem tudom, milyen szakmai területen mozogsz, de kicsit furcsa.

Múltkor volt egy kis önszívatás a 10 collossal, egy kis levegőt nyomtam bele, hogy szépen eloszlassa magát a belső. Utána ki akartam tekerni a szelepet, de mintha beragasztották volna, nem engedett, inkább nem kínoztam. Levegőt kiengedtem, de egy kis maradéka lett, én meg csodálkoztam, hogy képtelen vagyok felrakni a külsőt, pedig az egyik már sikerült. Akkor kapcsoltam, hogy eresztek még rajta, jobban kinyomogatom. Pár perc és felcsúszott.

Új hozzászólás Aktív témák