Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
d@vee
őstag
Na megjött tegnap a G2 Max, munkahelyre kértem. Összepattintani pár perc volt kicsomagolással együtt, haza és ma malóba vissza is ezzel mentem.
Nagyon jó gép, egy áldás az eslő-hátsó teleszkópok megléte.
Van itt nálunk (motorkereskedés) pár másféle elektromos roller, de azok vagy pálcikák, vagy ami teleszkópos abban sokkal keményebb a teleszkóp.
1-es fokozat meglepően visszafogott, de pár kacskaringós-zebrákkal tarkított szűk helyen finomabban lehet manőverezni ezen a fokozaton a gyengébb gázreakciónak hála.
2-es fokozat ugyanaz mint a hármas dinamikailag, csak nem engedi 35-től tovább gyorsulni. Ami amúgy nem is baj, érzésre elég a 35, egyszer mentem vele 45-öt, amikor kimentem utcára és nem volt egy autó sem. De bőven elég számomra a 35, bringa úton amúgy 25-el toltam kb. mindenhol.
Az indexek jók lennének, ha tudna nagyobb fényerőt, így napsütésben kb. Semmit se ér, inkább kézzel jeleztem utcára leérve. Féket sikerült letesztelni, 25-30 ahonnan még viszonylag hamar meg tudok vele állni, felette nem éreztem biztonságosnak. De ez lehet az én hülyeségem, még nem megyek vele olyan bátran.
Markolatot cserélni fogom minél hamarabb, valami csuklótámaszos nagyobb darabra, valamit kelleni fog valami lakat/zár is. Udvaron belül lesz tárolva, de azért nem szeretném ha valaki csak úgy elkezdené tologatni, hiába nem lesz benne a kulcs.
Összességében tetszik a gép, majd az idő eldönti mennyire fog bejönni ez a rollerezés.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő