Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások 2. rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- TheLázs: Nem tudom átugrani az árnyékomat,
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
Dr. Szilikát
üzenetére
Én is ezt akartam mondani. TV-től kezdve egyéb műszaki termékekig nagyon sok használja ezt a földeletlen dugót. Hívják borotva vagy piskóta csatlakozónak is az adapterbe bemenő végét. Amúgy kb. 1.000 Ft egy ilyen kábel.
Vagy az eredeti kábel végéről le kell vágni az angol csatlakozót, és kell venni rá egy "C típusú, európai 2-csapos, 2,5 A/250 V, földeletlen" dugót. Nincs földelés, így a bekötésen se kell agyalni. Gyerekjáték megcsinálni.Amúgy ha jól tudom magyar forgalmazható nem árulhatná angol dugóval a készüléket, valószínűleg adnának hozzá átalakítót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Apple MacBook
- Futás, futópályák
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Gitáros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen processzort vegyek?
- iPhone topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Panasonic CF-20-1 Tab+Laptop: m5-6G I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W11 I Gar
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest